Mitt lilla modelejon ♥

När jag ändå är i tipsartagen måste jag ju tipsa om ett fantastiskt erbjudande. På Smultrongården är det fr.o.m i dag 40 % (!!!!) rea på A L L A kläder!!! Till både stor och liten. Ni ser en del av utbudet på deras blogg eller facebook. Odd Molly, Haust, Chill Norway barn etc. skynda fynda!! De skickar självklart till er som inte bor i närheten. Bara att lyfta luren! Passa på att fynda fina julklappar!! 🙂

Min lilla linslus i ChillNorway. Finns att fynda på Smultris nu. 40 %!!!!

Återkommer lite senare med mattips oxå 🙂 Har lagat en hel del gott på sistonde, ska bara finna tiden!

Tjing!

  1. Du glömmer väl inte att berätta om Görvälns slott. Vi har också funderat på att åka dit men det finns ju så många mysiga ställen att välja på. Så lite insidertips är aldrig fel.

  2. Hej! Undrar lite om tävlingen att vinna klädesplagg hos Creative Lounge (som avslutades i söndags), är vinnaren utsedd?

    Ser också fram emot att läsa och se bilder från helgen på slottet!

  3. Hejsan…

    Måste bara fråga…gjorde dom underbart goda små ”kokosbollarna” igår och dom blev jättegoda…men det ända dumma var att chokladen som jag doppat i ”smälte” så fort dom kom ut i rumstemperatur….har jag använt fel choklad?//Gunilla

    1. Ett tips är att temperera chokladen, då smälter den inte. Smält ca 75 % av blockchokladen över vattenbad, rör sen i resten av den finhackade chokladen (ej över vattenbadet) Det finns vetenskapligare sätt med temp och så, men minns inte hur det var. googla så hittar du nog det rätta sättet att temperera //A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..