Woop woop!

Musik i högtalarna, storstädning av hela huset, partyplanering och goda ostar i sällskap av Amarone.

Fullt upp inför helgens festligheter. Berättar mer sen :-)

Psssst! I morgon presenteras vinnarna i tävlingarna. Och ännu en finfin tävling dyker upp. Håll utkik!

På återseende!

0

0 reaktioner på “Woop woop!”

 • anneya skriver:

  Amarone i all ära, men har du provat Monti Garbi?
  Enligt mina smaklökar så slår den de amarone jag har provat ;)

 • Madelene88a skriver:

  Amarone är ju toppen vin! Du får jätte gärna tipsa oss om lite ostar som passar till :)

 • mostercarro skriver:

  Mmm va gott! Skulle behöva storstäda här också, ska nog härmas lite ;)

 • ulliew skriver:

  mmm ser gott ut med den osten!
  önskar dej en mysig fredag och trevlig helg kram

 • Lillamy skriver:

  Nu har du lurat in mig på Campadre igen… ;-) Var tvungen att slå till på Orrefors glasen, 60 cl tog jag. Såååå snygga!! Hoppas att de kan skickas innan nyår; som sagt… jag har väntat låååååång tid på mina tidigare leveranser så jag är lite skeptisk. Men nu köpte jag även en julklapp där (lite speciell kan man säga, till sambon… hoppas han blir glad!) och den vill jag ju absolut ha innan jul! Sen har jag bakat dina Bountybollar i år :-D Suuuupergoda!!! Mums! Ska även prova fudgen med lakrits. Är det Leilas recept?
  Önskar dig en underbar helg! Kraaaam

 • lotte skriver:

  Det låter som om du dansar fram med trasan ;-)

 • Ankim skriver:

  Amarone, mums! Inte helt fel att piffa upp städningen med ett glas gott rött och lite ost, det borde verkligen fler ta fasta på:)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen