Woop woop!

Musik i högtalarna, storstädning av hela huset, partyplanering och goda ostar i sällskap av Amarone.

Fullt upp inför helgens festligheter. Berättar mer sen 🙂

Psssst! I morgon presenteras vinnarna i tävlingarna. Och ännu en finfin tävling dyker upp. Håll utkik!

På återseende!

  1. Nu har du lurat in mig på Campadre igen… 😉 Var tvungen att slå till på Orrefors glasen, 60 cl tog jag. Såååå snygga!! Hoppas att de kan skickas innan nyår; som sagt… jag har väntat låååååång tid på mina tidigare leveranser så jag är lite skeptisk. Men nu köpte jag även en julklapp där (lite speciell kan man säga, till sambon… hoppas han blir glad!) och den vill jag ju absolut ha innan jul! Sen har jag bakat dina Bountybollar i år 😀 Suuuupergoda!!! Mums! Ska även prova fudgen med lakrits. Är det Leilas recept?
    Önskar dig en underbar helg! Kraaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..