Godmorgon Stockholm

0 reaktioner på “Godmorgon Stockholm”

 • mikkala skriver:

  Jag har precis hittat din matblogg och jag har läst och bläddrat bakåt i flera timmar. Jag älskar din blogg, den är helt fantastisk! Vilken inspiration till mat och livet! Jag läste om dina intressen och blev lite förvånad att du inte skrev inredning för vilket fantastiskt hem :D och fantastiskt fina barn, och du är så vacker och din klädstil :) blir helt drömst om ett liknande liv (är 24 år). Du är från och med nu en av mina favoritbloggar och ska redan imorrn testa mig på en av dina rätter :) Tack för att du delar med dig, många kramar Mikaela!

 • Ankim skriver:

  Ser ut som en riktigt smarrig hotellfrukost, precis en sådan som man önskar sig när man bokar hotell:) Håller tummarna att vår Göteborgsresa bjuder på frukost av samma kaliber!

 • Thelma skriver:

  Hotellfrukost, mums!

 • Maja75 skriver:

  God morgon från Halmstad!! :-)
  Här kickades dagen igång strax innan 07. Kastade mig över Campadre för att klicka hem ett par nya UGG:s då mina gått sönder:-( Denna gången fanns det dock absolut NADA till mig. Mest flip-flops :-( Skit också!!! Får se mig om i utlandet efter nya. Hoppas att ni har sovit gott. NJUUUT av egentid!!!
  Många kramar

  • Victoria skriver:

   Ja jag såg det :-( trist. Och de jag hade velat ha till Olivia och sebbe var såklart slut när jag kikade in. Vi får hoppas det kommer fler kampanjer med fler modeller snart!

   Kram

 • tyglina skriver:

  Ha en trevlig dag!! /tyglina

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen