Change of plans..

Vad pysslar ni med en härlig lördag som denna? Vi hade planer.. Vi hade fixat barnvakt och bokat restaurang och skulle gå ut och äta gott och fira en månad som gifta. Men det blev ju inget med det. I stället sitter vi hela familjen i pyjamas och inväntar McDonaldsleverans :-D Jaja, vad är väl en bal på slottet…. ;)

En månad exakt var det i tisdags (17:e) och vi firade faktiskt lite redan då med blommor och biobesök. Såg Sherlock Holmes 2 och den var suuuuperbra!! Starka + + + + av 5.

Älskar denna färg på rosor, ljust limegröna och gammelrosa i mitten!

Kallas det något, en månad som gifta? Eller är det bara årsvis man döper dem? Bomull, gräs, järn etc…

Tårdrypande läsning i senaste Mama - vad är väl en sketen magsjuka mot alla hemska sjukdomar som finns :(

Och ja jag veeet att ni vill se bilder från bröllopet, tro mig det vill jag med :) I slutet av veckan som kommer får vi dem äntligen! Då ni. Ni kommer be mig sluta visa bilder från bröllopet tillslut ;-)

Hyrfilmerna vi hyrde? Jo; Super 8 1/5, Harry Potter 3/5 och Love, Wedding, Marriage 0/5 (usel!). Kom gärna med tips på några bra filmer om ni har!

Nu McD, muuuuums!

0

0 reaktioner på “Change of plans..”

 • Strumpan skriver:

  Vad roligt med lite nya tips på filmer!
  Jag gillar lite ”action” och senast vi tittade på en bra film var nog ”X-men First Class” och ”pirates of the …4”. Man behöver inte tänka så mycket utan bara hänga med ;-)
  En film som jag har sett flera gånger är ”Walk the line” – filmen om Jhonny Cash. Åh, den är så bra!! Gråter några tårar varenda gång!
  Se däremot inte Bridesmaids för den såg jag igår och den var inte alls rolig… Jägarna 2 ligger och väntar att få tittas på någon kväll i sambons närhet.

 • bedagirl skriver:

  Hej! Här kommer några filmtips.

  The Notebook, Dagboken.

  En mycket vacker film…The Last Song är en amerikansk dramafilm regisserad Julie Anne Robinson och är baserad på Nicholas Sparks novell med samma namn.

  Kärleksbrev (originaltitel: Message in a Bottle), är en amerikansk romantisk dramafilm från 1999 med Kevin Costner och Robin Wright Penn. Baserad på Nicholas Sparks bok med samma namn.

  Trevlig filmkväll.

  //Anna-Lena

 • Adirf skriver:

  Skönt att magsjuka oftast inte håller i sig så länge, men ändå… jobbigt att vara sjuk. Jag kan tipsa om Water for Elephants. Såg den förra helgen och den var bra!

 • puhmarre skriver:

  Simon och Ekarna, helt fantastisk. Den går iof på bio fortfarande…men den måste ses!

 • elovea skriver:

  Jag har 2 filmer som vi verkligen gillat, den ena heter The Prestige. Den andra heter Source code.
  Så dom borde ni se !
  Hoppas ni får en riktigt bra kväll.

 • CarinaMR skriver:

  Vad skönt att ni är på bättringsvägen! Idag har jag o sambon varit till Ikea och köpt spjälsäng mm till vår lilla bebis(beräknad i början på maj). Kul att äntligen orka ut och titta på babygrejer då jag kräkts fram tills nu.. Inte så rolig graviditet men belöningen är ju värt det sen :-) Trevlig lördag!

 • LommaLena skriver:

  Hej Victoria! En månad som gifta… det kallas kärlek… :)… precis som alla andra månader och dagar! Stor kram till dig och tack för en underbar blogg!

 • Mamma till 3 skriver:

  Ni måste bara se Taken, den är bland det bästa vi sett!!! Skönt att ni mår bättre!

 • millashalsoblogg skriver:

  Sherlock Holmes tycker jag var helt suveränt bra. Tittade på Jägarna 2 härom dagen den var bra. Jag har bara hört att man namn ger år när man har varit gifta.
  Ha en bra kväll och krya på er

 • louisan79 skriver:

  Nawals hemlighet tyckte jag var riktigt bra! Krya på er!

 • Anette L skriver:

  Hejsan!!
  Grattis till eran första månad som gifta! :) Här kommer ett filmtips, ”Hall pass”. Vi tyckte den var superduper rolig, faktiskt en av dom roligaste på riktigt länge.
  Ha det nu så gott med Mac donalds!! ;)
  Kraam Anette L

 • IreneS skriver:

  Om ni inte sett Country Strong så hyr den, sååå bra :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen