Grattis älskling & lusselelle i arla morgonstund

Woop woop. Här går det i ett. Fullbokade dagar och ingen tid att sitta vid datorn alls denna vecka, men nu passar jag på samtidigt som jag äter frukost och smular på tangenterna.

I går fyllde Micke år – hipp hipp hurra – så det var kalas och tårta med släkten.

I morse gick vi upp mitt i natten (kändes så iallafall) för det var Luciafirande på förskolan, utomhus kl 07.00!!! Gäsp 🙂 Men ack så sött.

Innan dagens koffeindos.. ;-)

Nu femtioelva punkter på attgöralistan (som tar gaaaanska mycket längre tid med två barn som sällskap) så bäst att sätta i gång.

Hoppas ni fått lite skönsång på morgonkvisten. Njut Luciadagen!!

  1. Oj vilken fin buffé, är det till tacos? Vad hade du i alla skålarna som tillbehör (några ser man ju men inte alla :-))? Har också luciafirande ute på dagis och det ska bli regn, känns lagom lockande om jag ska va ärlig…

    Tips på supergott julgodis är saffranstryffel (med honung och lite cognac), finns måga recept på nätet men man får se upp så det inte är för lite vit choklad i förh. till grädde bara för då stelnar den inte ju. Jättegott! Ha en fin dag!

    1. Ja oj vad hade vi, allt och lite till!! Vindruvor, majs, ost, tomat, gurka, paprika, jalapenos, sallad, stekt lök, köttfärs, guacamole, ananas, banan, räkor, olika tacosåser, creme fraiche, ostsås och olika skal. 🙂

      kram

  2. Mm, vad gott! Kan du inte lägga upp lite fler bilder på ert kök – för det är väl i ert kök mannen sitter och öppnar paket? Vi har nämligen köpt en liknande kökslucka och det hade varit roligt att se hur ni har fått till det! Var är er lucka från?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..