Mars refuel

Äntligen blev det läge för Mars refuel! Kolydratsfrossa här hemma, behövs känner jag. Varma mackor på vitt rostbröd till lunch och en stor iskall Mars. Smask!

Vad har ni i varma mackor när ni gör? Kör ni med öppen yta i ugn eller dubbelmacka i smörgåsgrill? Älskar det sistnämnda! Favoriten är dessa men en dag som denna smakar det bäst med ost + skinka + majonnäs + dijon+ tomat. En favvo det med. Yummi!! (Dessutom brer jag smör på utsidan av bröden, viktig detalj och såå mkt godare!)

Uppdaterat: Mars-drickan har jag köpt med mig från utlandssemester! Men jag kan tänka mig att de kanske säljs i utländska kiosker/mataffärer här i Sverige?

 1. Jag sätter också smör på utsidan av brödet, blir så mycket kodare och så fastnar det inte lika lätt i smörgåsgrillen 🙂

  Var har du köpt dessa mars refuel? 🙂

 2. vi hade också toast idag 🙂 har samma ingredienser, utom majonäsen, istället lite grillkrydda på tomaten 🙂

  bloggade om min idag också haha… =)

 3. Här kör vi dubbelmackan i våffeljärnet 🙂
  Jag har alltid skinka, ost och lök. Ibland lite timjan på det, ibland en tomat.
  Smör utanpå måste jag prova nån gång!

 4. Varma mackor som är så gott! Gör oftast mina i smörgåsgrillen. Min favorit är med parmaskinka och chevréost, sååå gott, eller smörstekta kantareller. Oftast blir det dock skinka och ost för min del. Har alltid mycket smör på översta mackan, blir en fin gyllenbrun yta som blir så god. Ett tips är att även ha ett par ostskivor på smöret på ovansidan, den smälter och blir supergod! Hoppas du mår bättre idag!

 5. Hej hej !

  Brukar inte kommentera så ofta men kom på en idé till ett roligt blogginlägg idag när jag letade appar till min Iphone och tänkte på din blogg.. Ett blogginlägg om tips på bra appar att ladda ner med tips om ex ”recept-mat-tips mm Ex arla, coop….” finns ett hav av appar, vilka använder du?!?

  tack för en toppenblogg!!

  kram

 6. hej! älskar din blogg, så härlig inspiration & lagar ofta recepten du tipsar om! blir alltid gott. gjorde tillexempel vitshokladpanacottan till nyår & den gjorde succe! jag har två frågor, ett bra recept på gino? & vilen färg på mateus tallrikar ska jag satsa på nu när jag börjar samla? lutar åt plommon stora & rosa små & plommon lila & så tillbehör somkanna & skålar i rosa, kan det bli fint tror du? TACK för att jag får kika in här! kram / Sanna & krya på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..