Smoothie och ett efterlängtat tips!

Får alltid alltid en massa mail och frågor på dessa glas (Orrefors) när jag visat dem i bloggen.

smo2

sm3

Här fyllda med smoothie. Yummi!! Glasen fick vi i julklapp av svärföräldrarna för många år sedan och jag har faktiskt inte hittat dem i butik nånstans sen dess (på jakt efter fler!) men nu dök de upp på kampanj på Campadre!! Jag säger ju det, Campadre har då allt!! Haha. Wooohooo! Så tillhör ni skaran som jagat dessa lika länge som jag så slå till. De är underbara!! Egentligen vinglas men såå snygga till smothies/milkshakes och desserter.

Recept på godaste smoothien ska ni få också. Kommer här:

1 port:
1 dl turkisk yoghurt eller vaniljyoghurt (välj vanilj om ni vill ha det lite sötare, turkisk om ni vill göra den LCHF)
1/2 dl vispgrädde (jag tror det är den här som ger den extra goda smaken!! ;-) )
1 dl frysta bär (hallon/blåbär)
ca 1/2 dl mjölk

Mixa allt med en stavmixer och häll upp i ett glas. Drick och njut!!

0

0 reaktioner på “Smoothie och ett efterlängtat tips!”

 • xlunga skriver:

  Beställde glasen direkt…superduperfina!!

 • gotland skriver:

  Hallå!!
  Vilken storlek har du på dina glas? 30, 45 eller 60 cl?
  Ha en fin dag Kramar U.

 • Sara bakar skriver:

  Hej Victoria!

  Superfina Orreforsglas men jag undrar var du köpt den vita skänken du har i köket?

  Mvh Sara

 • Villa Humlebo skriver:

  De glasen var väldigt snygga!
  Kul att du äntligen hittade dem då! ..och på Campadre dessutom!! ;D

  Kram Mia

 • katten77 skriver:

  Hej fina du! Vilka häftiga glas. Annorlunda tycker jag. På Campadre kan man verkligen göra fynd har jag förstått. Är medlem men har inte köpt nåt någongång.

  Här har vi haft en tuff natt. Vår minstings tänder bråkar med honom. Båda där nere är framme och håller på att skjuta i höjden. Alvedon fick det bli efter ett tags tröstande utan resultat. Idag är han pigg igen. Ålar sig fram i blixtens hastighet och biter på allt.

  Förstår att ni också var lite möra med ett sådant tidigt luciatåg. Man glömmer fort den tidiga tiden när man ser sitt eget barn där i det fina luciatåget, ellerhur?!

  Nu är det dags för middagsgöra. Köttfärspaj idag.

  Önskar dig en fin eftermiddag/kväll. Varm kram <3

 • trebarnmamman skriver:

  ååå jag beställde 2 förp av varje .. och får dem inte förrän efter nyår … den lilla detaljen att de inte skulle levereras förrän efter nyår missade jag ju …. suck grrrr där rök min nyårsdukning …hrmmm ..

  • Victoria skriver:

   Men du i bland kommer de tidigare än lev.datum!! De sätter nog ett absolut sista datum och går det fortare så går det, men aldrig senare. Håller tummarna!!!

   kram

 • annaisraelsson skriver:

  Såg dom också på Campadre, mycket snygga! Väntar hem mina kläder från Vintage by fé snart som jag besällde där, kommer innan jul! :-))

 • lillyk skriver:

  Sjukt snygga glas!
  Är så nyfiken på hur slottsvistelsen var??
  Tack för en härlig och inspirerande blogg!!

 • trebarnmamman skriver:

  jaa de glasen är ju jättefina ..jag har dem oxå … jag har köpt mina på Orrefors butiken ..( jaa jag bor inte långt ifrån ) och har även sett dem på cervera och sen har jag hittat dem på Royal design här på nätet … men nu var de ju till ett riktigt pang pris på campadre … så jag kunde iunte låta bli att kompletera ..Tack fr tipset !!!

 • Hej Victoria!
  Såå snygag glas, har just önskat mig sånna i julklapp :-)
  En fråga… när annonseras vinnarna av förra veckans tävling??

  Mvh Sara

 • .Pia.. skriver:

  Hej, har dessa som vattenglas bla men jag har inte haft nga problem att hitta dem på bla cervera. Märkligt. Iaf, tycker väldigt bra om dem.
  Trevlig Lucia
  Pia

 • casaofmia skriver:

  Ja, glasen är urfina och mums vilken god smoothie kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen