Wienerbröd och chick flicks

Godmorgon!! Vilken härlig dag!! Av ingen speciell anledning alls 🙂 Hämtade ut några paket på posten i morse och köpte med lite ego-lyx-fika hem, blåbärswienerbröd, citrongömma och två chick flicks. Så nu ska jag njuta av en god förmiddagsfika och film, mitt på blanka dan. Sånt där man alltid tänker att man ska göra men som aldrig blir av. Men nu så!

(Tips! stora ljuslyktan i silver längst till vänster fyndade jag i helgen, 59 kr på Lågprismagasinet!! Ger fantastiskt mysigt ljus när det är mörkt)

En shopaholics bekännelser och Pippa Lees Hemliga liv. Har ni sett nån av dem??

Bäst jag sätter fart nu innan lilleman vaknar från sin fm-tuppis 🙂

OBS! ni missar väl inte att biljetterna till BLOGGTRÄFFEN i Malmö är släppta nu??!! Lördagen den 26/11 går tjejkvällen av stapeln och det vore sååå kul att se er där. Mer info hittar ni HÄR.

 1. Shopaholic-filmen har jag sett – dessvärre är det en riktigt dålig film som gjorts av de mycket roliga Shopaholic-böckerna 🙁 Tyvärr alldeles för vanligt när brittiska chic-lit-böcker blir film i USA. Läs böckerna i stället! Det är milsvid skillnad på dem och filmen.

  Och om du vill öppna tårkanalerna på vid gavel rekommenderas filmen ”Griffin & Phoenix” med Dermot Mulroney och Amanda Peet. Den är så där bitterljuv, både härlig, rolig och sorglig. En underskattad rom com som jag tror att många har missat. Se den!

  Hälsningar Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

   1. Lysande!! 😉 Hotell är bokat, så nu hoppas jag att vi ses där!!

    Kram och ha det så kul i Stockholm i morgon.

 2. Var inne en sväng i stan på lunchen, sprang inom Village, såååå mycket mysiga julsaker. Måste gå in dit i lugn och ro, skall göra mig en mysig ”bricka” till advent men ett litet hus, ljus, gran och nått annat mysigt. Dom hade ett super mysigt vitt ”pepparkakshus” som man sätter ett värmeljus i, det måste jag bara ha. Dom hade med en super mysig ”krubba”, vilken jag inte alls gillar men den var sååå retro. Gud vad man längtar till advent nu, men det kunde allt komma lite snö eller hur?

  Ha en mysig dag, kram kram

 3. Låter inte helt fel att vardagslyxa mitt på blanka dagen, hoppas du haft en sån där extra hälig dag för de thar jag även fast jag jobbat.. Nu blir det ett glas rött och röjning i min garderob..:) Tack för en inspirerande blogg!!

 4. Äntligen fungerade min inloggning. Har haft lite problem med detta så har ej kunnat kommentera. Har skickat mail till dig istället. Hoppas att du har läst. Var speciellt angelägen att kommentera efter häxjakten på familjelivsidan. Men det fick då bli mail i stället. Många roliga recept du har lagt upp på sistone så det är bara att sätta igång att pröva.

  Själv tillverkar jag grejer som är till försäljning. Kolla gärna in på http://www.ninahills.se/

 5. Du tar så fina bilder!! Jag blir jätte inspirerad att börja fota mer själv till min blogg. =) Jag undrar därför vad du använder för kamera? Vet att du skrev det någonstans, men nu kan jag inte hitta de inlägget.
  Tack på förhand! /My

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..