Fredagen den 13:e

Här har vi just klämt i oss både förrätt och huvudrätt och nu ska vi sätta tänderna i det här framför The Voice:

Ni är nog inte så många som surfar runt är på fredagskvällen (eller??!) så jag ska inte bli långrandig. Ville bara säga hej och önska er en fortsatt härlig fredag och hoppas ingen av er haft otur i dag, det är ju fredagen den 13:e!!

Känns som det är upplagt för lite hyr-skräckis i kväll! Kanske rent av en Fredagen den 13:e!!!? Såg ni dem när ni var små? Känns som de inte gör skräckfilmer som förr längre. Onda dockan, Candyman, Poltergeist, Terror på Elmstreet…  Huuuur bra???

Hörs i morn – antagligen inte ett dugg utvilad för jag är lättskrämd som få!

 1. Mmm, den ser riktigt mumsig ut! Ser fram emot receptet och kvällens meny hos er! Här blev det fläskfile med Jensens pepparsås, ungsbakade tomater och smörstekt broccoli med vitlök. Tyckte det såg så gott ut när jag såg bilderna på eran middag, och gott var det också! Smör-vitlöksstekta broccolin var höjdpunkten! Nu sitter vi och njuter av chokladmousse, mmm! Trevlig helg! Kram.

 2. Inte dålig efterrätt det där!!
  Nej usch och fy inga skräckisar för min del…har aldrig förstått tjusningen med skräckfilmer:-)

  ha en underbar fredagskväll!!

 3. Hej!!

  Har precis kollat på the voice, och lagt barnen. Ser jättegott ut, har ju börjat mitt nya liv nu, och sagt att jag inte får äta sött på tre veckor, bara för att bryta ett beteende. Har även börjat träna, nu ska kilona bort och konditionen tillbaka 🙂

  Jag hoppas verkligen att jag fixar detta denna gång, men redan två veckor avklarade. Men detta ska ju bli en livstil, så det får ta ett tag.

  Kram kram

 4. Åh, mums vad det ser gott ut!!! 🙂 Har också kollat på The Voice, riktigt underhållande 🙂
  Ha en fortsatt skön fredagskväll!

 5. Hej på dig! Tittade in en snabbsväng nu i filmpausen!
  Apropå fredagen den 13e… Jag jobbar på ett äldreboende, och en av mina söta tanter sa så här om dagens datum: Äsch – 1 och 3 är 4 – så det är inget att bry sig om!
  Trevlig helg!

 6. Så klart man går in och läser, oavsett dag!

  Tyckte att dagen då du körde efit var toppen, och jätte mysig dag att följa, jag var själv ledig så det var underbart. Och jätte kul med små filmer på dom underbara barnen…

  Jag är tyvärr svag för dåliga skräckisar som Scream eller Jag vet vad du gjorde förra sommaren, det är läskigt för mig…

  Kram till dig bästa Victoria!

 7. Den efterrätten såg väldigt smarrig ut 🙂 Jag har bara haft tur idag!! De ringde och frågade om jag ville ha jobb och det klart jag ville, börjar på måndag 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..