Morgon stund har guld…?

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Här var väl rekordet en timma i sträck 😉 men det är ju synd att låta det förstöra hela dagen. Det är så lätt att vara grinig och på dåligt humör och gnälla över hur trööööött man är och hur syyyynd det är om en och vara avundsjuk (och rent av missunsam!) på alla som sover gott om nätterna. Men vad blir bättre av det? Nä nu gaskar jag upp mig… (lättare sagt än gjort i bland dock)

Fick frågor om tallriken med tonfisksallad. Det är dessa oyster skålar (mellanstrl) från Mateus! (julklapp från svärföräldrarna). Perfekt storlek för sallader!!

Om 20 min ska alla vara påklädda, torra, mätta, instuvade i bilen med packning, vagn och ytterkläder. Vad tror ni om det? Olivia till föskolan några timmar ochh jag och Sebbis till vårdcentralen och kolla blodtrycket. Ska passa på att köpa något att smörja in han storra små röda kinder med oxå. Fick en massa bra tips på FB men ni kanske har ännu fler?

Julklappskudde (Lexington) från mamma & pappa pryder nu soffan. Har laddat upp med en massa vårkuddar där, ska visa er om jag hinner städa ;)

 Tror jag ska pigga upp mig med lite blommor i dag. Det brukar göra susen. Och lite god mat..

Hörs lite senare!

 1. Godmorgon här är en till som knappt slutit ögonen. Men tänkte ett riktigt hett bad kanske skulle mjuka upp kroppen inför dagen. Ha en fin dag. Kram Eva

 2. Godmorgon!
  Jag tycker verkligen genuint synd om dig och att du inte får sova, det är tortyr! been there, men det hjälper föga att säga att det blir bättre…!
  Nu sitter jag istället uppe och väntar på att snart 16-åriga dottern ska komma hem på kvällar/nätter…huga. Får väl sova när vi blir pensionärer:)

  Hoppas ni får en fin dag och klar du ska köpa blommor och laga god mat, det piggar ALLTID upp!

  Kram

 3. Dom är så grymt snygga dom där oysterskålarna! Jag har fått utskrivet av bvc nåt som heter ”propylenglykol” till min son som har problem med torr hud. Tycker den funkar bra.

 4. Det är skit att inte få sova men det bästa är ju att det kommer att bli bättre!!!
  Min kompis är hudterapeut och väldigt noga med vad man smörjer på sig i ansiktet, särskilt på våra små. Enligt henne är det inga konstiga tillsatser och inget annat jox i Weledas produkter. Ett tips är att gå till en bra hälsokost affär och fråga, där har dem även superbra solskydds krämer till sommaren!
  Lycka till!
  Kram

 5. Fyyy vad jobbigt att inte få sova, har aldrig haft det så, så jag förstår inte riktigt utan kan bara föreställa mig.

  Skönt med en ny vecka fast jag tycker det känns rätt tungt idag. Känner mig inte hundra, så jag får väl skylla på det. Ha en go dag.

  Kram kram

 6. Hej! Jo, man får klaga ibland! När botten är nådd ;)) Det är synd om dig idag, att inte få sova mer än en timme sträck tar så mycket på krafterna (spelar ingen roll om man vilar på dagen). Frustrerande! Men du gör helt rätt att skämma bort dig själv lite extra idag! Själv är jag hemma och är sjuk, brukar inte heller tycka synd om mig själv men idag gör jag faktiskt det 😉 Skall släpa mig ner till affären och preppa med halstabletter, nässpray och tidningar 😉 Ha en fin dag!! Kram kram

 7. Älskar Matteusfaten och tallrikarna, så fina och jättefin färg på dina. En sak vet man iallafall (det där med sovandet) att det gå över! Mina tjejer som nu är 8 och 5 år sov aldrig en hel natt och vaknade varje timma upp till de var ca 2,5 år puh kram och unna dig lite god mat, frisk luft och blommor

 8. Hej Victoria!

  Vilken härlig julgransplundring! Hoppsasteg! Weeee!

  Jag lider faktiskt med dig. Det är skit att inte få sova! Att bli störd i sin sömn varje timme. Fy! Styrkekramar till dig.

  Till Sebbelutt:
  Sötaste lilla Sebbelutt. Du måste låta din lilla mamma få sova om nätterna. Puss på dig! Och en sova gott och länge kram!

  Jag smörjer in min lilla skatt om kinderna med locobase. Den vanliga. Finns locobase repair också. Båda är kanon tycker jag. Smörjer in varje kväll innan han ska sova. Har inotyol också om han är röd eller irriterad i rumpan. Den salvan har vi haft till alla barnen. Love it!

  Önskar dig en fin dag! Varm kram <3

 9. Jag är hudterapeut och jag rekommenderar absolut Weledas Calendula serie (Babyserie el för känslig hud) till Sebbelutten!!! Det absolut snällaste och bästa du kan ha för barnhud. De har alla krämer, schampo m.m som både Sebbe och Olivia kan behöva. Om kylan kommer har de t.ex en vinterkräm som skyddar huden ner till -40 grader! Superbra priser också 😀
  kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..