En diskussion om mig på nätet

Ligger däckad med jordens huvudvärk men återkommer så snart jag mår bättre. Undertiden kikar jag med ena ögat fascinerat på den här tråden på FL:

http://www.familjeliv.se/Forum-4-188/m61708403-1.html

Nån läsare här inne har startat en tråd om mig.. Ganska underhållande läsning 🙂 så in och kika där sålänge om ni vill..

Så återkommer jag med svar på tal lite senare 😉

 1. Haha kikade just in här för att skriva till dig att jag såg det där på familjeliv. Ger mig aldrig in i diskussioner med nötterna där, men det brukar vara roande läsning!
  Även om personen i fråga aldrig skulle erkänna det så verkligen skriiiiker det avundsjuka om hela tråden!

  Tycker det är så tråkigt när folk inte kan leva efter uttrycket ”sköt dig själv och skit i andra”.

  Som så många gånger förr; tack för en av de två bästa bloggarna! =D

 2. Så jädra pinsamt, det är ju bara och lägga ner. Vad f*n har den Anonyme med det och göra. Tufft och inte var stå för vad h*n har skrivit. Avundsjuka är vad det handlar om. Som sagt det är väl en påse nötter som skriver där!!! Inte mycket och lägga energi på.
  Jag gillar din fantasiska blogg i alla fall!! Sabina

 3. hahaha, skrattretande! Håller med förgående talare! ren avundsjuka! jisses! sikket folk det finns alltså! 🙂 din blogg är kanoners! 🙂

 4. Konstigt att det ändå läser här, det är ju frivilligt eller hur?? Ren avundsjuka för de har antagligen inte det själv!!

 5. Hej! Du som är så himla duktig på mat. Kan du inte komma med lite tips på barnmat. Min son är i din sons ålder, så jag tänkte att du säkert lagar en massa gott till honom 🙂

 6. Men HERREGUD! Än är inte den sista idioten född, eller vad säger man?! 😉
  Gillade spekulationen om att du säljer din kropp! Haha!
  Jag förstår inte hur folk kan få för sig att dom har rättighet att få veta allt, bara för att man läser personens blogg. Istället för att vara tacksamma för det bloggaren delar med sig av så kräver man bara mer och mer! Lite privatliv måste ju även ”kändisar” och publika personer få ha… Jag är otroligt tacksam för vad du skriver och för din öppenhet, och skiter fullständigt i hur mycket ditt extrajobb ger, vad Micke tjänar, hur dyra kläder Sebbe har och hur mycket Olivias spargris innehåller! Jag älskar däremot alla dina recept, inredningstips och fina bilder… Är så ledsen att du blir utsatt för sånt här! Kram

 7. Hej! Snacka om svenska avundsjukan…har dom inget annat att gnälla om.
  Det är upp till var och en vad man lägger sina pengar på, själv älskar jag inredning & lägger ganska mycket på det. Kikar in på din blogg varje dag för man får så mycket inspiration & måga av dina recept har man testat….bara älskar den:) Kram

 8. ja du… ska du verkligen lägga energi på att svara på det??? Låt bli… det är heltfrivilligt att läsa din blogg. Kan inte förstå folk som orkar… men de är väl så nyfikna att de bra gärna skulle vilja veta mm… skaka på axlarna och bara var den DU är…/ Tyglina

 9. Ojoj..Finns de som mår dåligt där ute..låt människor tycka och skriva om vad de vill. De är avundsjuka för det är precis vad det här handlar om.Sådana finns och det måsta man vara medveten om när man bloggar. Håller med de tidigare att inte ge svar på tal! Den personen har inget med det att göra och inte vi andra heller som bara vill följa denna härliga blogg. Du ger mkt inspiration och lägg inte din energi på det här.. Tänk teflon! Låt det bara rinna av dig..Det är frivilligt att läsa din blogg!!!
  Kram

  1. Kan tilläga att jag kikade in lite snabbt men när jag insåg vad det handlade om stängde jag ner fönstret!

 10. Bara att gratulera! Detta kommer att öka antalet besökare avsevärt och fler kommer att upptäcka din blogg!

  Kram på dig!

 11. Fy vilka människor!!!
  Varför läser man en blogg om man skriver på det viset. Har man så lite som händer i ens liv att man måste skriva skit om andra? IDIOTER!!! Orkar men bry sig vad folk äter till middag och vad det kostar.
  Vad folk har för jobb och inkomst ska väl folk strunta i. AVUNDSJUKA kallas det.
  Jag kollar din blogg varje dag och tycker den är jätte bra.
  Fortsätt med det du gör!!!
  Kram Ulrika

 12. Jadu man slutar aldrig att förvånas över vuxna människor! Nu ska man ju inte falla till deras låga nivå men mAn undrar ju ibland!

  Tack för en underbar blogg å all inspiration du ger mig!!

 13. Din blogg är min absoluta favorit och jag älskar att kolla på dina fina bilder! Jag har själv funderat på att börja blogga, men sånt här får jag panik av! Fasiken vad människor gillar att spekulera och delar med sig av ganska elaka åsikter bara för att de kan vara anonyma på nätet. Hoppas, hoppas att du inte blir avskräckt av sånt här utan fortsätter att köra på som du brukar, för det finns faktiskt ingen blogg som din 🙂 Jag tycker inte heller att du behöver svara eller förklara något, du delar med dig så mycket så folk behöver inte lägga näsan i blöt för att få veta precis allt!
  Kram

 14. Jösses, vilka människor!! Att de bara orkar bry sig.

  Tack för en bra blogg Victoria!

  Jag hoppas att du fortsätter shoppa ute på Marieberg så att vi kanske ses när jag blir föräldraledig i vår 😉
  Ha en fortsatt bra söndag!
  Kram Jessica

 15. Din blogg är bäst!! Jag är tacksam för vad du delar med dig av men tycker heller inte att man ska behöva förklara minsta detalj av de val man gör. Låt det rinna av dig och fortsätt vara du, det förgyller i alla fall min dag!! 🙂 kramar

 16. Jahapp, svenska avundsjukan när den är som allra sämst! Skrattretade så det förslår.
  Jag fullkomligt tokgillar din blogg, dina maträtter, dina tips, allt gott som du delar med dig av, ja allt som du skriver om. Många är dom recept som testats och du skulle bara veta vilken förändring det har blivit hemma hos oss både när det gäller vardagsmas och helgmys. TACK.
  Strunta i dessa diskussioner, finns så mycket roligare saker att lägga sin energi på.
  Nu ser jag fram emot allt juligt som du kommer dela med dig av…
  /Karolina

 17. Hej!
  Jag brukar inte kommentera men nu kan jag inte låta bli. Har följt din blogg ett par år och du är verkligen en inspirationskälla. Har fått så mkt nya favoritrecept tack vare dig. Får ofta beröm över att jag är så duktig på att komma på nya saker och får då lov att hänvisa till dig. Hoppas verkligen att du inte tappar sugen att blogga. Tack för en underbar blogg!!!! Kram Malin

 18. hahha.. underbart att det finns folk som har så mycket tid över!
  de borde kanske jobba och tjäna lite mer pengar.. eller varför inte sortera sina böcker och få det lite finare hemma 🙂

 19. Detta är ju tragiskt! Att dom orkar. Hoppas du inte låter dig nedslås av detta. Jag älskar din blogg och är så tacksam för allt du delar med dig av.Du ska veta att du förgyller mångas vardag.
  Stora kramar från Susanne

 20. Jadu vad ska man säga?!
  Jag vill iaf tacka dig för en toppen blogg med mycket inspiration vad gäller mat och inredning. Men mest sprider du en positiv energi vilket jag verkligen uppskattar, oavsett humör på mig när jag kikar in så stiger det alltid när man besökt dig 😉
  Njut av söndagskvällen!
  Kram

 21. Haha vilken otroligt underhållande läsning!
  Inte avundsjuk-yeah right;)
  Oavsett varifrån era pengar kommer så tycker jag att ni lever ett underbart liv. Unna sig saker och lyx i vardagen när man har råd är ju helt rätt.

  Själv har jag föräldrar soh har ganska gott om pengar och DET sticker i ögonen på folk om nått. Så fort man köpt något är det ju självklart DOM som betalat att jag och min man faktiskt oxå tjänar pengar bryr sig ingen om. Men va fan folk får gärna prata kunde inte bry mig mindre eftersom jag vet att vi klarar oss bra även utan föräldrarnas pengar. Men so
  Sagt den svenska avundsjukan är väldigt jobbig för vissa.

  Keep up the good work, älskar din blogg!(med eller utan oxfilé & Odd Molly);)

  Kram

  Kram

 22. Men snälla… HUR kan folk ha så lite att göra att de måste diskutera andra människors privatekonomi. Jag skäms å deras vägnar. Jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig. Pinsamt är vad det är. Starta en tråd om en sån sak…patetiskt. Jag ser fram emot fler underbara inlägg i din blogg!!!!!!

 23. Den svenska avundsjukan förnekar sig aldrig. Varför läser hon din blogg då?

  Jag tror att vi är många som läser din blogg för att vi gillar den och funderar inte så mycket på sånt som ingen annan har någonting med att göra.

  Hoppas att du inte bryr dig om såna människor som gillar att gnälla en massa.

  Läser din blogg med nöje varje dag.

  Kram

 24. Låt det rinna av dig Victoria. Ödsla inte din energi på att ens kommentera, det är mitt råd. Det kanske är samma person som ”bråkade” med dig och hörde av sig till arbertförmedlingen. Hemska människa!
  Vi är många som tycker om dig Victoria! Kram i massor!

 25. Oj oj oj vad ska man säga… typiskt svenskt och så osmakligt gjort tycker jag.

  Jag älskar din blogg vare sig du äter oxfile eller falukorv!

 26. Gaaaaaaaaaaaaah! Jag förstår inte mig på människor som HELA tiden skall hänga upp sig på pengar och andras välfärd! Visst, det är underbart att kunna ha pengar men precis som du säger Viktoria så hänger mycket på hur man hanterar sin egen ekonomi – men också vilka prioriteringar man gör. Du väljer ju att äta lyxig mat istället för att åka på dyra resor. Till exempel.

  Nä. Jag tycker att du ska skita i vad andra människor tycker (jag vet att det är svårt) och fortsätta med din blogg på det absolut underbara vis som du redan gör den! 😀 Jag ÄLSKAR den! 🙂 Kram!

 27. Hej! Jag förstår inte hur människor kan vara så missunnsamma! Jag tycker du har en helt fantastiskt blogg! Och jag anser att du är en otrolig människa som vill dela med dig av livets goda!:) Stort tack och stor eloge! Det handlar till att del om avundsjuka! Människor kan inte glädjas åt andras framgångar. Tyvärr! Men jag tycker du ska fortsätta äta oxfilé på en tisdag:) För det tänker jag göra! Man måste få njuta av livet och för mig är de enbart positivt allt du skriver. Försök slå av dig de avundsjukas prat! Jag ser fram emot att fortsätta läsa om ditt fina hem, din familj, dina kläder och din otroligt inspirerande mat och mycket mer! Tack för en toppenblogg!!!
  Kram Kristina

 28. Att folk orkar *suck*. Varför ödslar man energi på sånt som irriterar? Läs nån annan blogg om det inte passar. Jag vill ialla fall tacka för en underbar blogg med många bra mattips,inredningstips och annat skoj. You go girl <3

 29. Ja jissus! Jag är också mammaledig med sliten mammapenning.
  Jag avundas också dina fina kläder, resor, ert nybyggda hus, nätshoppingen och dina goda middagar. Det står jag för. Du har det fint.
  Men något jag inte står för är missunsamhet. Det klär ingen!
  Du må ha det himla gott, men vet du vad. Åh, som jag unnar dig det!
  Varför ska folk alltid hata? Att glädjas nån annan har man väl aldrig dött av?
  Girlpower och kärlek till dig!

  Kram från Alice mamma <3

 30. Jag tycker att det är väldigt märkligt att någon startar en sådan tråd på nätet MEN samtligt tycker jag inte att man är avundsjuk så fort man väljer och kritisera eller ifrågasätta något/någon!

 31. Hej Victoria!

  Ett av ditt största fans och rekommenderar folk till höger och vänster att läsa din blogg. Du har gjort att t o m jag kan laga mat och våga prova nya vyer.

  Självklart har jag också undrat någon gång ” hur har hon råd ”, det ”klickas” ju hem ganska mycket grejor.
  Men vet du, det har jag inte med att göra!

  Fortsätt vara den du är och süpertack för din härliga blogg….

  Kram

 32. Men alltså… Nu kände jag att det var dags för mig att skapa ett konto på Bloggfamiljen. Jag har följt din underbara blogg i minst tre års tid och jag fullkomligt älskar den! Du är en fantastiskt inspirerande person på många sätt och vis och jag blev otroligt illa berörd över denna tråd. Vad är det för idioter som skriver så och varför kan man inte unna andra människor lycka och välmående?! Du ska veta att din blogg gör mig och många andra människor väldigt glada, vi längtar efter nya inlägg och vi tycker väldigt mycket om dig för den du är, hur du skriver och hela innehållet! Dina recept är fantastiska, by the way, och det är ingen som slår dina godsaker! Jag pratar ofta om din sida och har tipsat väldigt många vänner, kollegor och bekanta om den och även de har blivit anhängare här… Har man väl hittat hit så är man fast helt enkelt ;).

  Saka av dig dessa puckons kommentarer och sträck på ryggen, du har uppenbarligen nåt som inte dessa avundsjuka/missunnsamma människor har. Dessutom är du en ödmjuk person med ett stort hjärta…

  Keep up the good work! <3

  /Marielle

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..