Grattis alla fina pappor därute ♥

Godkväll. Har ni firat alla fina pappor i dag?! Det har vi. Flängt runt lite hit och dit. Ätit 4 sorters pasta hos svärföräldrarna och tårtkalas hos mina föräldrar. Blev proppmätt på både längden och bredden och tvären.

Sugen på en film i kväll så jag ska kika efter vad som finns i Telias hyrutbud, eller visas nån bra på tv tro? Och fast jag var så mätt så jag var fyrkantig nyss är jag hungrig igen så det blir en djupdykning i kylskåpet först. Ekar väldigt tomt därinne just nu så i morn vet jag vad jag (och Sebbe) ska roa oss med medan Olivia är på förskolan. Wehoo!

 1. Rekommenderar ”Familjen Jones” på temat lättsmält-Holywoodrulle-med-ett-budskap. Känns som något som skulle kunna finnas i hyrutbudet. ´

  Kommande vecka följer jag i ditt fotspår och testar matkasse http://regnavdagar.blogspot.com/2011/11/det-goda-livet-testar-ekologiska.html Har hittat en ekologisk variant från Coop. Tyvärr den enda ekologiska varianten som fanns i Örebro. Man ska visst bo i Stockholm för att ha något utbud..om man inte känner för att äta antibiotikagris osv.

 2. Va’ god pastatallriken såg ut!
  Låter inte helt olikt vårt Fars- dagfirande, flängande hit och dit toppat av massvis med god mat och fika!
  Kul med mathandlingen imorgon. Jag liksom du kan gå läänge i mataffären välja och kolla lite till osv….

  Ha en fortsatt mysig söndagskväll!
  Kramar

 3. Jag vill bara tipsa om en film som heter ”en blomma i Afrikas öken”, den är jättebra och verkligen sevärd! Ni borde ta er en titt, lovar att inte ett öga kommer vara torrt.

 4. Hej Victoria!
  Hoppas du fann nåt att titta på …själv blev det ”Miffo” som gick på Tv 4 Film – en helt okej söndagsfilm…

  En fråga …fick du mitt mejl med mina kontaktuppgifter? (Moln-tävlingen)

  Kram Sara

 5. Hej Victoria!

  Lagade ditt recept ”plommonspäckad fläskkarré” i lördags, och jössös vad gott det var. Köttet smälte i munnen och såsen var gudomlig. Fick höja temperaturen i ugnen efter ca 3 timmar då vi höll på att svälta ihjäl och inte ville vänta så länge som ett par timmar till, ha ha!

  Tack för alla andra härliga recept du delar med dig av och GRATTIS till vinsten den är du väl värd!

  Kram från Ulla på Tjörn

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..