Matkassevecka och filmkväll

Hej hej. Tack för hjälpen, det gick utmärkt att baka med Bregott. Så nu vet vi det :-) Återkommer med resultatet, de är inte riktigt färdiga ännu.. Har stått i köket i stort sett hela dan. Bakat kakor och julgodis, marmelad och flera olika maträtter. Jobbigt? Nej inte ett dugg, rena rama terapin :) Dessutom har jag haft en journalist här hemma som dokumenterat. Hojtar till när resultatet finns att läsa!

Fullspäckat schema denna vecka så det passade ypperligt med en matkasse! Även denna gång Evasmatkasse. Lägger upp recepten under veckan allteftersom vi lagat dem.

Kylen är laddad inför veckans middagar!

I går kväll blev det dock ostbricka till middag och efterlängtad film. Bridesmaids!! Tyckte filmen var bra men kanske inte så där hysteriskt fantastiskt kul som många sagt. Tror jag hade lite för höga förväntningar. Men absolut bra!! Kul och gullig. Sånt gillar ju jag. Ger den ++++ av 5. Se den!

Återkommer med veckans första matkasserätt om en stund. (Är det bara för mig det alltid blir så att måndagens rätt lagas på tisdagen osv.. Halkar liksom efter från start eftersom kassarna ofta kommer på måndagkvällen efter middagen. Har varit så med alla olika kassar jag provat faktiskt. Är det jag som bor på vischan kanske eller händer det andra med??!)

Sen bär det av upp på stan, bio med vänninorna och ännu en hett efterlängtad film.

Edward here I come!!!!!!!!! ;-)

0

0 reaktioner på “Matkassevecka och filmkväll”

 • catahn skriver:

  Hej!

  Matlycka testar vi nu. Kolla dom! De levererar på söndagar hos oss. Har provat Linas matkasse men de kom på måndagarna (bor norr om Stockholm) Jag är nöjd med matlycka, man blir till och med så bortskämd att alla ingredienser utom salt och peppar är uppmätt efter recepten och medskickat i små söta förpackningar :) Inte direkt dyrare för det är dom!

 • Cissile skriver:

  Filmen gillade jag, mycket :D

 • millis92 skriver:

  Linas Matkasse som jag har här uppe i Stockholm levererar på söndag kvällar, vilket åtminstone passar mig ganska bra. Jag är allra oftast hemma söndagkvällar och så har man allt hemma i god tid före måndagmiddagen :-)

 • FruBengtsson skriver:

  Hoppas att filmen var bra, då blir det DSH i inspelad version i morgon ;)?

  kram

 • tyglina skriver:

  Vi har i 80% av fallen fått kassen så vi hunnit laga middagen som jag hade tänkt ut tillmåndag men några gånger har det blivit försenad… Jag har alltid några paket bacon i kylen så man kan släng ihop en pasta sås eller ugnspannkaka dessa måndagar… Men just nu har jag uppehåll från kassarna behöver teta min vingar igen :-)

  Ha en bra vecka!

  Du har inget bra recept på choklad canniloni? Tycker jag har letat på nätet men inte hittat…

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen