Salt & iskallt

Drömde om allt iskallt att dricka jag kunde komma på och salta saker till frukost! Det lilla vi sov vill säga 😉 Uppe med tuppen och tvättar tvättar tvättar… Men fick äntligen min efterlängtade iskalla & salta frukost. Rostat bröd med äggröra och bacon med iiiiiskall O´boy och juice till.

Iskall Oboy med massor av is, hur gott??!!!!!!

Tror jag ska svänga i hop en dessert till i kväll. Kan ju inte åka och handla så det får bli något ur skåpen. Fick hem dessa i brevlådan i veckan och funderar på om det verkligen är värt att offra ett paket vispgrädde och testa? Vad tror ni?

Men jag kan väl testa en åtminstone. Vilken är ni mest nyfiken på? Panna Cotta med karamellsås, Tiramisu eller Creme Caramell?

 1. Panna Cottan lät spännande tillsammans med karamellsås!

  Äääääntligen har Stockholm fått snö på marken. Första pulkadagen blir det för säsongen idag 🙂
  Ha en underbar söndag!!

 2. Spännande att höra hur de smakar! Själv är jag mest nyfiken på tiramisun. Din frukost ser jättesmarrig ut! Själv sitter jag och myser med en kopp te och funderar på om jag ska masa mig in i duschen eller dricka ännu mer te. Dagens I-landsproblem. 😉

 3. himm alla låter jätte gott.. Ska bli roligt att höra vad du tycker. Själv tycker jag att man oftast blir besviken på färdiga blandningar men det finns en chokladpudding (dr oetker, fast ej här i sverige) som är precis som den färdiga jacky man kan köpa så där krämig mm…
  Vad det gäller oss så försöker jag få liv i mig själv, är dunderförkyld och näsan är SÅÅÅÅ täppt att tom när jag andas så ekar det i huvudet. Har tagit näsdroppar som jag väntar på ska börja verka så man kan bli människa 🙂 Sedan blir det inte många knop idag inte… lite tvätt och mat men inget annat… jo på em ska sonen till innebandy och mannen ska iväg på tjänsteresa så jag får så snällt ta mig till gympahallen och lee lite 🙂 medan han springer och har kul…Trevlig söndag!

 4. Godmorgon! Kan du inte testa Tiramisu?? Jag älskar det men har inte idats göra en själv någongång, det här kan kanske vara en bra fuskvariant?! Själv ska jag testa att göra din JD glaze för första gången idag, håll tummarna att den blir bra!

  Ha en trevlig söndag!

 5. Tack för tipset på rean på Smultrongården!! 😀 NU måste jag äntligen ta mig dit! Jag jobbar ju i Örebro lite då och då, och nu ska jag dit nästa vecka tis-tors. Kul!!! 😀

  Skönt att ni mår bättre nu. Vi njuter av en lugn och solig söndag här. Ska göra dina american pancakes med blåbär och lönnsirap (en söndags favorit!!), kaffe och banansmoothie. Sen ska vi ut i snön och leka 😀
  Ha en skön söndag!!
  Stor kram

 6. Hej.
  Nu är vi hemma från sjukhuset och efter att ha fått nästan 1liter dropp så mår lilltjejen mycket bättre. Har ätit och druckigt bra idag och leker nu doktor och nalle får känna hur det är att få ”den hårda onda sprutan” i armen. Nu kommer doktorsväskan till användning.
  Spännande att se vilken efterrätt du testar – älskar creme brulee och har sett att det finns färdig smet på tetra, men har inte vågat testa.
  Nu väntar några dagars återhämtning med barnen.
  Kram Ulle

 7. Hej!

  Har precis registrerat mig på Bloggfamiljen som jag följt en tid nu. Jättetrevlig ”mix” människor på er bloggare och roligt att följa!

  Hoppas att du och din familj mår bättre nu och kan möta den här veckan som kommer med nya friska tag!

  Jag har en liten undran, jag skulle vilja veta var ni köpt spegeln vid ert matsalsmöblemang, den är så otroligt fin tycker jag!

  Varmt TACK för en mycket trevlig blogg, du insprirerar verkligen med både god mat, fina kläder och snygg heminredning!

  Bästa hälsningar från Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..