Godmorgon freeeeedag!!!!

Dagen höll på att starta med katastrof, men ett hemmasnickrat plakat i köksfönstret med ett desperat ”MJÖLK ???” räddade dagen, då grannanrna mitt över nappade och bjöd på mjölk till dagens latte. Ska strax packa med mig kidsen och åka till syskonsång i kyrkan. Då behövs det koffein 😉

Ska bli kul att se resultatet från gårdagen när det är klart, tror det blir riktigt snyggt 🙂

Nu kickar vi i gång fredagen här tjejer (och killar??) eller vad tycker ni??!! Ut och köp lite färska snittblommor med er, eller nåt extra gott att äta i kväll, ett doftljus med god doft eller nåt gott att dricka. Sätt på lite bra musik, glöm bort sömnlösa nätter och fyll er med glada fredagsfeeelings!!! Tjohoooo.

Ses lite senare. Kram ♥

 1. trevlig fredag på dig oxå 🙂 Härliga bilder på Er… Dagen börjar lite trögt här med två febriga barn men ska som vanligt ta tag i mig och fixa till mig så kommer resten… Funderar på om jag ska baka dina saffransbullar från häromdagen… eller bara vanliga bullar? Vi får se… Nu latte på mitt schema …

 2. Haha, jag ser ju höggravid ut på gruppbilden, dags att dra ner på bullarna tror jag minsann även om jag inte riktigt har det magomfånget på riktigt, haha 😉

  Kul att träffa dig igår by the way!

  Kram
  /Anna

 3. God fm fina du.
  Hoppas du får en härlig fredag och en skön helg. Har varit hemma med sjuk dotter hela veckan och bla bakat dina goda lussebullar -mums!
  Idag ska jag hoppa ur myskläderna och lämna man och barn hemma och åka mot Stockholm. Så skönt att få några dagar med vänner att fika, shoppa mm.
  Ha det gott / Kram Ulrika

 4. Härligt med fredag! Jag provbakar dina saffransbullar som ser så goda ut! Har första plåten i ugnen och det doftar ljuvligt 🙂 om det blir lyckade (vilket jag förmodar) blir de en av de sju sorterna som kommer vara med på mitt första släktkalas i början av december sen jag flyttade hemifrån 🙂 lite prestige det där när hela släkten vet att jag är tokig i att baka och förväntar sig en massa gott, men det är bara kul 🙂 igår gjordes det struvor, mycket gott!
  Ha en kanon helg!

 5. ahhhhh nu fick du tom mig på fredagshumör, där jag sitter i mitt skitiga hem emd onepiecen på!!! Nu nu får jag in i duschen, sedan fredagsstäda av glatta livet och sedan ut och köpa snittblommor. Eller nåt.

  P&K!

 6. Åhhh vilken fredagsfeeling jag fick nu! Cyklar minsann en snabb runda in till snart och köper snittblommor med mig hem.
  Vin & kyckling i ugn med rostade grönsaker blir det middag hos oss.

  Trevlig fredagkväll på dig:)

 7. Fina bilder på er! Testade din smörgåstårta som blev supergod, hade tom ostbågar hemma! Fick mitt fina paket med Green Gate-sakerna idag – jättefina! Fredagsmys idag består av bakad potatis med räkröra och till efterätt blir det rester av gårdagens kladdkaka med limetopping (jättegod, finns recepet i senaste Ica Buffé!)

  Trevlig helg, kram!

 8. Haha, vilken bra idé med plakatet – måste jag testa på mina grannar någon gång :))
  Tycker ni blev jättefina på bilderna allihop! Ha en mysig helg! Kraaam

 9. Tack för lite härlig fredagspepp! Här började dagen riktigt trist med att bilen som varit inne på lagning hela veckan fortfarande inte är klar (och kommer kosta mkt mer än vi först trodde…) och vi blir billösa hela helgen. Så ingen storhandling (det eeeekar i kylskåpet), ingen IKEA-tur och tja, lite mer motion i form av cykling helt enkelt. 😛 Men nu tar jag nya tag och tänker mig en inne-mysar-helg med mycket god mat, tända ljus och godis. Trevlig helg till dig och lilla familjen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..