Födelsedagshelg

Vilken dag!!! Solen strålar från knallblå himmel här i Örebro och ute är det friska – 10 grader. Känns som jag är riktigt vaken för första gången på veckor! Pälsade på oss och tog en 2-timmars promenix ute på landet med Emma och småkillarna efter förskolelämning, underbart!!

Tack för alla gratulationer ♥ Har haft en toppenhelg på alla sätt och vis och födelsedagen var fantastiskt skön med sovmorgon, hotellfrukost, släktfika, paketöppnning, tårta, hämtmiddag och hyrfilm. Totalt omöjligt att hitta något ställe i Örebro som serverar brunch på söndagar dock, kanske får starta eget?! Tillslut hittade vi ett hotell (Bern Hotell) som hade frukost fram till 12.00 iallafall. Riktigt god!

Fick så mkt fina bra presenter! Bl.a efterlängtade säsong 3 av True Blood och sista säsongerna av LOST. Vi är periodare på dvd-boxar, i bland följer vi några som besatta. Dags för en sån period tror jag 😉

Får berätta mer om helgen (och maten) senare. Nu har jag en uttråkad liten kille här som hittar på bus så det är bara att stänga ner datorn och jaga efter honom. 🙂

Hoppas ni fått en strååålande start på veckan!

 1. Sitter med solen i ryggen framför datorn hemma. Önska jag kunde ta mig ute och njuta men har en dotter som har öroninflammation o ont i örat samt en son som är sympatisjuk med storasyster… så det är så snällt att sitta inne och njut av solen. Det går det med 🙂 Man blir ju sååååå glad av solen som stålar på himlen 🙂

  Ha det gott!

 2. Så gott med hotellfrulle:) och så härligt att höra att din födelsedag blev så bra!

  Jag är hooked på One Tree Hill….lite som 90210 när man var yngre…:)

  kram

 3. Vi har lika fins väder här, nackdelen är bara att man jobbar ; )

  Men jag tror att jag bäddar ner mig istället när jag kommer hem är kanon förkyld : (

  Kram kram

 4. Vi är på sista skivan säsong 5 i LOST. Ser serien för andra gången. Tror nog det är bland dom 5 bästa serier som någonsin gjorts och någonsin kommer att göras. Är nästan lite deppig att det bara är säsong 6 kvar 🙂
  För övrigt så hade jag varit överlycklig över hämtmat och hotellfrulle.. sitter här hemma för andra dagen med en sjuk dotter. Krupp, host och snor.. vill ha vår och sommar!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..