Hej och godnatt!

Kikar mest in för att säga godnatt. Ska krypa ner mellan nytvättade frasiga lakan nu och läsa Sova hela natten. Förhoppningsvis får vi snart sova hela natten 🙂

Kvällens middag blev lite gott plock!

I morgon börjar The voice. Vad tror ni om det?? Älskar sång-program så jag har höga förhoppningar och har laddat upp med gott att äta, lillördag och allt ju 😉 Sänds ons, tors, fre denna vecka och sedan blir det fredagsunderhållningen ett tag framöver. Spännande.

Nä nu säger jag godnatt så jag hinner läsa lite innan Sebbe vaknar (igen..)!

 1. Mums vad gott det ser ut!
  Hade tuffa nätter här också med en kille som vaknade mååånga gånger. Till slut flyttade vi in honom på eget rum och bestämde oss för att inte ta upp honom varje gång han vaknade. Istället satt/stod vi vid hans säng och buffade honom tills hm somnade om. Det gick inte över på en natt, men vi är på god väg! Ett bra tips är Vyssan lull från Brio som man sätter på sängfötterna så att man kan vagga sängen lite! Lycka till!

 2. Hoppas att han vill börja sova hela nätterna snart.
  Min son vaknar alltid! en gång runt 22-tiden, men somnar som tur var om igen.

  Hopaps att The voice är bättre än det där som TV3 visade under hösten.

 3. God läsning önskar jag, läs, läs, läs, sen är det bara o bestämma sig o genomföra, kommer att gå som en
  Dans, gå gärna in på Anna w forum för mer inspiration. Är super!
  Hojta till om du vill ha tips el, råd. Har som sagt själv hjälpt mina barn att sova Gött om nätterna.
  Kram lovis09.

 4. Hej!!

  Håller precis på med avgiftning socker, gud vad jag är törstig hela tiden. Haha har inte ätit nått socker sen i lördags….

  Jag kör ingen LCHF, utan äter bara vanligt men mindre portioner. Och inget fika bröd vilket är min största bov i dramat.

  Tänkte pröva att få känna sig lite ok i bikini i sommar 😉

  Kram kram

  1. Rivstarta med lchf vet ja så slipper du fikabrödsuget!! 😉

   Har ni fått in årets bikinis än? såg i katalogen, flera såg fin ut men det är ju så svårt på bild, vill se live!

   kram!!!

 5. Jag älskar plockmat, funderar på att köpa hem lite olika till helgen. Är det skinka eller korv du har på tallriken? Vad är det för sås på? (jag är nyfiken i en strut 🙂 ).
  Vi ska också titta på The Voice ikväll, hoppas att det är bra.
  Hoppas det går bra med sovandet för Sebbe.

   1. Tack, då ska jag försöka köpa hem lite italienska salami. Har en till fråga, har du någon/några favoritost(ar) som du brukar lägga upp när ni äter plockmat. Hos oss blir det ofta brie men det vore kul att testa lite andra sorter också.

 6. Åh den där plockmaten såg inte alls dum ut! Nu längtar jag efter min äggmacka jag ska äta efter min träning.

  The Voice, man kanske ske ge det en chans ikväll?

  Kram

 7. Åh, det här med att sova hela natten är ju inte helt lätt. Min dotter Tilde (10 mån) var 8 1/2 mån när jag slutade amma på natten. Två veckor tidigare hade jag slutat amma på dagen. Hon åt ingen vanlig mat förran hon var 8 mån. Vi försökte med allt, men ingenting funkade. Sen släppte det helt plötsligt, och det visade sig att hon inte gillar barnmat. Hon vill ha äggröra till frukost osv. Fint ska det va… När jag slutade amma på natten så ville jag ändå ta nattpassen, ville liksom inte att sambon skulle vara trött på jobbet. De två första nätterna vaknade Tilde två gånger och var jätteledsen, men sen dess har hon sovit hela natten! Helt underbart! Dock har hon alltid varit morgonpigg och vaknat vid fem-tiden. Men nu sen några veckor tillbaks så har hon börjat sova till halv sju. Hon vaknar till vid halv sex tiden, men jag har lyckats få henne att somna on och hon sover en timme till. Imorse väckte jag henbe först halv åtta… =)

  Summan av kardemumma är att i vårt fall så hade det nog med mat att göra. Och att hon vaknade av gammal vana. Lycka till! Ni kommer att fixa det. Man får bara ha lite tålamod.. Styrkekram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..