The Bachelorette

Godmorgon! Studsar runt här på lätta fötter i solskenet och lagar frukost, smaskar på färska jordgubbar (som faktiskt smakar sommar!), gör nypressad blodapelsinjuice och steker bacon och äggröra. I ugnen ligger några The Birkes som strax är färgida och Nespressomaskinen skummar till en latte.

På kökstvn rullar The Bachelorette, en gammal repris från förr med söta Trista i huvudrollen. Minns ni? På den tiden då det kändes äkta och romantiskt. Det är avsnittet då de två sista killarna friar och hon väljer onom med stort H (som jag hejade på Ryan!!). Sen levde de lyckliga i alla sin dagar. Faktiskt! ♥ Söta som socker med två små barn (enligt snabbt googlande). Kommer i håg att jag tyckte de var såååå rara i hop och grät som jag vet inte vad 🙂 Får se om det blir en repris av det nu då 😉 

Allt blir finare i soligt väder - utom fönstrena!! Vårputsning nästa..

Sen ska jag kika på en av dessa filmer. Har ni sett nån av dem?

Hoppas det vackra vädret håller i sig, isåfall ska jag vira in lilla familjen i filtar och sätta oss ute och njuta av vårsolen lite senare. Men först en riktig slappe-morgon!

På strååååålande humör i dag!

 1. Hej! Ska också snart göra äggröra *mums* Men om jag inte minns helt fel, har inte du lagt upp ett film klipp på hur man gör den bästa äggröran ? 🙂

 2. God morgon Victoria! Jag ligger hemma med lunginflammation, har legat och feberyrat i en vecka nu. Så du får jätte gärna lämna omdömme på filmerna sedan så kan jag hyra dom om de är bra 🙂 Känns som jag sett ett hundratalsfilmer under sjuk tiden 😛 Vad härligt att du är på bra humör. Njut av det härliga vädret, jag önskar jag kunde göra det samma. Kram

 3. har sett båda filmerna. Lincon L var, om jag minns rätt, bra – men en sån film som försvinner i mängden…
  Crazy, stupid love däremot är en 5a!!!! har redan sett den tre ggr. såååå bra!
  ha en skön dag ♥

  1. Älskar x-stich!! Har därför på tok för många.. Ska vårstäda garderoben och lägga ut lite mollysar på tradera snart, tipsar isåfall här i bloggen!

   Kram

 4. Härlig morgon:) Lincoln lawyer har jag sett och vad jag minns tyckte jag den var bra:) Uppdatera gärna med en rescension av den andra om du såg den:)

 5. Lincon lawyer har vi sett och den tyckte vi absolut var bra, klart sevärd. Den andra har vi stått med i handen men inte tagit med hem, du får gärna skriva hur den var.
  Visst minns i alla fall en av oss här hemma (Anki då alltså) Trista och Ryan, tror det var det sista av de programmen som sågs här hemma. Att de fått barn visste jag inte men att de fortfarande var gifta har jag läst någonstans. Skönt när någon går mot statistiken:)

 6. Vill tacka för en toppen blogg och alla goda recept du delar med dig av, uppskattas verkligen! Ni har såå fint hus, vi funderar själva på att bygga nytt och läser huskataloger för fullt;) Tänkte höra vilken husmodell ni har?

   1. Tack för ditt svar, då ska jag kolla upp Eksjöhus! Såg att du varit på pizzeria express, min favvo pizzeria också! Kan varmt rekommendera deras grekiska pizza, en riktig hit;)

 7. Hej bästa Victoria!

  Vilken fantastiskt mysig start på dagen! Minns också Bachelorettes första omgång. Då kändes det äkta. Alla liknande program idag verkar vara manusstyrda. Usch.

  Är så sugen på att prova The Birkes! Har du köpt frysta från Coop eller bakat egna?

  Kram och tack för världens bästa blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..