Och nu sitter jag på tåget igen :-)

Godkväll! Har precis slagit mig ner på min onda svanskota och intagit en plats på tåget hem mot örebro igen.

20111117-204502.jpg

Nu ska jag njuta av ett par timmar lugn och ro, tidningar och godsaker. Hoppas jag inte blir allt för avslappnad bara så jag somnar på grannen här.. Känns inte helt omöjligt nämligen.

Haft en supermysig dag. Bl.a. Har jag ju träffat lilla extrafamiljen för en plåtning. Mer bilder kommer, sålänge kan ni kika in till fina Hannah om ni är nyfikna HÄR (funkar länken?? Inte så hemma på det här med att mobilblogga..)

Kram!

  1. Skönt att vara på väg hem efter en intensiv dag kan jag tänka. Såg några bilden hos Hannah. Såg riktigt mysigt ut!! Måste fråga vart du köpt din handväska?? Supersnygg! Är ute efter en i just den färgen. Gärna fler bilder på den 🙂
    Kram o natti! /Carina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..