Fredagsfeelings, gäsp!

Halloj bloggisar! Är ni kvar därute? Ekar så tomt bland kommentarerna! Om det inte vankas chokladtävling då 😉

Här försöker vi få fredagsfeelings men det går tröööögt. Så trött så jag gäspar käken ur led snart. En promenix i det iskalla vintervädret kanske piggar upp.

Fredagsblommor behöver jag inte införskaffa i dag, födelsedagsrosorna står sig ännu!

Fick hem en schlagerkasse från Coop i går med både snacks, huvudrätt och dessert att provlaga. Återkommer med recepten och en tävling lite senare!

Schlagerdesserten!

Äter ni nåt gott i kväll?? Är faktiskt CHIPS-sugen så det ska införskaffas till i kväll. Vilka är era chips-favvisar??!! Mina är OLW Dillchips eller Estrellas Barbeque – men de sistnämnda tror jag inte görs längre?!

Dagens i dag är sidentunika från Odd Molly – reafyndet från Norge- och kofta från vårkollektionen.

Ha en fin fredag!! ♥

 1. Ikväll har jag inte planerat nån middag, men imorgon till Schlagerkvällen ska jag baka Louise Johanssons Chip Choclate cheesecake med nougat o hallon, verkar som en dröm, varmrätt blir en kycklinggratäng med bla, salami, basilika, cocktailtomater, en sås med grädde, creme fraiche o kyckl fond som du slår över. Ska ni se schlagern o vad äter ni till det?? Här har vi kallt, nästan -30 men jag är ledig så jag myser inne, bor i lägenhet så det är rätt varmt:) Kram Vickan!!

 2. Så ni ska våga er ut i kylan, jag funderar starkt på att hoppa det 😉
  Mina favvochips, igentligen sambon som lurade på mig, är OLWs SourcremePepper. De kommer senare idag till dörren :-)Fast en påse OLW Dill/gräslök med samma dipp går inte heller av för hackor.

  Ikväll äts det grillad kyckling och så lite sallader/röror till det. Vet inte riktigt vad bara, har du några bra tips? En coleslaw blir det iaf.

 3. Visst ska vi käka gott ikväll! Här blir det fisksoppa och till fika lite senare blir det Mississippi Mud Pie!
  Favvochirre är nog någon form av lantchips tror jag.
  Trevlig helg!

 4. Heej.. 🙂 Läser som vanligt inne hos dig varje dag men är urusel på att kommentera.. Ikväll blir det middag/vin ute med en kompis – så det blir nog gott.. Förra fredagen var jag med Anna (starwoman) på Hotell J i Nacka, där åts det riktigt god mat, så får leva på det ett tag..;)
  Ha en toppenfin helg!!
  Kram

 5. Kycklingfilé, en parmesanstinn risotto och god sallad blir kvällens middag 🙂 Så det är spikat – däremot klurar jag fortfarande på vad vi ska äta i morgon när det är schlagerspektakel…

  Och favoritchipsen är gula och stavas ostbågar 😉 Annars gillar jag vickningschips och en god dip (helst Holiday-smaken).

  Trevlig helg

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

 6. Vi är här Vickan Lovar!!! Lite dålig på att kommerntera dock. Det var ju ett tag sedan jag puschade dig ang en egen kok/bak-bok….Väntar fortfarande 😉 Kramisar i mängder från ett krispigt Göteborg.

 7. Såg faktiskt att en hade lagt ut ett foto på Facebook på bbq chips & skrivit ngt om att de var tillbaka 🙂 själv föredrar jag estrellas peppar 🙂

 8. Ååå den siden tunikan har jag suktat efter ett tag nu men trots att den är på halva priset på oddmolly.se tyckte jag inte ekonomin tillät den tyvärr… lyckos dig som har en! Ha en härlig fredag, själv bakar jag för fullt innför killarnas födelsedagar som närmar sig.

 9. Här blir det lättlagat ikväll. Fläskfilé, nån sorts pommes som jag hittade på Ica Maxi med peppar och salt och till det Lohmanders bea. Till efterrätt blir det vaniljpannacotta med hallon (eller blodapelsin har inte bestämt mig än).
  Åh jag älskar chips! Måste jag välja mellan chips och godis så väljer jag chips.
  Schlagern bojkottas imorgon som vanligt. Här hemma är vi verkligen inga schlagermänniskor – vi föredrar hårdare musik!

 10. Vill bara tala om att jag läser din uderbara blogg varje dag 🙂 Är dock lite dålig på att kommentera vilket faktiskt är riktigt dåligt då du tar dej så mycket tid och delar med dej av allt gott i ditt liv. Ska skräpa mej lite, jag lovar. Åh, vad fina dina blommor är. . . en kick i själen precis som det här krispiga vädret 🙂 Njut av er helg!! Själv ska jag njuta av en riktit barnhelg både med dom stora tjejerna (21 och 19) och med killarna (12 och 10) då mannen åkt till London i dag med ett gäng killkompisar. Kram från Liselott i Helsingborg

 11. Mina favvosar är dillchips, pepparchips eller natur/landchips med gräddfil. Annars föredrar jag ostbågar, men jag äter väääldigt sällan chips och snacks, kanske också får ta och införskaffa inför kvällen för nu blev jag sugen!

  Åh neeeej, gå inte ut, usch och fy, det är alldeles för kallt, fryser konstant sedan det slog om och blev kallare, brrrr. Stanna inne med en filt, mysiga ungar och en kopp te.

  Ha en underbar helg, det ska jag ha 🙂
  Kram Å

 12. Enligt mina barn så är mina favoritchips ”tantchips”. Lättsaltade, lövtunna chips ska det vara om jag ska ha chips.
  Tack för alla dina inlägg. Gillar!

 13. Olw’s dill och gräslök är mina absoluta favoriter. Åhhh vad jag är hungrig men eftersom att kräksjukan från helvetet beslöt sig för att våldsgästa oss igår natt, så vågar jag inte utmana magen. 🙁

 14. äter mest popcorn 🙂 men ja ett o annat chios slinker ner oxå barnen älksar det som fredagsmys

  jätte fin tunika och koftan me .. då e du fredagsfin idag då 🙂

  Ha en mysig kväll kram

 15. Jag är en sourcreme and onion-chipsare. Lövtunna gillar jag också, men blev lite bränd efter att ha läst här nedan att det klassas som ‘tantchips’. Hahaha. Ser fram emot dina schlagertips! Hoppas det vänder med nätterna snart för er! Kram!

 16. Halloj! Ja, burr vad kallt det var idag. Det gillar jag egentligen (särskilt när det är SOL!) men idag blåser det ju isvindar på Närkeslätten. Hu! Men härligt med fredag. 🙂 Jag är är inget fan av chips alls egentligen, godis är definitivt mer min melodi, men OM jag äter det så håller jga med om att dillchips är bäst. 🙂 Ha en skön fredag!

 17. Jo men vet du vad!? 🙂 Förra helgen på Willys hittade jag Estrellas Barbeque men i en ny version. Brun påse och samma storlek som de andra, 300 g. De är mina favoriter, plus grill. Saknar dock en smak som fanns när jag var liten. Mexikanska kryddor. Det var en blå påse med OLW-vargen med en sombrero på huvudet. Supergoda! Någon som minns?

 18. Det är härligt med blommor. Jag köpte precis två buketter med tulpaner som jag ska njuta av. Trevlig helg! Kram

 19. Är också chipssugen men det får vänta till i morron. Jag undrar vad det är för adress till hemsidan där du köpt den fina tunikan? Kram

  1. Det var dessvärre ingen bra sida då de vägrade skicka till Sverige. Fick skicka den till norska släktingar som fick skicka den till mig. Men i odd mollys egen nätbutik finns den till 50 % rea!

   Kram

 20. Hej goa du!

  Ja vi finns här 🙂
  Ikväll ska vi ut och äta gott med ett par vänner och sen blir det bio. Så exakt vad det blir vet jag faktiskt inte än. Men ett som är säkert är att det ska bli härligt med en kväll med vuxenmys!!!!
  Vilken underbar tunika du hittat.

  Kram och trevlig helg!

 21. Hej bästa Victoria!
  Klart man hänger här inne…
  Tycker så synd om dig/er med sömn besvär… man blir inte jätte sugen på att skaffa en bebis om man säger så! 🙂

  Ikväll blir det grillat till fredags mat…lagom när det är 13 minus, men attans vad gott! 🙂

  Du är väldigt vacker trots sömnbrist tycker jag!

  Kram

 22. Så sjukt dålig jag är på att kommenterar….men jag ska absolut bättra mig!! 🙂 Det fattar vi nog alla att det är roligare att blogga om man får gensvar…
  Hur som så kan jag ju tipsa (?) om OLW´s dill och gräslök, den mörkgröna påsen. Så himla goda att det bara inte går att sluta nästan 😉 vilket så klart inte är jättebra men om man inte äter för ofta är det väl ok antar jag!!
  Så fina kläder! Önskar att jag kunde bära Odd Molly men den stilen passar tyvärr inte mig… Är mer LOGG-tjejen…

 23. Hej…här har vi ätit hemgjord kebab ikväll riktigt gott!!
  Vad gäller chips så är jag en riktig ”chipslisa” ….gillar de mesta…. framförallt de kryddiga sorterna. Köpte hem en påse Estrella Spicy Mexican Sourcream till helgen. Just nu är jag så mätt efter middagen så de får nog ligga i skåpet till imorgon:)

  Vilka vackra rosor som står sig ännu,

  Hälsningar från ett kyligt norrbotten….här står temp mätaren just nu på 35,6 grader!!

  Kram

 24. Hej hej
  Läser alla dagar men är usel på o kemmentera.
  Inte så förtjust i chips men OM det blir så gillar jag Grill bäst.
  Gick ni ut i det iskalla snöiga vädret idag?
  Kändes skönt o jobba o bara titta ut, Brrrrrrrrrrr…

  Kram

 25. I går blev det biff med baconinlindad sparris, rostade rotfrukter, whiskysås och fetaostcreme. Å ett glas gott rött till =)
  Biffen var köpt hos vårat lokala slakteri och såklart smakade det helt ljuvligt! Nog är det skillnad att köpa direkt från slakteriet än förpackat från affären!

  Det blir en lugn innehelg här i norr…termometern visar på härliga -34 för andra dagen irad. Då går man INTE ut i onödan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..