Nyvaket

Påväg ner till frukosten. Nyvaken och okammad :-) inviger nyinköpta mjukis-ponchon. Love it!! Påminner om den där mjukis-hood-klänningen jag köpte på H&M ni vet? Sa bara wrooom i affärerna så var den slutsåld och var och varannan läsare gick runt i en, hihi. Även denna kommer från H&M och är sååååå skön! Nya favoritmysplagget!

20111016-102931.jpg 0

0 reaktioner på “Nyvaket”

 • nikita76 skriver:

  Förstår att den är mysig, har själv på mig just nu mys hodd- klänningen idag som du tipsade om. Passar för en härlig slappar söndag.

  Önskar dig en sköön söndag :-)

 • katten77 skriver:

  Ja, jätte mysig poncho! Passar dig. Önskar dig o Micke en fin dag. Vackert i Sthlm idag. Hade själv tänkt att besöka mässan o säga hej till Hannah men tyvärr är två av mina barn sjuka. Så kan det bli. Men som sagt, ha en superskön söndag. Kram!

 • mrssunshine skriver:

  Ser urmysig ut den där ponchon! Hösten är som gjord för mjukisplagg:-)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen