Sista Harry Potter, oliiiiidligt spännande!!!

Tack för alla goa kommentarer och för att ni delar med er av era erfarenheter!

Vi har precis ätit hemgjord kebab här. Eller ja köttet är ju färdigt men köpt i matbutik. Bara att värma/steka på och servera som man vill. Vi gjorde kebabsallad på kycklingköttet (finns även nötkött) med sallad till och goda såser. Smaskigt! (märket heter Simsalabim, hittade dessa på Coop Forum Örebro)

Nu ska vi kika på allra sista Harry Potter, spännande värre. Har faktiskt lyckats att inte få reda på vem som dör, så berätta inte!! 🙂 Får väl se om jag orkar hålla mig vaken bara..

Ha en fin kväll!

 1. Hej du fina Victoria!
  Har följt dig sedan du började blogga.. Älskar din blandning av innehåll och det är dig jag upp söker när fantasin i matlagningen och bakningen tryter.
  Jag blev helt fast i din blogg när eran fina sebbe plutt föddes. Jag har med haft havandeskapsförgiftning, allvarlig sådan. Två av mina tre barn är prematurer varav vår först födda son klarade sig inte..(nu var inte syftet med detta inlägg att få det att åta snyftigt) 🙂 vår yngsta son är nu tre år fyllda, jag har vart totalt livrädd för att kolla mitt blodtryck. Viss rädsla för att det ska vara högt. Men efter ditt tidigare inlägg idag så fick jag tummen ur att ta tag i detta. Kände mig inte lika ensam på nåt vis. 140/90 var min dom och ska nu kolla det tre gånger. Stressar ju upp mig och blir hyper nervös innan det skall kollas. Så uppenbarligen kan det nog ta ett tag att få det normalt igen. Det är ju säkert olika för alla så klart. Som en pigg 28 åring vill jag inte lida av detta..
  Ha det så gott! kram

 2. Tack för en trevlig blogg! Det är jättelätt att göra kebabkött själv och då vet man litet mer vad det är i det. Ta ett halvt kg blandfärs. Blanda med mjölk till lagom konsistens, så att det går att röra men är litet fast. Krydda med 1,5 tsk salt och 2-3 msk kebabkryddor, köpt eller egengjorda. Rör i hop smeten.
  Ta gladpack och lägg på en plåt. På med en klick färs, platta till den litet bara och på med ett lager gladpack till. Kavla nu så den blir ett par, tre mm tjock, så tjock som du vill ha kebabköttet. Flytta över färsen på bakplåtspapper och in i ugnen på 175° i cirka 5 minuter. Upprepa tills hela satsen är klar. Skär det färdiga kebabköttet i lagom stora strimlor. Jättegott! Jag tycker det där färdiga kebabköttet ser så slimigt ut. Lycka till!

 3. Oh, vi har film 6-8 kvar 🙂 Jag gjorde potatissnurrorna igår, fast lite annorlunda, blev jättegott 🙂 http://www.voxxela.blogg.se
  Jag rullade mina från kortsidan, hehe, de blev lite stora men det gjorde inget, var bara vi två som åt 🙂 Hoppas filmen är bra, ska se de sista inom en snar framtid! Kram

 4. Kram på dig!! Det är tufft med jobbiga dagar, men hoppas verkligen att det blir bättre snart!!

  Många kramar till dig och familjen.

 5. Ohhh, då har lite spänning framför dej! Vi har följt alla filmerna på bio tillsammans med syrrans son sen han var 13 år, så den sista filmen såg vi alltså förra året då han var 26, en så mysig tradition!
  Vi hyrde också 3 filmer igån, bl.a Brides maids som var den roligaste vi sett på väldigt länge! Super 8 hade vi tänkt ta men de var uthyrda alla, så den får det bli nästa gång.

 6. Vi har aldrig sett dem i en följd, så det känns som att vi borde titta om från början. Jag somnar dessvärre ALLTID på Harry Potter!!! Otroligt sövande… vet inte vad det är. Tror att det är för att det är en saga, blir liksom en myskänsla som gör mig trött 😉
  Men jag ska ge dem en chans till, så avslöja inte vem som dör! 😉
  kram kram

 7. Jag får väl säga som min svåger alltid säger: ”det är betjänten som är mördaren” 😉 Jag älskar Harry Potter böckerna men jag avskyr film 3-8 . Hoppas du gillade filmen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..