Bööööl snyft hulk hick böööööööl!!!

Tänkte visa en bild på hur jag ser ut just nu, men jag vill inte skrämma någon.. Har suttit och ful-bölat mig igenom denna film!

Snacka om inte feelgoodfilm!! Snyyyyyft. Men den var bra. Fin och känslosam. Får starka +++ av 5 möjliga. Men nu är jag helt nedstämd och bara längtar efter att Sebbis ska vakna så jag får krama honom!!!

Tror nästan jag måste julpynta lite för att komma i bättre stämning. Och badda ansiktet med is.

 1. Hej Victoria!
  Det verkar som att vi har samma filmsmak, denna filmen har jag också sett och den var jättebra, samtidigt som den var sorglig.
  Den andra filmen du tittade på häromdan ”Something borrowed” var också kanonbra.
  Filmer jag även kan rekommendera till dig är: The Switch – Pappa på burk och The Back-up Plan.
  Jag hyr filmer från Lovefilm vilket är kanonbra och det kan jag rekommendera dig, du söker och skriver in vilka filmer du vill hyra och sen får du dom hemskickade (portofritt) och skickar tillbaka dom (portofritt) smidigt, lätt och framförallt billigt.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 2. Jag VET! Såg den här i våras när min lilla var alldeles nyfödd och det var verkligen helt fel (men fin film), usch alltså, hade ont i magen en vecka efter!

 3. Åh, låter som något jag skulle gilla, gillar känslosamma filmer och Nathalie Portman är en så bra skådespelerska, tycker jag.
  Bra idé med Julpyntandet! här har vi ochså piggat upp oss med lite pyntande, vabbar idag, lillprinsen vaknade inatt med feber och hans storasyster får oxå vara hemma idag.
  Kram på dig

  P.S Jag har prenumerat på Lovefilm jag med och vi var väl sådär nöjda, plus är att man får ha dom längre än en vecka, minus är att man inte riktigt vet vad man får i filmpaketet trots att man gjort en filmlista på deras hemsida så är det inte säkert att man får just den man vill se då.
  Vi har gått över till Hemmakväll hyr 2 filmer (eller fler) för om det är 149 eller 199:- och då får man ha dom i en vecka, men det kanske är det du/ni kör på med?!

  1. Jag tycker att det är perfekt med Lovefilm, du kan själv se på din sida vilken film du får hem så fort du har skickat tillbaka en och du får ha dom mer än en vecka vilket är perfekt.
   Man kan också ändra så att man samlar alla på filmlistan och dom man vill se först lägger man på serielistan, svårare är det inte.
   Jag betalar 79:- för 4 filmer och vill jag se fler filmer i månaden så kan jag enkelt lägga till 2 extra filmer för 39:-.
   Men alla tycker inte lika och jag är inte road av att stå i en butik och leta efter en film som jag kanske inte hittar, utan här kan jag lägga upp alla filmer jag är intresserad av och sen ser jag dom i den ordningen jag vill.

  2. jag brukar hyra på hemmakväll, 3 filmer 120 kr i en vecka! det är oftast en infallsgtrej, så att beställa hem nåt i förväg och vänta på är inte min grej 🙂

   1. Samma här, Hemmakväll äger 🙂 Hos oss har filmhyrandet blivit lite mer spontana infall, typ ” nu vill vi ha filmkväll då nu åker vi och hyr en trave filmer”, och då brukar vi ta två filmer som jag och mannen vill se och en som kidsen kan kika på medans vi lagar lördagsmiddagen…. Just väntandet tröttnade jag på 🙂

   2. Hej!
    Ja det är tur att alla inte tycker lika, men för mig fungerar det hur bra som helst.
    Skulle aldrig ge 120 kr för 3 filmer och bara få ha dom 1 vecka, nej då är Lovefilm mycket bättre, snabb leverans och som sagt väntan blir inte så lång om du har många filmer i din lista som du vill se.

 4. Åh den filmen gillade jag, väldigt sorglig men bra ändå! Såg ”No Strings Attached” häromdan, också en film med underbara Natalie Portman men betydligt mer lättsam!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..