Uppe bland molnen ♥

En liten glimt från Sebastians rum kommer här. Nya tapeten är på plats och Sebbe med ;-) Jag är supernöjd med tapeten. En fondvägg i ljust isblått med vita prickar. Perfekt nyans!  (tapeten kommer från Carmas Hello Kitty serie)

I övrigt går rummet mest i isblått/vitt/mörkbrunt/svart. Med mycket moln :-) Jag älskar moln!! Gardinerna har han fått ärva av Olivia och spjälskyddet likaså.

Funderar på om det inte är dags att sänka botten i spjälsängen.. ? Eller när gör man det? Det var helt klart dags att hissa upp mobilen ovanför sängen iallafall :-)

Och Sebbis verkar trivas. Sov som en stock. Slapp väckas av sina snarkande (??) föräldrar :-)

Hur underbara är inte molnkläderna?!! (Kommer från Färg & Form, precis som inredningsgrejerna med samma mönster). Gillar ni dem ska ni hålla utkik, för det kommer snart en tävling där ni kan vinna såna ;-)

Puss på dig min lilla gobit! Jag längtar efter dig så fort du inte är i närheten. Du sov nog bätttre än mamma i natt ;-)

0

0 reaktioner på “Uppe bland molnen ♥”

 • LenaA skriver:

  Vilken butik i Örebro? är tapeten köpt/beställd? Har ringt runt till några men ingen har den eller kan beställa hem… Skulle vlija ha den rosa till dotterns rum.
  Tack för en underbar blogg! Kram

 • camillath skriver:

  Superfina tapet! Finns den i andra färger oxå?

 • Myzan skriver:

  Vilka fina lakan. Vart har du köpt dom? och tack för en bra blogg.

 • maraja skriver:

  Åh, så fint det blev! Tack för all inspiration jag får när jag läser din blogg. :)

 • Malinapralina skriver:

  Supergulligt!
  kram

 • Girle skriver:

  Här är en till som älskar moln. Vi har spjälskydd och Haklapp i blått än så länge, men jag känner på mig att det kommer bli mer. Kanske sängkläder till jul? Vi fick paniksänka sängen när han var ca 7 mån när vi skulle lägga Ebbot för nap när vi kikade in och såg en stolt kille stå (!) upp och hoppa mot spjälorna. Det hade kunnat sluta illa, så sänk hellre för tidigt än som vi, för sent. Sebastian har det Förövrigt väääldigt fint i sitt rum. Kram

 • Caroline84 skriver:

  Så fin tapet, verkligen! Han har fått ett riktigt fint pojk rum! Jag blir alltid så glad av hembilder…

  Han är bedårande…Ska nog önska mig en sån av tomten ?! =)

  Kram och tack för att du förgyller min dag!

 • FilMa skriver:

  Så fint det blev. Jag tycker i och för sig att du alltid har bra smak. Tycker också om moln serien men vi har inte så stort utbud av affärer där jag bor. Jag är heller inte så bekväm med att beställa på nätet. Lill tjejen skulle behöva nya gardiner så jag ska nog surfa lite tror jag ;-).

 • katrinj skriver:

  Så fint, är också en moln-gillare :)
  Vart har du hittat lampan som står på byrån? Så fin!

  Vi sänkte sängen när han började röra på sig/sitta osv..

 • Nazima skriver:

  Helt underbara bilder dina små :-), så fint Sebbe fått det i sitt egna rum. Älskar precis som du molnmönstret så jag måste passa på att fråga dig om de kommer från Färg och Form eller om det är Mairo???
  Skulle vilja nåt liknande i min lilla killes rum fast grönt med vita moln, hans rum går i vitt och grönt, vita väggar och vita möbler, men med gröna detaljer i textilier, tavlor och annat.
  Hoppas ni haft en fin söndag!
  Kramar

 • Hopeful skriver:

  Vad fint det blev:) Sänk nu! Det går fortare än man tror,rätt va det är står de där när man kommer in <3

 • Masstina skriver:

  Sänk så fort han vänder på sig och tenderara att vilja dra sig upp / eller sitter själv!!!!
  Snyggt blev rummet :-)

 • Anette L skriver:

  Hejsan!!
  Vad fint det blev. Kan tänka mig att lille sötnosen är nöjd. Lilla Olivia ser så stolt ut på översta kortet, stolt storasyster.
  I morgon åker jag, min mamma och min dotter till Örebro. Vi ska besöka det stora gulblåa varuhuset bla.
  Ha det nu så bra!
  Kraam/Anette♥

 • LenaA skriver:

  Jättefinta tapeter!!!
  Hade du köpt tapeterna på nätet? Vilken sida? Jag har letet men hittar ingen…

 • Madelene88a skriver:

  Vilken härlig bild den första med Olivia och Sebbis är, man ser verkligen kärleken i hennes blick, sann syskonkärlek :)

 • nettanz skriver:

  snyggt,men jag är inget molnfan,men alla är vi olika och tur är väl det!?
  söt gosse du har!

 • MacMalin skriver:

  Superfint alltsamman, både inredning och barn =)

  Snyggt att bryta av det ljusa med den svarta byrån. Och moln är ju helt underbart. Måste se till att få in lite moln i vårt kommande barnrum till Amy’s syskon.

  Hoppas ni alla har en bra söndag! kram

  Åh, nu läste jag att du ska tävla ut molnkläder. I’ll be back! =)

 • katten77 skriver:

  Vad fint han har det era lilla klimp. Sänka sängbotten! Ja, det har jag gjort idag. Han började hasa sig lite smått och försökte ta sig upp igår så det är bara en tidsfråga. Bättre att sänka lite för tidigt än för sent. Hasar sig fram och svänger runt och snurrar massor senaste två dagarna. Hjälp, vad fort det går. Men härligt är det. Ha en fortsatt mysig höstdag! Kram

 • matskafferiet skriver:

  Vad fint det blev!

 • Bittan skriver:

  Åh vad fint det blev! Ni är verkligen duktiga ;-)
  Det limegröna han också har bryter av fint syns dock inte på dessa bilder :-D

 • Fia86 skriver:

  Åh då ska jag verkligen tävla! Älskar molnen, har tittat på spjälskyddet och sängkläderna mm till bebisen som ligger i magen.

  Sebbe har verkligen fått det jätte fint!

 • lotte skriver:

  Va fint det blev!! Moln är ju såååå fint :-) Sötnosen passar bra in i sitt fina rum ;-)

 • Tvillingmamma skriver:

  Jag sänkte sängbotten till mina grabbar när dom började röra på sig mycket. Då hasade dom sig fram och rullade runt mycket. Då var det bara en tidsfråga innan dom skulle lära sig att häva sig upp på knä eller fötterna med hjälp av spjälerna.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen