Kokoskaka med mjölkchokladtryffel och paket!

Hej hej. Sebbis och jag har precis varit ut till Smultrongården och spanat in vårnytt och bjöds på överraskningsfika och paket!! Wooop wooop!! Camilla & Helena hade dukat upp gofika och överlämnade både bröllopspresent och födelsedagspresent. *Tack söta ni! *

Hur glad blir man inte när man mäts av denna syn?! Som ett litet konstverk!

Kakan var supersmarrig men jag glömde ju tigga receptet! Återkommer med det (hoppas jag) 🙂

I paketen gömde det sig ljuvliga skålar…

…. och ännu mera kokos i form av body butter & scrub. Älskar dessa!! (Body shop) I kväll är det den här trötta maman som paxar badkaret och kryper ner i ett skumbad med skvallertidning och tända ljus och smörjer in sig i semester-doft på det.

Nu ska ni inte tro att jag helt kommit av mig och slutat laga mat på något sätt. Det har bara varit lite fullt upp med sjukstuga och vardagspussel. Men nu har jag en hel trave recept och bilder som jag lovar dela med mig av. Dessutom en god tävling som kommer upp senare i dag. Så håll utkik!

Kram! ♥

LOADING..