Nu får det väl vara nog… ?!!

Älskade lille skrutt ♥ Som om en mage totalt i olag inte var nog så har han gått och blivit fökyld med hemsk hosta och snorig näsa. Det var tillomed för mycket för världens gladaste bebis. Nu är det ingen glad Sebbelutt här hemma. Stackars liten 🙁 Vet inte riktigt vart jag ska tanka energi heller, men alla era goa kommentarer piggar upp ska ni veta!!

 Med en liten som vaknar och hostar så han kräks stup i kvarten var det inte läge att försöka hinna sova under förmiddagstuppisen så jag hyrde film (Det är aldrig försent Larry Crowne – får ++ av 5) Fick tillslut sällskap av lillsnoris efter en kvart 😉

Den här koftan är min absoluta favorit i årets vår/sommarkollektion (Odd Molly). Älskar allt med den!! Kommer bo i den som både kofta och kappa. Piggar upp vilken dag som helst. Eller sommarkväll.

Jaquard Grandmas coat. I färgen powder. Srtl 1 har jag på min, men den är väldigt rymlig i storlek! HÄR hittar ni den (finns även i rosa)

 Nu ska jag spendera resten av dagen med att försöka få min lille kille att skratta. Vi återkommer när vi mår bättre helt enkelt – När det nu blir.  

På återseende!

 1. Krya på han, fy vad jobbigt när det en avlöser det andra. Men du verkar vara en positiv människa, kan inte riktigt fatta att du orkar. Ha det så bra det bara går och ge Sebbe en krya på dig kram från mig.

  Kram till dig med ; )

 2. Skickar lite krya-på-sebbelutt-cyberkramar & hoppas innerligt att han blir frisk på studs!

  Finns många finisar i vårens OM kollektion, ska köpa en kofta men kan inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha, beige eller blå, beige eller blå…ahaha.

  Kram

 3. Hoppas han kryar på sig snart både för er och hans skull 🙂
  Ja det finns verkligen en massa guldklimpar i vårens kollektion. Har spanat i en hel del, bla Jaquard Grandmas coat som du 😉

  Stor kram

 4. Oj oj, stackars liten och stor (dig alltsa). Hoppas Sebbe frisknar till och att du far en fin kvall. Det ar ju snart helg! Wohoo! kram towe.

 5. Hej söta du!

  Vilken otur ni har nu! Stackars lilla Sebbe. Hoppas har piggar på sig snart och får tillbaka sitt fina leende. Jag förstår att du vet att du lever. Styrkekramar till dig Victoria. Det ger sig snart!

  Tack för pajinspiration 🙂

  Varma kramar <3

 6. Stackars lilla Sebbe, och jag lider med dig som verkar ligga ljusår efter med sömnen. Hoppas att Sebbe och hela familjen är helt friska och krya snart. Det är helt fantastiskt väder nu när det är lite kyligt men klart och soligt ute, hoppas ni får ta er ut snart!

 7. Men stackars lillsebbe, usch hoppas han blir bättre snart!!! såg också filmen däri helgen, o inte var det nån höjdare direkt, lite mysig men nä finns mycket bättre….så fin kofta, det är din stil:) Många krya på sig kramar, ser fram emot goda smarriga recept framöver!!!

 8. Hej Victoria!
  Usch stackars lille Sebbe, hoppas att han snart blir bättre, ni har haft riktig otur med sjukdomar den senaste tiden.
  Sänder styrkekramar till er och fortsatt trevlig kväll.
  Kram

 9. Krya på er! Ett bad kanske skulle få Sebben att sova lugnare tänker att vattenångan i badrummet kanske får slemmet att lossna bättre.. ett annat tips är att hänga våta handdukar i rummet när S sover, då blir luften funktigare och kan hjälpa mot slemmet och förkylningen..

  Ett mysigt bad har hjälpt oss många ggr!

  Kram

 10. Näää, stackars er!!!!!! Hoppas verkligen att det snart blir bättre! Det där med långvarig sömnbrist är dessutom inget att leka med. Håller alla tummar och tår att ni snart slipper alla sjukdomar och får sova!

 11. Jamen, det var ju himlans typiskt!! Hoppas att det snart går över. Jag såg på Facebook att du efterlyste goda recept till din födelsedag. Igår (tisdag den 24 jan) såg jag på Halv åtta hos mig att värden gjorde en kantarellsoppa med gorgonzola som fick väldigt bra betyg av alla gäster. Det såg supergott ut dessutom. Kantareller och gorgonzola. Kan väl inte bli bättre om du frågar mig ;)? Sedan kan jag tipsa om hemgjord glass. OM du skulle få en glassmaskin till Kitchen Aid i för tidig födelsedagspresent 😉 så är det inte mycket som slår en god kaka med hemgjord vaniljglass. Så himla gott! Krya på er nu allihop! KRAM

 12. Nej, nu får det vara nog med sjukdom. Det tar ju så på deras små kroppar. Kan inte Micke ta nattpasset så du får sova EN natt i alla fall? Eller be någon nära att sova hos er en natt och att den personen väcker dig om det blir akut?

  Jag kan inte föreställa mig hur du mår/känner dig för jag har aldrig varit i din sits när det kommer till sådana vakennätter som ni haft så länge! Störd sömn används ju som tortyr i vissa länder. :s Att inte få sova kan göra vem som helst galen.
  Håller tummarna att det blir en snabb och lindrig förkylning.

 13. Sebbe är ju i samma ålder som min lilla Selma (snart 10 månader) så han kanske uppskattar samma saker? Jag visade Selma de där två pratande tvillingarna på YouTube och hon ÄLSKAR det! Skrattar så hon kiknar. Kanske det kan roa din lilla kille ett tag? 🙂
  Krya på er!

  Kram Karin

 14. Jobbigt med krasslig skrutt när man själv inte hunnit piggna till 🙁 Försök få honom att dricka i alla fall, löser ju upp hostan och ser till så han inte blir uttorkad om magen fortfarande är i olag + att han kräks av hostan.

  Krya på er!

 15. Stackars stackars Sebban!! Tråkigt att vara sjuk 🙁 Hoppas att han kryar på sig snart. Om du ser det här innan imorgon lunchtid; Jag skulle till Smultrongården ikväll, svängde in på en liten väg där gps:en visade in på en ännu mindre väg där det stog något på ”S” (men ingen skylt om Smultrongården!). Var jag rätt då??? Jag vände för det var så mörkt och snöigt, så jag ville inte chansa och sen köra fast någonstans i skummet…. Tänkte köra dit imorgon igen innan jag lämnar Örebro och åker hem.
  Kanske någon annan Örebroare här vet annars??
  Tack på förhand!! Stor kram <3

  1. Ring dem så guidar de dig!!!! Det är inte svårt att hitta dit (men jag åkte fel första gången jag med 😉 ) sväng upp höger i rondellen vid kvintersta och kör sedan rakt fram så kommer det tillslut på vänster sida efter en liten backe.
   men ring dem om du är osäker, de förklarar bättre!!!!

   Kram

   1. Tack snälla Victoria för ditt svar!!!! 😀 Jag ska absolut göra ett nytt försök imorgon!
    Hoppas ni får sova gott inatt, kram

 16. Hej Viktoria! Tack för din fina och härliga blogg jag följt ett antal år nu =)

  Tänkte tipsa dig för att få iordning på lille Sebbes mage. Har de eller har haft magsjuka så blir tarmen extra känslig mot laktos (sekundär laktosintolerans), då kan de ta tid innan avföringen blir normal igen. Uteslut all laktos, alltså köp bara laktosfria produkter, finns både välling och gröt utan som ungarna gillar =) Jag fick göra så på min dotter förra året när det bara fortsatte rinna av henne långt efter magsjukan, men med laktosfri kost några månader så blev hon bra igen. Införde sakta men säkert in vanliga mjölkprodukter igen för att mage och tarm skulle vänja sig. Bara ett litet tips. Stor krya på er kram! Lotta

 17. Men åh lilla stackaren då .. nu får han allt ta och pigga på sej . inte lätt för en liten att vara glad då inte .
  stor krya på kram och lite styrka o sömn till mamma då kanske

 18. Vilken otur ni har haft på senaste tiden, hoppas att det börjar bli bättre nu när det är fredag och allt.
  Så jobbigt när dom små åker på en dunderförkylning, inte konstigt om din energi tar slut, lite god mat och ett glas rött kanske hjälper till att pigga upp;-).
  Ha en bra helg, trots allt.

  Kram Heléne

 19. Nu börjar jag bli riktigt orolig för er!!! Hoppas att ni mår bra och bara tar en liten bloggpaus…
  Önskar er alla en fin helg! <3 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..