Scandic Anglais

Godmorgon måndag! Sitter här med en kopp varm choklad och försöker sluta hacka tänder, brrr. Kidsen vaknade redan strax efter 6 så vi har hunnit med mysmorgon i sängen och nu sitter jag och redigerar bilder (det gör jag i photoshop) medan de äter frukost och kikar på Bolibompa.

Bodde precis som sistScandic Anglais. Ligger så bra mitt i smeten vid Stureplan, perfekt om man bara tänkt strosa på stan och vill ha nära till shopping etc. (Älskar att sitta i deras fönster och kika ner över Humlegården, känns posen bekant?! 🙂 )

Inte det lugnaste hotellet kanske så vill man sova ostört kanske det inte är optimalt. (Men vi gillar fart och fläkt..) Fast vi sov iof som klubbade sälar och stördes bara av det envist hysteriskt pickande trafikljuset utanför 😉 Bra AW (after work) i hotellbaren på fredagarna!

Hoppas inte personalen på Scandic läser det här ;-) Men till mitt försvar så var det bara ett litet graciöst skutt för bildens skull. Jag väger nästan ingenting jag lovar :)

Sängarna och de tunga täckena är fantastiskt sköna måste jag säga. Jag sover alltid som en drottniing i dessa! Den här gången hade vi även ställbara sängar och hissade upp huvudändan med fjärrkontrollen och låg och kikade på Idol i fredags och låg så skönt så jag somnade såklart mitt i.. 🙂

Och frukosten..

… är bra! Har allt och lite till men kanske inte det där lilla extra. Men som hotellfrukost så är den mer än godkänd! Extra plus för de goda pannkakorna. Litet minus för de sega hårda baconen.

Men påtal om frukost så ska jag försöka hinna äta lite själv innan det bär av till förskolan. Senare ska jag visa er vad jag shoppade i Stockholm och lite annat.

Hoppas ni fått en bra start på nya veckan!!! Kram

 1. Vad har ni för värmesystem hemma eftersom era mornar verkar vara väldigt kalla, trots att det inte är så kallt ute? Själv har jag värmepump och den är fantastisk. Har minst 22 grader varmt hela tiden och elräkningen är halverad mot när vi endast hade element.

  vh
  Mamma M

 2. Lite shopping piggar alltid upp! Hur var Barkaryds outlet, förresten? Har tänkt många gånger på att stanna till när vi varit på väg till Stockholm, men det har bara inte blivit av. Ha en underbar dag! Din chicken korma var sååååå god den godaste indiska maten vi ätit, ever! Kram.

  1. Barkarbys outlet är riktigt bra tycker jag. Många märken jag gillar. Mest kläder dock, dåligt med inredning och annat. (spana in hemsida så ser du exakt vilka butiker som finns). Väl värt ett besök!!

   Vad kul att du gillade korman, det var alldeles för länge sedan jag gjorde den så det ska jag göra i veckan. tack för påminnelsen 🙂

   kram

 3. Min start på veckan är inte det mest optimala, men aningen komisk! För här stod vi påklädda och klara att fara iväg till förskolan. MEN hittar varken hemmanycklar eller bilnycklar! Blir till att promenera, men självklart ligger då vagnen i bakluckan på den låsta bilen! Extravagnen står i förådet som givetvist också är låst med nyckel på den saknade nyckelknippan. Sista alternativet cykeln. Som självklart också befinner sig i det låsta förådet!! Morr vilken måndag! Sakta men säkert fick vi börja gå, min 1,5åring och jag. Nu 1h och 30 min senare är S på förskolan och jag hemma för att vakta huset 😉

  1. Lät som min måndagmorgon häromveckan när det var punka på ena vagnen, den andra i bagegluckan på bilen Micke tog till jobbet och bilnyckeln till andra bilen hittade jag inte. man kan nästan inget annat än att skratta åt dessa mornar 😀 (iallafall efteråt).
   Hoppas dagen fortsätter lite bättre. Kram!

 4. Vad härligt med en helg i Sthlm. Jag och min sambo passade faktiskt också på att fly gnällbältet i helgen!
  Vi bodde fredag-lördag (kunde inte vara utan lillan längre, haha) på Hotell Kung Carl. Ett Best Western-hotell som ligger snett mitt emot Spy bar. Och jag mååååste bara rekommendera det! Ett supermysigt hotell med jättefina rum och inte alls högljutt, trots läget. Så testa det nån gång!
  Kram!

  1. Ja där har vi oxå bott, jättemysigt!! Fantastisk fin gammeldagsstil och blev uppgraderade till en svit sist vill jag minnas 🙂 Dock var vi besvikna på frukosten som inte ens innehöll bacon??!! men det kanske de ändrat sen dess?

   kram

   1. Ja, gammeldagsstilen är liksom ett bra avbrott från allt vitt och tråkigt på alla andra hotell! =D
    Näe, fortfarande ingen bacon. Men det gör inte mig nåt. jag tycker bara om bacon i ugnspannkaka och potatisbullar, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..