Tävling i samarbete med Kylskåpspoesi

Nämen vi kör väl en tävling till, vi behöver muntra upp oss i ruskvädret tycker jag 🙂 Sällskapsspel är verkligen en passande sysselsättning dessa mysiga höstkvällar. Kylskåpspoesi har massa roliga lättsamma frågesportsspel av olika sorter. Något för varje tillfälle!

 I helgen packade vi med oss Älskling och spelade på hotellrummet Micke och jag. Riktigt skoj 🙂

Perfekta gåbortpresenten eller julklappen! Spelet Tjejmiddag är verkligen urkul på tjejmiddagar (fick det när jag fyllde år av tjejgänget och hjälp vad vi skrattade!!) Älskling är riktigt kul att spela med just sin älskling och Vuxenpoäng tävlade vi mot grannarna i här (jag vann INTE som tur är ;-)).

Men det finns många många fler varianter på dessa spel. HÄR på hemsidan hittar ni dem alla.

Nu har ni chans att vinna spel från Kylskåpspoesi!! 10 st vinnare får ett valfritt spel. För att vara med och tävla vill jag att ni kikar in på deras hemsida (ni hittar den HÄR) och skriver vilket spel ni skulle vilja vinna och varför i en kommentar här. Tävlingen på går t.o.m ons 26/10. Lycka till!!

 1. Ja nu funkar det :=) Jag skulle vilja vinna Tjejmiddag för jag tycker att våra tjejmiddag behöver livas upp. Det händer tyvärr inte så mycket :=(

 2. Hej, jag skulle vilja vinna spelet Lingon, lådvin och Långkalsonger. Skulle då ge bort det i julklapp till mors-fars så vi kan spela där på julaftons-kvällen! =)

 3. Hej!!

  Jag vill vinna spelet vuxenpoäng, tycker det verkar kul! Så får man se åt vilket håll man ska skärpa sig 😉

  Kram kram

 4. Vilka roliga spel! Jag skulle välja ”Älskling” eftersom min kille är 10 år äldre och det då finns extra mycket man behöver lära sig om varandra… 🙂
  /Karin

 5. Hej! Roligt med tävling. Och vilka roliga spel det verkar vara! Oavsett om jag vinner här kommer jag införskaffa några av dessa 🙂
  Älskar att spela spel och anser det är ett perfekt sätt att umgås på.
  Skulle jag välja 1 av dessa så skulle de vara IdiotKunskap. Just för att det verkar otroligt roligt och det kommer säkert framlösa mycket skatt och roliga disskutioner. Alltid kul att lära sig nya saker, även om de kan vara onödigt vetande:)

 6. Jag skulle vilja vinna ”Det borde man ju veta” eftersom det verkar som ett roligt spel som passar de flesta av mina vänner, och jag fyller år om några veckor så det skulle bli en perfekt present! 🙂

 7. Åh, jag skulle vilja vinna spelet Älskling så att jag och min kille skulle kunna underhålla oss med något annat än film som det mer än ofta blir hos oss. Det verkar vara ett roligt spel, och vem vet, vi kanske lär oss något nytt om varande efter 9 år tillsammans 😉

 8. Jag skulle välja Vuxenpoäng, för vi saknar verkligen ett roligt spel att spela med vänner och bekanta när middagen är slut och man vill skratta lite till drinkarna och nötterna 🙂

 9. Varje lördag har jag och mina tjejkompisar middag och vinkväll innan vi dansar ute på krogen. Vi spelar alltid olika kortspel eller leker leken ”jag har aldrig” innan vi sticker ut.. Jag vill vinna Tjejmiddag, det skulle vara det perfekta spelet för mig och mina kompisars lördagskvällar!!!! 🙂

 10. haha gud vilka roliga spel 🙂
  Jag vet iaf vilket jag skulle välja, nämligen ” …det borde man ju veta!!”

  Jag har två trilling systrar som alltid retat mig för att jag är så oallmänbildad och inte kan ”allt” hade jag vunnit detta spel så skulle jag visa att jag visst KAN samt få grilla dem lite då vi tre träffas till julen, hur kul som helst ju!! 😀

  Kram

 11. Jag skulle vilja vinna spelet Älskling, just för att jag precis var en sådan suris mot min älskling, så vill jag pigga upp honom lite med ett roligt spel. Det vore kul att spela ihop, särskilt då vi åker till Paris i december skulle det vara roligt att packa ner!

 12. Ha, ha – de verkar kul allihopa. 😀 Men fick jag välja bara ett spel skulle jag ta Lingon, lådvin och långkalsonger. Skulle säkert ge många värmande skratt i höstmörkret.

 13. ”Det coola 90-talet” vore ett klockrent spel för min familj och våra vänner! På ett eller annat sätt brukar diskussioner till tjuvens och sist handla om det ljuva 90-talet – ”det var bättre förr” eller….?

  Kram

 14. Vad roligt, jag älskat att spela spel! Om jag skulle vinna hade jag valt ÄLSKLING spelet. Min sambo och jag blev ett par när vi var 16 respektive 17 år och har varit ett par i snart 7 år och har även en son på 2 år. Planerar syskon och bröllop så det hade varit roligt att se om vi verkligen vet allting om varandra, eller om det fortfarande finns oupptäckta sidor =)
  Tack för en superbra blogg!

 15. Vuxenpoäng! Perfekt icebreaker på fester med folk man inte känner tror jag + att det är dags för gänget här att inse hur många vuxenpoäng vi faktiskt plockat allihop 🙂

 16. Du har så bra tävlingar Viktoria! 🙂

  Jag gillar spel i alla former, men min sambo är mer trögstartad, så han spelar just bara frågespel…
  Nu fyller han 40 snart, och då ska jag o våra bästa kompisar ut och roa honom på stan med middag, legobygge och lite annat. På toppen av moset vore det ju kul att ha en hink öl hemma sedan, och några av dessa spel 🙂

  Jag vill vinna Det borde man ju veta!, då jag alltid kommer sist i våra frågespel och tänker att här kanske jag har lika sor chans som alla andra 😉

 17. Jag skulle självklart vilja vinna spelet ”älskling” för vi skulle behöva göra ngt extra kul ihop då vi båda jobbar extremt mkt, min sjukdom har tagit mkt tid o våra två älsklingar kräver sin tid! Så vi skulle behöva en härlig resa bara vi o ett kul spel!
  Tack för en fantastisk blogg, älskar den!
  Kram Hannah

 18. Tack för tipset på hemsidan!
  Superroliga spel, skulle kunna tänka mej vilket som helst av dom
  Men allra mest förälskad blev jag ju i de japanska små dockorna <3
  Vet du var man kan köpa sakerna på hemsidan. Kan man köpa från hemsidan direkt? Hittade inget om det. Inte heller om återförsäljare.
  Tack för att du insprerar mej, både i min matlagning men även andra små ting som den här spelsidan!

 19. Åh, jag har sneglat jättelänge på ‘Lingon, lådvin och långkalsonger’ men vet du vad.. Det slutar ALLTID med att jag köper nåt till nån annan istället!

 20. Jag skulle vilja vinna älsklingsspelet just för att jag och min älskling behöver något att pigga upp våra tråkiga vardagskvällar med!
  Kram

 21. Jag skulle vilja ha Sanning eller Skitsnack!!
  Jag älskar att spela sällskapsspel när man åker och hälsar på mamma och när min bror också är där! Snacka om kvalitetstid med familjen!!

 22. ÅÅ jag köpte i somras vuxenpoäng efter du berättat om det och oj så skoj vi hade med det isomras i sommarstugan när vi hade gäster … men spelet får stanna där på öland så har vi något att se fram emot nästa sommar igen ..

  men jag skulle jätte gärna vilja vinna det där spelet tjejmiddag … skulle vara sååå kul att spela det när vi har vår middag här hemma 24 nov ( vi är ett 7 glada vänninor som träffats sen 7 gånger om året i 13 år och bjuder på två rätters med god dricka … kan ju vara hur kul som helst och se hur väl vi känner varandra . )

  Sen hoppas jag att du kan lägga ut ett bra tips på tjejmiddedags recept …

  Kram Anna

 23. Nästan alla spel skulle jag vilja ha, men just ”Idiotkunskap” verkar vara ett spel som skulle passa mig och min sambo att spela – en stor del av tjusningen med spelet verkar vara diskussionen och vi har har spelat TP färdigt för ett par år, känns det som!
  Vill bara passa på att säga att jag verkligen gillar din blogg och dina recept!!! Kul att du bjuder så mycket på ditt liv!

 24. Jag ska åka och plugga i USA nu i januari och vad vore inte bättre än ett roligt Sverigespel att ta med till staterna?? 😉

 25. Halloj!
  Skulle vilja vinna ”tjej middags” spelet. Ens vänner är såå viktiga och får aldrig glömmas bort. I perioder har man kanske inte tid att ses eller umgås så mycket som vill. Men det är ju då man märker vilka som är riktiga vänner som finns kvar trots man inte kan ses på samma sätt som innan. Jag hade inte så mycket tid för mina vänner, då jag är helt ensam med min son och hade ett krävande jobb, men nu när sonen är lite större finns det mera utrymme för det. Tyvärr försvann alla vänner men har skaffat mig nya. Känns som att detta spel vore så kul att spela när vi ses 🙂

  Kram

 26. ”Lingon, lådvin och långkalsonger” vill jag spela med min älskling framför öppna brasan när vi äntligen fått flytta till vårt hus! Så får vi se om skåningar och stockholmare är lika svenska 😉

 27. haha gud vilka roliga spel. Vi var bjudna hem till ett par kompisar för inte alls länge sedan och spelade ett oroligt roligt spel, dessvärre kom jag inte ihåg vad det hette 🙂

  Nästa gång vi ska ses ska vi ta med oss något kul spel, och jag föll pladask för detta spel: http://www.kylskapspoesi.com/vuxenpoang/

  Vuxenpoäng (!!) ett bättre spel kan man väl inte ha med sig till ett par vänner som precis flyttat till hus och bildat familj ?? 🙂 sen vore det så klart spännande att veta om jag verkligen är ”sån där” vuxen alltså…

  Tack för en härlig blogg.

  Kram Julia i Örebro

 28. Önskar mig spelet ”Lingon, lådvin och långkalsonger”om jag har turen att vinna!
  Vi är tio tjejkompisar från olika delar av Sverige som åker till Dubai i en vecka i november och hur kul hade det inte varit att ha med spelet dit!? Spelet skulle passa perfekt som grund till många skratt, igenkänningar och diskussioner!
  Jag håller tummarna!

 29. Hej Victoria! För mig är detta superlätt! Jag skulle önska mig spelet ÄLSKLING eftersom jag ska gifta mig med min älskling den 12:e november. Skulle väl passa perfekt dagen efter att spela i vår hotellsäng med lite Champagne? 😉

 30. jag vill vinna ”…DET BORDE MAN JU VETA!”. Alla spel verkade hur kul som helst och perfekt som gåva till någon kompis eller julklapp till familj/vänner! Hejjar på mej själv 😉

 31. Jag skulle absolut vilja vinna spelet ÄLSKLING!!! Vore ju hur mysigt som helst att få spela detta tillsammans med min älskling…. Som trötta småbarnsföräldrar blir det lätt att man slår på en film på fredagskvällen. Vore ju sååå mycket roligare med detta trevliga spel och lite god mat på d:)

 32. Jag vill vinna Det borde man ju veta, för jag älskar frågespel typ TP, men inge vill spela med mej. Om det är ett spel med enkla frågor så kanske jag lyckas få spelkompisar. 😀

 33. Skulle vilja vinna ”Älskling” för det verkar mysigt och kul att spela efter helgmiddagen. Undrar om vi har koll efter 17 år tillsammans… 🙂

 34. Jag skulle väldigt gärna vinna spelet ”Lingon, lådvin och långkalsonger”. Det låter skoj. Vann jag skulle jag ta med det till jobbet på julafton och spela det med mina goa jobbarkompisar!. Kram

 35. Hej, Jag skulle välja spelet ”Vuxenpoäng” verkar superkul.
  Jag fyller år i början på december, vore det perfekt att avsluta en middag med något roligt spel 😉

 36. Åh vilken rolig tävling. Jag skulle vilja vinna ”Det borde man ju veta”. Låter som ett kul spel att spela ihop med sina vänner en mysig höstkväll tillsammans 🙂

 37. Vuxenpoäng skulle jag gärna vinna. I en fas i livet (30 år) när man känner sig vuxen men samtidigt så liten och inte alls vuxen:). Planerar mitt bröllop till våren, jobbar på karriären, ett eget härligt hem, barn…. Men ändå så oerfaren, sprallig, discotjej, ”måste-ringa- till-mamma-och-fråga-om-råd”… Ja när är man vuxen? 🙂 Ett spel som perfekt skulle avsluta middagen med vänner in på småtimmarna. Kram!

 38. Oj vad roligt! Jag skulle gärna vilja vinna ”Ascoola 90-talet” eftersom 90-talet är tonårsnostalgi för mig! Vore fantastiskt roligt att få återuppleva alla ”coola” grejer man upplevde och gjorde då, men med lite mer perspektiv och vuxna ögon! Dock gissar jag att man får ha skämskudden nära tillhands! 🙂

 39. Jag skulle vilja vinna Lingon, lådvin och långkalsonger för att det kan vara kul att dra fram när tjejerna träffas till jul.
  I år tog jag och mina tjejkompisar studenten och har alla flyttat till olika orter nu. Vi kommer från en liten by i småland och lådvin & sällskapsspel + kladdkaka är det vi tycker om mest.
  Vore som sagt kul att spela Lingon, lådvin och långkalsonger 🙂

 40. Hej Victoria!
  Jag är mammaledig till en liten Nikki på åtta månader och 19 november ska jag ha barnvakt för första gången över natten och ska då ha tjejmiddag hemma,vore såklart extra kul att spela spelet ”Tjejmiddag” då..kanske kan vi få ett roligt avbrott i allt barnprat för en stund som det så gärna blir annars…
  Vill också tacka för en bra blogg som förgyller min vardag då det annars kan vara lite ensamt att vara hemma med barn,Kram!

 41. Hej!
  Jag skulle vilja vinna spelet ”vuxenpoäng” då vi är ett gäng väldigt blandade personligheter och åldrar bland våra vänner, och hade varit kul å se vem som är mest ”vuxen” =) Har inget sällskapsspel hemma, har pratat länge om att köpa men har glömts bort så detta skulle vara pefekt=) kram emma

 42. Lingon, lådvin och långkalsonger! Efter flytt från civilisationen ut i skogen med man och två småbarn (3år & 1 år) där tv signalerna lever lattjolajban och så även vi 😉 så kanske vi kan behöva ett spel nu när mörkret infaller så att inte trean kommer för snabbt!

 43. Vilka roliga spel det verkar vara… 🙂
  Själv skulle jag gärna vilja ha Tjejmiddag och jag skulle vinna.
  Ska flytta om två veckor och det skulle vara toppen till min inplanerade ”inflyttnings/vin/sexparty-kväll jag ska ha.

 44. Jag skulle välja Älskling, det skulle vara supermysigt att spela som lite omväxling till allt bebisprat som blir nu när vi har en liten på 3 månader. Att bara få tänka på oss två för en liten stund, nånting som man lätt glömmer bort 🙂

 45. Utan tvekan…Idiotkunskap! Jag och mina vänner gillar lite udda kunskaper och skulle med stor sannolikhet skratta oss blåa i ansiktet av det spelet. =) /Anna-Karin

 46. Åh, dessa har jag kikat på på Village många gånger. Alla verkar ju himla roliga och träffande Men jag skulle hemskt gärna vilja vinna Tjejmiddag att ge i julklapp till syrran som älskar sällskapsspel. Dessutom har vi ofta tjejmiddag ihop, så då skulle jag ju också få ta del av det. 🙂

 47. Vilka skojiga spel! Jag skulle helt klart vilja vinna ”Ascoola 90-talet”, mest för att jag och mina vänner har minnen från den tiden och det kan bli en riktigt skojig stund!!!

  /Emma

 48. Woow ännu en rolig tävling! Om jag vann! skulle jag vilja ha spelet ”älskling) vore en trevlig kväll att luska lite hos pojkvännen! hihi! han skulle nog tycka detsamma när det gäller mig! det kan nog ge många roliga härliga skratt och fnissande kan jag tänka mig! 🙂

  / Emelie

 49. Hej där!

  Jag skulle vilja vinna spelet ”tjejmiddag”. Det skulle bli en riktig anledning till att dra ihop tjejgänget som numera har fullt upp med barn, vara gravida, ha nytt jobb eller nya pojkvänner som gör att denna singeln aldrig får en chans att träffa dem längre! Vi skulle dessutom ha en riktig tjejmiddag med spel när jag fyllde 30 förra året, men det slutade med att den ena inte kunde den helgen, den andra kunde inte nästa som följdes av barnafödsel, bröllop osv. Har inte lyckats dra ihop en middag på 1 år.. Så det hade passat bra! 🙂

 50. Jag skulle gärna vilja vinna sällskapsspelet ”Vuxenpoäng”.

  Jag är inte riktigt säker på att jag är vuxen trots att jag är 35! 😉

  Tack för en kul tävling och en underbar blogg.

  //Enigma

 51. Hej och tack för kul tävling!
  Sanning eller Skitsnack skulle jag bli jätteglad för. Då skulle jag spöa mina systrar, särskilt om påståendet ”En hantverkare kommer ALLTID på utsatt tid” skulle finnas med ;-D

 52. Jag ser framemot en ”…det borde man ju veta”. Vore kul att testa våra gäster… 😉 och får se om de klarar av frågorna eller ej… eller så vågar de kanske inte komma tillbaks nåt mer (hihi). 😀 😀 😀

 53. Kan inte välja mellan Sanning eller skitsnack och Lingon, lådvin och långkalsonger
  .
  Älskar sällskapsspel..speciellt sådana där man inte behöver vara allmänbildad utan kan bara slappna av och skratta. Får annars hemsk prestationsångest som kan förstöra en hel kväll…haha. Lingon, lådvin och långkalsonger kan man ju inte ens svara fel på..:)

  Vinner jag inte vill jag veta var man kan köpa dessa spel i Eskilstuna.
  Håller tummarna dock.

 54. Vilka roliga spel, jag ska snarast ge mig ut och leta efter dem då jag har svårt att välja Ett men jag skulle vilja vinna ÄLSKLING just för att efter 9år tillsammans blir det lätt att man kommer in i en slentrian, allt rullar på som vanligt, jobb,tv, mat och sömn. Ett sådant spel skulle vara jätte kul att förgylla vardagen med tycker jag! 🙂

  Nu ska jag hålla tummarna! 🙂
  Kram

 55. Hej! Idiotkunskap skulle jag jättegärna vilja vinna..Verkar vara ett perfekt spel att ta fram när vi ska bjuda våra vänner på middag 🙂

 56. Det verkar vara superhärliga spel! Jag hade velat ha ÄLSKLING och fixat en mysig kväll med min sambo och spelat och bara tagit tid att vara bara vi och få ett avbrott från alla tråkigheter som vi går igenom just nu (som svårigheter med att få ett syskon till vår dotter och allt bråk och tjafs det skapar då det tär på oss båda…) Har sagt det förut men säger det igen, tack för en härlig blogg! DU livar upp i höstrusket 🙂 Kram!

 57. Hej!
  Jag skulle helst vilja vinna ”Ascoola 90-talet” för vem kan låta bli att få ett sådant där nostalgiskt flin på läpparna när någon börjar ”Kommer ni ihåg…?” och det nästan uteslutande handlar om 90-talet 🙂

  Kram Linda

 58. Jag skulle helst vilja ha ” Ascoola 90-talet” ha ha ha, hade hela min tonårsperiod under 90-talet så det vore jätte kul att återuppliva alla gamla pinsamheter.

  Linda L

 59. Ascoola 90-talet verkar vara ett spel för mig. Blev ”vuxen” på 90-talet så jag har många roliga minnen från den tiden!
  (Har redan Älskling. Det spelade min man och jag varje kväll på vår bröllopsresa och hade jättekul!)

 60. Jag skulle vilja vinna spelet Tjejkväll, för finns det nåt roligare än att träffa sina tjejkompisar, dricka lite vin, fnissa och ha det roligt en kväll! Spelet skulle förgylla vår kväll!

 61. ”Det borde man ju veta”!
  Baran titeln på spelet gör mig nyfiken! Anser mig själv väldigt allmänbildad, vet lite om mycket, så spelet passar mig! Eller så är det just sånt jag borde veta som jag inte vet….

  vh
  Mamma Monika

 62. SÅ himla kul med sällskapsspel!! Ett roligt sätt att umgås med vänner! Om jag vinner så väljer jag ”svenskar-inte så lagom …” skulle vara kul att testa sina kunskaper om ”oss”, kan antagligen inte så mycket som man själv tror ;). Kramar

 63. Jag älskar att spela spel men tyvärr så är mitt förråd inte fyllt av sånt. Jag och min sambo är inte allt för mycket för att sitta och titta på tv på våra lediga kvällar utan hittar hellre på saker tillsammans eller sitter bara och tar det lugnt, lyssnar på musik och pratar. Jag kan bara drömma om hur roligt det hade varit att spela spelet Älskling tillsammans någon kväll nu i höstmörkret! Tror verkligen att det skulle kunna förgylla många av våra kvällar tillsammans =)

  /Mikaela

 64. Jag har nyligen blivit sambo med min stora kärlek och vill ju naturligtvis veta allt om honom! Spelet ”Älskling” skulle vara perfekt för oss att spela dessa mysiga höstkvällar.
  Kram Chanette

 65. Jag vill gärna vinns spelet Vuxenpoäng! Detta spel skulle passa utmärkt att spela när vårat kompisgäng åker på husvagnssemestrar ihop och dricker vin och spelar spel på kvällarna. Jag tror att jag redan vet vem av oss som får mest vuxenpoäng i vårat kompisgäng, och det är inte jag!!!!

 66. Jag skulle vilja vinna spelet Älskling. Att prata är det roligaste jag vet. Jag kan prata om allt och inget i timmar. Det kan inte min man. Han muttrar något om att man måste ha något ämne att prata om för att det ska vara lönt. Spelet är lösningen på mitt problem. Där finns ju massor av ämnen att prata om. Hurra! Ja, jag hurrar alltså. Mannen muttrar ännu mer men han slipper inte undan. Vi skulle kunna sitta uppe hela natten och bara prata…

 67. Jag skulle vilja vinna spelet Svenskar. Det hade varit underhållande och hela familjen hade kunnat vara med 🙂 + att vi hade kunnat byta ut kortleken till ett spel när vi träffar våra vänner 😉 Vi är ett gäng som älskar spel!!
  Kram

 68. Åhh… Det fanns ju många roliga spel, Men om jag vinner önskar jag Lingon, Lådvin och Långkalsonger 🙂 älskar att spela spel med maken och vänner så det vore kul att spela något nytt.

  Kram

 69. Åh vad roligt det skulle vara att vinna Tjejmiddag!! Planerar redan tjejmys med vin,mat o roliga skratt;)
  Jätteroliga spel har dock bara spelat Lingon,lådvin och långkalsonger innan…
  kram

 70. Hej! Skulle vilja vinna spelet Älskling. Har tittat på det många gånger i affären men har aldrig kommit mig för att köpa det.. Hoppas därför på vinst nu!

 71. Hej! Skulle gärna vilja vinna ”älskling”. Tänker mig att det kan förgylla många mörka höstlvällar för oss nygifta. Vi hade överraskningsbröllop i lördags. En underbar dag!

 72. Om jag skulle ha turen på min sida så skulle jag vilja vinna spelet Älskling, perfekt för mig och min man att prova när barnen har lagt sig, egentid med lite roliga frågor =) Perfekt till en mysig kväll med tända ljus och burrigt ute!

 73. Hej!

  Jag träffade min nuvarande pojkvän för ungefär 5 månader sedan. Han är helt underbar på alla sätt och vis och vi trivs oerhört bra i varandras sällskap. Bara några veckor in i vårt förhållande fick vi reda på att han har fått en ny tjänst inom militären i Stockholm. Själv bor jag 60 mil därifrån och med alla övningar han måste ut på ses vi inte så ofta som vi önskar.

  Jag skulle därför hemskt gärna vilja vinna spelet ÄLSKLING att spela tillsammans med honom. Att överraska honom när han kommer hem en mörk höstkväll med tända ljus, en enorm ostbricka (hans favorit) och just detta spel hade förvandlat fredagen till en riktig härlig start på helgen.

 74. Hej Vickan!

  Åh vad jag vill vinna Lingon, lådvin och Långkalsonger.

  Tiden för disco och uteliv är passé för oss med små barn och vill man inte tappa allt socialt liv så bjuder man hem sina vänner för en kväll att umgås med ett nytt härligt spel, lite ost&kex och ett glas gott därtill.

 75. Ascoola 90-talet skulle jag vilja vinna, det skulle passa perfekt att spela när våra vänner (numera bosatta i Sthlm tyvärr) kommer hit. Vi älskar sällskapsspel och är va unga på nittiotelet. Nostalgi!

 76. Jag älskar sånt där onödigtvetande och skulle vara grym på spelet idiotkunskap =) Det vore roligt att hitta ett spel där jag kunde vara överlägsen =)

 77. För mig som älskar spel är detta rena drömmen 🙂
  ”Älskling”, skulle vara det perfekta spelet för mig och min älskling. För drygt 2 månader sedan friade han till mig efter 5 år tillsammans och jag skulle verkligen vilja överasska honom med detta spel, för att se hur väl vi egentligen känner varandra 🙂

  Något som slog mig precis är ju att man borde kunna vända på spelet, eller hur jag ska förklara. Och fråga honom vad han tror jag skulle svara på frågan och tvärtom, eller hur? 🙂 Ett litet tips bara, ifall man frågat igenom alla frågor och vill fortsätta ändå 🙂 Stor kram från Norrland

 78. Jag skulle jättegärna vilja vinna Sanning eller skitsnack! Verkar vara ett superkul spel! 😀 Kram Karin

 79. Hej! 🙂 Jag skulle vilja vinna spelet ”Kul, spännande och totalt meningslöst vetande om svenskar” för min sambo kommer från Tyskland och det är alltid kul att prata om alla kulturskillnader som det faktiskt finns mellan våra länder som man aldrig har tänkt på. 🙂 Han går på SFI för att lära sig språket men med det här spelet kanske han även kan lära sig lite mer av kulturen och alla konstigheter som vi har för oss här! 🙂 kram

 80. Hej hej, vilka roliga spel 🙂 svårt att välja för det fanns många bra, men jag skulle nog önska mig ”Helballa 80-talet”
  Jag är född -75 och min man -81 så mycket barndoms-saker jag pratar om har han ingen aning om.. vi har skrattat gott åt detta men med det här spelet kan ju jag ge bort det ultimata utbildnings-redskapet.. (så han vet vad jag pratar om 🙂

 81. Jag skulle verkligen vilja ha ”Sanning eller skitsnack” och ”Lingon lådvin och långkalsonger”. Båda spelen passar perfekt för både tjejkväll, parmiddag, förfest, familjemys och för middagen med svärföräldrarna! Super bra att ha hemma för alla tillfällen!! 🙂

 82. Jag skulle vilja ha ascoola 90-talet!

  Tänk vad roligt att spela under en middag oavsett om det är med vänner eller med släkt och familj. Tänk vilka minnen som kommer tillbaka!

 83. Hej,
  så många roliga spel:)
  om jag vinner väljer jag ”lingon,lådvin och långkalsonger” för att äntligen kunna få min man till att vilja spela sällskapsspel. När jag visade honom sidan med spelen så sa han att de skulle han gå med på att spela:)

 84. Om jag har turen att vinna, så önskar jag: Lingon, lådvin & långkalsonger.
  Såg det spelet i somras när vi var och shoppade i Uppsala. Stod och läste på kartongen, och på de ”testlappar” de hängt upp, och jag skrattade högt. Har ångrat tusen gånger att jag inte köpte det, och sen har det inte blivit av. Så är det meningen att jag ska ha detta spel så vinner jag säkert 🙂

  Tack för en störtskön blogg

 85. Spela spel är kul
  så Vuxenpoäng eller Tjejmiddag vill jag vinna innan jul.
  Stämningen på en tillställning förändras så enkelt genom ett spel
  och att då ha ett sprillans nytt kan inte vara fel.
  Vinner jag blir det en roligare höst, vinter & vår
  och jag ska boka in så många tillställningar det bara går :o)

 86. Tävling!! Kul!!
  Ascoola 90 tal hade varit kul o ta fram ngn trevlig fredag el. lördag kväll med goa vänner när mina små lagt sig!!
  Älskar spel, o jag är alltid den som först föreslår spel med vänner, o då kunna ta fram ett nytt roligt är alltid poppis!!
  Tack för en bra blogg!!
  Kram

 87. Åh vilka roliga spel!! Svårt att välja men om jag måste välja så blir det ”Lingon, lådvin och långkalsonger”. Det vill jag vinna för att jag ska åka och fira jul med min bästa vän på Gran canaria och vad vore väl bättre än att spela detta spel med ett glas Sangria på julafton!

 88. Jag väljer Älsklingen.. Detta spel är perfekt när man behöver lite tid med varandra när man är småbarns förälder.. Bra att få något annat att prata om än bajsbjöjor, nattning och barnmat..
  Det är alltid givande att få reda på något nytt om sin partner och få berätta något han inte visste och få ha roligt tillsammans..

  //Maria

 89. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ”vuxenpoäng”.
  Roligt att kunna ta fram när man har vänner över på middag 🙂

  /Carina

 90. Åh vilka skojiga spel =) Jag hade gärna velat ha ”Älskling”. Hade varit ett roligt spel att ha till julen då vi flyttar till ny lägenhet. Myspys med älsklingen och detta roliga spel hade verkligen gjort sig =).

 91. Alla spelen verkar så himla roliga men jag måste ändå välja ”Lingon, lådvin och Långkalsonger” kände att jag passade perfekt in på den beskrivningens som gavs till spelet 🙂

 92. Eftersom jag fyller år nästa helg, och skall bjuda hem mina bästa tjejkompisar så hade det passat helt PERFEKT att ha spelet ”Tjejmiddag” hemma i sin ägo!
  Jag är helt övertygad över om att vi får en roligare kväll med detta spel….(och en och annan drink till ;-)…..)

  /Gabriella snart 25 år!

 93. Jag skulle vilja vinna ”Ascoola 90-talet” då jag blev tillsammans med min man 1991 och alla våra vänner också blev tillsammans det året och vi körde runt och var just ”coola” och lyssnade på alla dessa oförglömliga låtar av Roxette mm. Hade varit kul att bjuda hem alla våra vänner på en middag och sen köra detta härliga spel ! / Kram till dig Mvh Karina

 94. Jag skulle vilja vinna tjejmiddag. Jag både har och går ofta på tjejmiddag så det skulle ju vara jättekul och liva upp middagarna med ett roligt spel 🙂

 95. Min bästa vän sedan 12 år tillbaka har flyttat till London för att plugga och i november månad ska jag och två andra nära vänner åka och besöka henne under fyra dagar. På en av dessa dagar ska vi ha en riktig traditionell tjejmiddag med tacos & vin och allt vad det innebär. Spelet tjejmiddag skulle verkligen vara pricken efter i:et på denna kväll, dessutom vet jag att det skulle bli en mycket uppskattad present av värdinnan själv 🙂

 96. I november ska jag ha tjejmiddag med lite gamla kompisar. Alla känner igen varandra, men de brukar inte umgås i denna konstellation. Tycker det ska bli jättekul och har plockat ihop kompisar som jag vet kommer att ha roligt tillsammans under kvällen, men ett spel kunde ju bidra till att kvällen blir extra lyckad. Tänkte först på ”Tjejmiddag”, men kom på att jag lärde känna alla på 90-talet, så ”Ascoola 90-talet” skulle ju passa hur bra som helst.
  Ps. Ska göra den frysta polkagrispajen till denna middagen. Den låter så god och jag vet att några av tjejerna är tokiga i choklad och mint.Ds

 97. ”Det borde man ju veta!” är spelet jag vill vinna.
  Om jag vann skulle jag spela det med mina närmaste,
  en mysig höstkväll. Det är också en liten förpackning så man kan ju definitivt ta med det på resan.

  Jag blir alltid lika irriterad när det är något som jag trodde jag visste – som jag inte har koll på. Ett spel som detta skulle göra att jag mer sällan skulle behöva känna mig halvdum 🙂

 98. ”En härlig vinkväll med tjejerna
  där man pratar om annat än de vanliga grejerna.
  Någon läser upp en fråga
  och jag vill svara rätt, det vill jag lova.
  Googla med mobilen jag spontant tänker
  men icke denna gång och minnet inget skänker
  ”Det borde man ju veta!” utbrister já
  ja, det är nog det spelet jag skulle vilja ha”

  🙂

 99. Hej

  Jag skulle vilja vinna spelet Älskling
  Då jag är nygift sen september så hade detta spelet varit super roligt att spela men min man Se hur väl vi känner varandra <3

  Kram Maja

 100. Vilken rolig tävling!

  Jag skulle vilja vinna ”ascoola 90-talet” för det skulle vara skitroligt att spela på en stundande weekend med min syster och två kusiner. alla har vi minnen från det ljuva 90talet och det skulle vara sjukt roligt att ruska liv i minnet med det här spelet!

  – ida

  http://www.idalottas.se

 101. När våra barn sover, en kulen vinterkväll med tända ljus, ett glas rött, och med vinden vinande utanför vår spartanska lilla fjällstuga, skulle jag vilja spela ”älskling”-spelet med min i sommar nyblivne make =)

 102. Hej!

  Vilken rolig tävling, jag älskar att spela spel. Jag skulle jättegärna vilja vinna spelet Vuxenpoäng. Känns som ett passade spel när jag och min sambo snart båda passerat 30.

  Godnatt!

 103. Jag älskar att spela spel och då allra helst frågespe medans min sambo avskyr att spela allt vad spel heter. Skulle därför vilja vinna Det borde man ju veta, för det är det enda av spelen jag skulle kunna tänka mig att han eventuellt skulle spela med mig 🙂

 104. Ååh va kul om man skulle vinna ett sånt där spel! Jag skulle isåfall vilja vinna spelet Svenskar eller Idiotkunskap ^^

 105. Tycker dessa spel är perfekta både med vänner och familj. Har spelat flera av dom, bl.a. Tjejmiddag och Vuxenpoäng, hemma hos bekanta. Är sneglat ett tag på ”Lingon, Lådvin och Långkalsonger” så det skulle jag verkligen vilja vinna! Håller tummarna, annars får jag väl öppna plånboken och slå till… 😉

 106. Åh ett spel som sanning eller skitsnack skulle vara så kul att vinna för då får man se hur klyftig gubben egentligen är. Han är en sådan som tror sig veta allt som är sant eller falskt.
  Det blir ju riktigt kul att visa att han inte är så duktig som han tror 🙂

 107. Åhh jag skulle vilja ha ”Ascoola 90-tal”. Då skulle jag samla mina underbara tjejkompisar; som jag träffade på 90-talet, och ha en riktig tjejkväll. Vi träffas så sällan nu för tiden men har alltid lika fantastiskt roligt när vi ses! Det hade vart sååå kul 🙂

 108. Jag skulle vilja vinna Älskling. Jag och Älsklingen själv är faktiskt på jakt efter bra spel att bara spela vi två. En hemmakväll med ingenting på tv kan det vara mysigt att spela ett spel tillsammans. Tyvärr är det lite dåligt utbud på sällskapsspel för två, yatzy har vi tröttnat på för länge sen. =)

 109. Oj vad svårt att välja ett spel då alla verkar roliga men efter att ha läst om spelen föll jag för ”Sanning eller skitsnack”
  Jag älskar att spela spel men har svårt att få med mina vänner men med detta spelet har jag svårt att tro att de inte vill spela.

  Ser fram emot många middagar med spel i höst/vinter

 110. Jag har en nybliven sambo som aldrig kan vara tyst. Han pratar för sig själv, sjunger, trallar och berättar många roliga och intressanta saker vid middagsbordet, vilket jag självklart tycker om hos honom. MEN.. Det vore kul att genom spelet ”älskling” få lite hjälp på traven med att jag får prata lite mer och att han får lite lättare att ställa frågor till mig. Vi älskar att spela spel på fredagkvällarna, så det här vore ett optimalt sätt att skratta tillsammans och lära känna varandra bättre!

 111. Jag skulle välja ”Sanning eller skitsnack?”. Jag och pojkvännen spenderar ofta våra torsdagskvällar i en nationslokal, och även om det finns spel där börjar de bli gamla och uttjatade. Det spelet skulle passa perfekt där och ge upphov till många intressanta diskussioner. 🙂

 112. Jag är gärna med 🙂
  Har jag turen att vinna vill jag ha helballa 80-talet.
  Det var då jag växte upp och jag har en stor förkärlek för 1980-talet.
  Vore kul att spela detta spel och se om jag vinner 😉

 113. Jag skulle vilja vinna spelet: ”Det borde man ju veta!”
  För att det verkar vara roliga frågor, och jag tror att det kan bli rätt livliga diskussioner under spelets gång 🙂

 114. Åhh, jag älskar sällskapsspel i alla dess former!
  Tyvärr delar inte min man mitt intresse!
  Han har dock erkänt att han tycker det är lite roligt med spel där man lär sig något, och vad kan vara bättre än att få lära sig ännu mer om sin fru med spelet ÄLSKLING!? 🙂

  Ha en bra dag, och tack för en härlig blogg! 🙂

 115. Åh det här är en tävling with my name on it! SÅ jag har suktat efter flera av dessa spel!

  Jag håller tummar och tår för Älskling! Kommer att spendera mycket tid på resande fot (utan älsklingen) och tror att det här skulle kunna vara den perfekta kryddan för en mysig hemmakväll på tu man hand. Har man inte möjlighet till kvantitet så får man satsa lite extra på kvalitet, eller hur? 😉

 116. vilka roliga spel 🙂 klart jag vill vinna ett exemplar!
  jag och min sambo firar 8 år till helgen och ska fira detta om 2 veckor då vi är lediga tillsammans genom att bo på hotell i sthlm och vad skulle inte vara bättre än att få koppla av på hotellet med ett litet spel från kylskåpspoesi. Älskling spelet vore ju toppen 🙂

 117. Hej Victoria!

  Den här tävlingen kändes som en räddning för ett slitet par! Det är så att efter snart ett halvårs renovering av hus med rutten och svampangripen trossbotten (bott hos föräldrar & husvagn medans arbetet pågått) och där överskott av lön som går till det viktigaste, huset och 2 -åriga dottern, så är datenights uteslutet för mig och sambon. Ja, varken tid eller pengar finns. Så just nu hamnar vi på var sin sida i soffan om kvällarna, trötta på att vända på slantarna och slitna efter kväll-& helgjobb som huset kräver. Som småbarnsförälder kommer det dåliga samvetet ofta med tidsbristen,om hur vi ska kunna umgås så mkt som möjligt som en hel familj, på köpet med.

  Så för att inte tappa bort varandra och för att hålla andan uppe och få energi till att fortsätta arbetet så skulle älsklingsspelet vara en toppenvinst för oss:) För det viktigaste av allt är att få vara lyckliga & glada föräldrar till vår älskade unge!

  Kram& tack för en mkt inspirerande blogg,håller tummarna nu!

 118. Greetings from Los angeles! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good blog!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..