Nyvaket

Påväg ner till frukosten. Nyvaken och okammad 🙂 inviger nyinköpta mjukis-ponchon. Love it!! Påminner om den där mjukis-hood-klänningen jag köpte på H&M ni vet? Sa bara wrooom i affärerna så var den slutsåld och var och varannan läsare gick runt i en, hihi. Även denna kommer från H&M och är sååååå skön! Nya favoritmysplagget!

20111016-102931.jpg

  1. Ja, jätte mysig poncho! Passar dig. Önskar dig o Micke en fin dag. Vackert i Sthlm idag. Hade själv tänkt att besöka mässan o säga hej till Hannah men tyvärr är två av mina barn sjuka. Så kan det bli. Men som sagt, ha en superskön söndag. Kram!

  2. Förstår att den är mysig, har själv på mig just nu mys hodd- klänningen idag som du tipsade om. Passar för en härlig slappar söndag.

    Önskar dig en sköön söndag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..