Magsjuka in da house!

Fy f****n vad jag avskyr magsjuka!! Olivia kräks som en räv och Sebbe kör mest andra hålet just nu. Själv mår jag mest ruggigt illa och bara väntar… Micker är ju en av de där lyckliga som verkar immuna så han klarar sig nog som alltid. Inte så lite avis på honom!!

Hörs när vi mår bättre. Kram ♥

0

0 reaktioner på “Magsjuka in da house!”

 • grevar skriver:

  Har precis hittat hit till din blogg och måste först säga att jag äääääälskar den!! :)
  Inget kul med magsjuka :-( Hoppas ni kryar på er snart!
  Hälsningar
  Malin

 • Kickan75 skriver:

  Ooooo fyy för magsjuka!! Är nog det värsta , hellre förkyld i 3 veckor än magsjuk !! Krya på er !!

 • marita57 skriver:

  Usch stackars er.Krya på er hela familjen.Hoppas det går snabbt över.Kram.

 • asaohl skriver:

  Åh stackars.
  Krya på er!

 • katten77 skriver:

  Krya på er <3

 • FilMa skriver:

  Usch o fy, magsjukan är det värsta jag vet. Jag blir som handlingsförlamad när någon av ungarna är på väg att ulka. Inte så att jag tar ungen och lyfter in den på toa, nej, jag står där och typ ska ta emot spyan med händerna:0 HJÄRNSLÄPP! Själv är jag som Micke, har aldrig haft magsjukan själv.

  Krya på er!

 • Malinapralina skriver:

  KRYA PÅ ER, stackare…!!
  Sa du – 4 kg, koooooom och smitta mig..:D

  kram Malinapralina

 • Smastadslivet skriver:

  Åhh krya på er alla tre och håller tummarna för att DU INTE blir smittad.. Kram kram

 • Yess skriver:

  Usch, stackare!! Krya på er!! Kram Jessica

 • Lillamy skriver:

  NEEJ!!! Stackars, stackars er!!! :-( Var rädd för det, kände det på mig. Du brukar ju aldrig ta några bloggpauser så där. Usch… Krya på er nu!! <3

  Kram kram

 • Ja vitpeppar burukar jag också trycka i mig titt som tätt, vi har magsjuka på jobbet nu så vitpeppar och mycket handtvätt och handsprit blir det…
  Krya på er
  Kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • ulliew skriver:

  åh fyy det e verkligen så hemskt hatar det me :(
  Hoppas ni kryar på er alla små o att mamma klarar sej då kram

 • Helenasjogren skriver:

  Nej, era stackare! Krya på er, alla tre! Kramar!

 • al68 skriver:

  Tänker på er, hoppas ni blir friska snabbt, kram kram

 • malinmagdalena skriver:

  Usch, magsjuka är vidrig :( Krya på dig!
  Stor kram från Malin i Linköping

 • amandanton skriver:

  Attans sicken otur. Det är den värsta åkomma jag vet…hatar spyor. Inte lätt när 3 av 4 är smittade. Hoppas det är snabbt övergående.
  Krya på er.
  Kram jessica/Kungsbacka

 • Hemma hos Katta skriver:

  Usch och fy!

  Vi har också magsjuka här på andra sidan stan…. Blä! =(

  Just ja! Har glömt och svara på var du kan hitta tårtljusen i ljusblått med vita prickar. Jag klickade hem mina från partytajm.se Finns även i rosa!

  Krya på er!! Kram Katta

 • mia123 skriver:

  Testa vitpepparkorn! Mina barn både kräktes och hade diarré kring jul. Jag gick och väntade på att jag skulle få det, men ICKE:) Redan innan första ungen började spy (när dom bara klagade över magont och var hängiga) då svalde jag 8 vitpepparkorn. Så fortsatte jag under en 5dagarsperiod. 8 korn på morgonen och 8 på kvällen innan jag la mig. Det funkade! Det var första gången jag testade detta och kan tipsa om att det är värt ett försök. Funkade för mig iaf:) Krya på er i din familj nu. Hälsningar Mia

 • mia76 skriver:

  Era stackare, undrade just iom glesa blogginlägg och uppdateringar. Tänkte om ni fick åka in akut igen med Sebbe för förkylning eller så.
  Men magsjuka är ju lika illa det :(

  Ett husmorstips, även om ni nu redan drabbats….om barnen kräks på golvet, eller kanske i toan/hinken med iofs. Så ha en flaska såpa, blandat med lite vatten och spraya över ytan. Såpan är tydligen så pass tung så den drar ner basillpartiklarna till golvet och det blir inte samma smittrisk och renare.

 • Victoria skriver:

  Och då var jag oxå magsjuk nu!!!!!

 • Kaksmulan skriver:

  Usch och fy, magsjuka är det värsta som finns, blää! Hoppas du klarar dig!
  Mojitos ska vara bra (roligare än pepparkornen) ;) då får man både rom som renar och vitaminer och så är nog myntan bra mot något också ;)

 • Jensa skriver:

  Usch då, ta 15 vitpepparkorn så kanske du klarar dig.. Krya på er! Många kramar

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen