Nespressokapslar – tips???

Godmorgon bloggisar. Äntligen måndag!!!!!!! 🙂

Måste beställa nya kapslar till kaffemaskinen akut. Är alltid ute i sista minuten men som tur är brukar det gå supersnabbt att få hem leveransen. Så nu undrar jag om ni med Nespressomaskiner har några goda tips? Vilka färger/smaker gillar ni?? Och vilka gillar ni inte? De ljusblå och bruna brukar bli kvar sist här av nån anledning så dessa ska jag inte beställa nu. Svarta och lila är däremot några av favoriterna.

Tipsa gärna!!

 1. Godmorgon
  Här hemma använder vi svarta och lila, jag gillar en stark espresso med mycket mjölk 🙂 Köpte hem chocolate och vanilj (varför jag nu gjorde det, jag gillar inte änns vanilj ;-)) och mycket riktigt, vaniljen vad inte god men chokladen, mumma<3 ha en bra dag //Linda

 2. Hos oss går mörkgröna.. Maken som är den enda som dricker kaffe har nog inte provat så många andra heller..

  Kanske ska beställa hem en sån ny provomgång..(julklapp) 🙂

 3. Vi har svarta, lila och brun/gråa (Roma). Jag gillar ibland en lite mildare esspresso och då är Roma perfekt tycker jag. Och så är den röda koffeinfria god också. Den gröna Lungon har vi också.

  Ska gå och fylla på förådet på lunchen, kanske får bli en choklad-variant också?

 4. Åh, vi köper nästan bara svarta. Måste fråga om special edition-kaffet du fick hem. Jag älskar vaniljkaffe, hur var det? Och chokladkaffet, är det värt att köpa hem?
  Kram!

 5. Här hemma går det mest svarta och lila men jag gillar den gröna Indriya också.
  Jag är själv ganska nybliven ägare av min nespresso, har tidigare bara druckit hos vänner.
  Känner dock nu när man ska göra själv att jag vet inte vilken knapp jag ska trycka för vilken visp eller vilken smak 🙂
  Men man får väl prova sig fram!
  Trevlig måndag!

 6. Den lila, svarta, Roma och för ”vanlig” kaffekopp grön Fortissio. Just nu gillar jag den rosa Rosabaya. Och koffeinfritt Intenso, den är riktigt god.

 7. Den svarta, lila, Roma och för ”vanlig kaffekopp, grön Fortissio Lungo. Just nu gillar jag den rosa Rosabaya. Den koffeinfria Intenso är faktiskt god. Sedan beror det ju även på mängden vatten som man ställler in sin maskin på.

 8. jag ser alltid till att ha alla sorter hemma i princip.. gillar faktiskt alla! även om svart, lila och de ”pastelliga” är favoriterna.

  men kan tipsa om den som är limited just nu..

  sen är jag nyfiken på de tre nya som kommit med smaker nu!! speciellt choklad.. de blir till att handla när jag är inne i Sthlm nästa gång 🙂

 9. Likt de flesta andra föredrar jag de svarta, de passar allra bäst till latte. Igår fick jag limited av en kompis som jag ska prova så snart jag är frisk och känner smak igen. Tror verkligen på körsbär. Den nya med guld som är jordklotsvänligare är också god, lite mildare.

  http://www.mallasgoda.blogspot.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..