En prinsessa är född!

Godmorgon torsdag och välkommen till världen lilla prinsessan! Vaknade till spännande presskonferens i morse då en rörd Daniel berättade att en liten sessa var född.♥

Här bär det snart av till BVC med min lille plutt för matchvikt och mätning. Det ar ösregnat hela natten men nu verkar himlen spricka upp och se riktigt blå ut så jag tror det får bli en promenad med vagnen trots allt. Kan beöva lite frisk luft för att piggna till. Helt under isen! I går somnade jag mitt i Sveriges Mästerkock och hann inte ens provsmaka sockerkakan. Får bli en liten bit som färdkost nu istället :)

Klassisk sockerkaka:

3 st ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Smör och ströbröd till formen

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. Fyll en smord och bröad sockerkaksform. Grädda kakan i mitten av ugnen i 25-30 minuter. Prova med en sticka, den ska inte vara kladdig.

Pynta efter humör!

I kväll ska jag ta mig i väg och skaffa nytt pass. Har ju nytt efternamn så det gamla passet kommer jag nog inte till London på :) Måste öva in en ny namnteckning, blir alltid lika ställd när jag ska skriva under något för jag har ingen aning om hur jag ska skriva…

Nu ska vi fånga där här kungliga torsdagen!

Pssst! Nu äntligen finns bilderna på plats igen i de äldre inläggen! Wehoo!

0

0 reaktioner på “En prinsessa är född!”

 • Nazima skriver:

  Vilken söt sockerkaka! blev så sugen på att baka en nu när jag såg din.
  Tycker det är så himlans tråkigt med alla tråkigheter som skrivit om dig. Jag tycker din blogg är fantastisk och alla recept jag provat härifrån har blivit supergoda. Sedan är det så trevligt med all inspiration du ger i form av lite shoppingtips inredning m.m
  Fortsätt så!!!
  KRAM

 • AnnaJulia skriver:

  hihi vilken fin sockerkaka :-)
  Jaa, en liten prinsessa vilket nyhet !! :-)

  Väntar på spänning på namnet…

  Ha en fin torsdag
  Kram kram

 • katten77 skriver:

  Hej Victoria!

  Vilken fin sockerkaka! Så sött med geléhallon på. Du får se till att öva på namnet. Jag tog också min mans namn när vi gifte oss men efter en månad så saknade jag mitt gamla. Tog tillbaka mitt gamla som mellan namn:)

  Kul med en prinsessa! Jag tror hon kommer heta Alice som tilltalsnamn.

  Hoppas allt går bra på BVC.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Kram <3

 • popprinsessan skriver:

  När jag var nygift kändes det som om jag ljög när jag sa mitt nya efternamn:-) Nu tre år senare tycker jag fortf inte att jag har nån snygg namnteckning….
  Önskar dig en fin dag,
  kram!

 • lotte skriver:

  Så himla mysigt med bebisen, det va allt så det kom en tår ♥
  Ha en bra dag!!

 • TessieS skriver:

  Häääärligt!!
  Då ska jag plöja i arkivet då såhär på min lediga dag :)

 • al68 skriver:

  Härlig nyhet så här på morgonkvisten, man blev allt lite rörd när Daniel pratade på tv:n. Idag har vi med kanon väder, skönt i och med att det regnade hela dagen här igår med. Kände nästa lite som att våren är på G, sååå underbart.

  Ha en mysig dag, kram kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen