Fredagsfeelings mitt i kaoset

Skruttan firade fredagen med att kräkas ner soffan, kuddar, filtar, sig själv och en bit av mattan. Ja men se där ja, happy friday! Rent kaos att försöka spola av henne och sanera soffan, och samtidigt hålla Sebbelutten borta som är snabb som en vessla när det händer nåt spännande. Tror och hoppas innerligt det var pga av den höga febern och hostandet hon kräktes. Efter en dusch piggnade hon till och klädde på sig finskor och festklänning (!) och springer runt som en virvelvind här nu och äter glass på löpande band. Tar det säkra före det osäkra och låter Sebbis sova hos mormor & morfar i natt.

Snabblunch. Tur man har kylskåpet fullt med plock..

Inbillar mig att man håller sig frisk med hjälp av frukt, oavsett sjukdom 🙂 Så jag har laddat upp med en hel balja fruktsallad som jag går och nallar av. Blodapelsin, banan, vindruvor, mango, ananas, passionsfrukt och russin med en klick lättvispad grädde smaksatt med vaniljsocker.

Härligt porslin piggar upp! Blommiga skålar från Greengate (Smultrongården)

Tillbax till sjukstugan. 17 lass tvätt väntar. Kan man tvätta sofföverdragen i tvättmaskin tro? Återstår att se.. Har liksom inget val.

Solen lyser från klarblå himmel och jag är faktiskt på riktigt bra humör trots allt 🙂 Tralala la laa!

 

 1. stackare!!! hoppas verkligen att det bara var av förkylningen som hon mådde dåligt. är så tråkigt när man får allt nerspytt. vi hade detta innan jul. hade gjort iordning innan jul med nya kuddar, nypiskad matta osv och så kräks lilltjejen ner allt. mattan försökte vi tvätta på kemtvätt men det funkade inte så den ligger på sopstationen nu :). under borden är det fortfarande tomt……men kuddarna i soffan och klädseln gick utmärkt att tvätta – hoppas det skall funka även för er.
  ha en så bra fredag som ni bara kan. kram

 2. Usch så trist, håller i alla fall tummarna för er 🙂
  Här blir det AW med jobbarkompisarna.

  Kram och trevlig helg!

 3. Jag kör vanish på mattan, men det är en billig IKEA-matta så det spelar ingen roll om det förstörs =) Sofföverdragen kör jag på handtvätt i maskinen och det går hur bra som helst, fast de egentligen ska kemtvättas.

 4. Här började oxå fredagen med magsjukan och det var inte barnen utan jag tyvärr som åkt på det bläää…hoppas att det var hostan för lilltjejen som orsakade det för eran del.

 5. Hej Victoria, jag har följt din blogg länge men inte kommenterat förrän nu. Blir sååå glad av din blogg. Är inne varje dag och läser. Hoppas att Olivia kryar på sig och att ni andra klarar er. Ska testa flera av dina recept i helgen.

  Kram Hanna

 6. Hoppas innerligt att det inte är magsjukan!! Skulle haft tjejmiddag ikväll men ficka avboka redan igår då lillen fick riktig diarré (magsjukan går överallt i värnamo nu) men verkar faktiskt inte bli mer än så.. *peppar peppar*
  Tänker absoult vara med på LCHF när du kör igång! Tänker nog tjuvstarta ganska snart då jag har drygt 10 kg som jag ska bli av med.
  Hoppas nu att er helg blir riktigt bra!
  kram

 7. Uschans, stackars lilla Olivia, inget vidare alls när de små blir sjuka. Önskar er iaf en riktigt skön helg!!!
  Ikväll har vi avnjutit färska räkor, baguetter, aioli, rökt laxröra, hemgjord skagenröra, supergott!!!!

  KRAM

 8. Men åh stackars lilla gumman
  Ja man kan ju kräkas då som du sa av hög feber o lite hosta. Det gjorde vår mellan tjej ofta när hon va mindre o febern steg.. 🙁 Jobbigt för de små

  Hoppas innerligt att det ”bara va det” och att hon piggar på sej fort.
  Ha en skön lördag trots allt och kanske någon sovmorgon om inte lilla solstrålen e hemma då . kram kram

 9. Åh nej, kräks är alltid jobbigt men det blir ju sju resor värre när det hamnar i soffan och på mattan dessutom! Jag har kört vår soffklädsel i tvättmaskinen och det gick bara fint. Fick kämpa lite för att få på den igen, hehe, men det gick! Hoppas det gick bra för dig också 🙂
  Håller tummarna för att lillskruttan är piggelin idag!!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..