Magsjuka in da house!

Fy f****n vad jag avskyr magsjuka!! Olivia kräks som en räv och Sebbe kör mest andra hålet just nu. Själv mår jag mest ruggigt illa och bara väntar… Micker är ju en av de där lyckliga som verkar immuna så han klarar sig nog som alltid. Inte så lite avis på honom!!

Hörs när vi mår bättre. Kram ♥

 1. Usch och fy, magsjuka är det värsta som finns, blää! Hoppas du klarar dig!
  Mojitos ska vara bra (roligare än pepparkornen) 😉 då får man både rom som renar och vitaminer och så är nog myntan bra mot något också 😉

 2. Era stackare, undrade just iom glesa blogginlägg och uppdateringar. Tänkte om ni fick åka in akut igen med Sebbe för förkylning eller så.
  Men magsjuka är ju lika illa det 🙁

  Ett husmorstips, även om ni nu redan drabbats….om barnen kräks på golvet, eller kanske i toan/hinken med iofs. Så ha en flaska såpa, blandat med lite vatten och spraya över ytan. Såpan är tydligen så pass tung så den drar ner basillpartiklarna till golvet och det blir inte samma smittrisk och renare.

 3. Testa vitpepparkorn! Mina barn både kräktes och hade diarré kring jul. Jag gick och väntade på att jag skulle få det, men ICKE:) Redan innan första ungen började spy (när dom bara klagade över magont och var hängiga) då svalde jag 8 vitpepparkorn. Så fortsatte jag under en 5dagarsperiod. 8 korn på morgonen och 8 på kvällen innan jag la mig. Det funkade! Det var första gången jag testade detta och kan tipsa om att det är värt ett försök. Funkade för mig iaf:) Krya på er i din familj nu. Hälsningar Mia

 4. Usch och fy!

  Vi har också magsjuka här på andra sidan stan…. Blä! =(

  Just ja! Har glömt och svara på var du kan hitta tårtljusen i ljusblått med vita prickar. Jag klickade hem mina från partytajm.se Finns även i rosa!

  Krya på er!! Kram Katta

 5. Attans sicken otur. Det är den värsta åkomma jag vet…hatar spyor. Inte lätt när 3 av 4 är smittade. Hoppas det är snabbt övergående.
  Krya på er.
  Kram jessica/Kungsbacka

 6. NEEJ!!! Stackars, stackars er!!! 🙁 Var rädd för det, kände det på mig. Du brukar ju aldrig ta några bloggpauser så där. Usch… Krya på er nu!! <3

  Kram kram

 7. Usch o fy, magsjukan är det värsta jag vet. Jag blir som handlingsförlamad när någon av ungarna är på väg att ulka. Inte så att jag tar ungen och lyfter in den på toa, nej, jag står där och typ ska ta emot spyan med händerna:0 HJÄRNSLÄPP! Själv är jag som Micke, har aldrig haft magsjukan själv.

  Krya på er!

 8. Har precis hittat hit till din blogg och måste först säga att jag äääääälskar den!! 🙂
  Inget kul med magsjuka 🙁 Hoppas ni kryar på er snart!
  Hälsningar
  Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..