Evas matkasse

Godmorgon bloggisar! Seg söndag det här. Vissa – jagnämneringanamn- hajade inte alls det här med vintertid och sova en timma längre. Gäsp! Måste ta tag i den här dagen och hitta på nån aktivitet, annars kommer vi såsa runt här hela dagen i pyjamas alla 4. Några tips på söndagsaktivitet???

Lika segt på matfronten, jag har faktiskt ingen inspiration! Gäller främst vardagsmaten (jodå vi äter vanlig vardagsmat vi med, inte bara oxfilé hela veckan lång 😉 ). Så vet ni vad jag ska göra nu i veckan som kommer?? Jo testa en matkasse! Närmare bestämt Evas matkasse. Tyckte menyn lät så god! De har dessutom hjälp av fredagskocken Mattias Larsson (Mix Megapol) och utlovar vardagslyx och fredagskänsla hela veckan. Det låter väl som nåt för mig??! Så i veckan kommer jag blogga om matkassen och dagens recept varje dag.

Nån som testat dem?? Har ni testat nån annan? Lämna gärna en kommentar med vad ni tyckte om er matkasse om ni testat nån, vet att många gärna vill höra. Det är ju en djungel av matkassar på marknaden numera 🙂

 1. Vi hade familyfood några månader efter nyår och jag tyckte det va perfekt. Det va varannan vecka som den kom. Kanon när fantasin i köket försvinner 🙂 Kul att läsa om era middagar sen. Kram

 2. Hihihi, min lillkillen (2år) går fortfarande i pyamas, han sover t.o.m middag nu och vi har inte klätt honom.
  Tips på aktiviteter denna mulna höstsöndag:
  Vill ni bara slappa, så hyr en riktigt mysig familjefilm , ladda med gott fika, täckte och kuddar i soffan och chilla ordentligt!
  Själv blir det en tur till Blomsterlandet för att inhandla lite att plantera och ha på yttertrappen, och lite nytt i växtväg inomhus…
  Jag är jättesugen på att testa matkasse, men vet inte om de levererar till oss ute på vischan 🙂
  Ska bli spännande att läsa i veckan vad du tycker/tyckte, ifall det är nåt att ha.
  Kram och ha en go’söndag!

 3. Familyfood… Vi har haft dem över ett år och vi stor trivs med det… Bra råvaror. Varje vecka nåt roligt som man kanske inte själv skulle ha hittat… förra veckan var det älgfärs :-)… de har intoducerat spetskål i vår familj… bra kyckling mmm och vill maninte behöver man ju inte slaviskt förlja deras recept utanman kan hitta på annat med råvarorna… Ska bli spännade att läsa om Evas matkasse hos er 🙂

 4. Har inte testat någon matkasse ännu. Ska bli kul att se vad du tycker om det. Vi ska på bio i eftermiddag, Nalle Puh. Det är mitt lilla tips för en regnig söndag. Kram

 5. Vi har oxå haft Linas Matkasse varannan vecka nu ett tag och är riktigt nöjda!
  Mycket grönsaker och allt fräscht! Ska bli spännande att höra om Evas Matkasse från er i veckan!

 6. Jag tycker också det kan vara svårt med inspiration till vardagsmaten, därför är det extra kul både att läsa och skriva om tycker jag. Är alltid nyfiken på vad andra äter till vardags. Skrev nyss om vår vardagsmat här http://regnavdagar.blogspot.com/2011/10/vardagsmat.html

  Att testa en matkasse några veckor för att få nya matidéer är något jag sjäöv funderat på. Men det faller på att vi har så höga krav på råvarornas kvalitet. Jag behöver definitivt inte äta oxfilé varje dag men vill inte ge mina barn besprutade grönsaker och vill inte äta kött från djur som växt upp i en skitig stålbur…osv. Jag har svårt att kompromissa med det bara för att det ska bli enklare att laga mat. Men förr eller senare kommer det väl en helekologisk matkasse (eller att man kan välja det som alternativ). Då ska jag prova!

 7. Åh det kommer säkert bli toppen! Har träffat Eva i andra sammanhang och hon är en fantastisk person, är säker på att detta kommer vara lika engagerat som allt hon tar sig för.
  Vet att jag är en slarva med att kommentera, men… Må så gott och bry dig inte om dumma ignoranta människor. Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..