Incheckade

Sådär ja. På plats. Sängarna får mycket bra betyg efter studs-testet. Dessutom har de fjärrkontroll så nu har vi hissat huvud och fotändan upp o ner upp o ner upp… 🙂 Men nu studsar vi ut på stan istället för att införskaffa lite fredagsmys till rummet och leta middagsrestaurang.

20111014-171555.jpg

 1. christel den 14 oktober, 2011 kl. 17:52 skrev:

  Hej. har precis frågat Hannah och vill höra med dig också…

  ”har bara en snabb fråga ang dina UGGs. köpte du din vanliga stl, var de stora eller små eller bra i storleken?”
  tacksam för svar då jag skulle försöka klicka hem ett par…
  ha en skön helg.
  kramis

 2. Vad mysigt! Hoppa i sängen är ju jättekul! Vi ska ha dop imorgon. Skulle haft det för två veckor sen men blev sjuka. På söndag hoppas jag på att hinna förbi mässan. Dina tofflor såg så fluffiga ut. Vill också ha! Jag får nog skriva det på önskelistan till Tomten. Ha det så kul nu. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..