Grillpremiär

Godmorgon härliga måndag!!! Här hemma var det en liten kille som sov heeeela natten lång och jag som faktiskt la mig i tid hann sova 8 h i sträck, wow! Länge sen jag var så här utvilad 🙂

I går hade vi grillpremiär. Så avancerat som grillad korv, men det är ju inte mycket som smakar så gott som just det när man varit ute och fått frisk vårluft hela dan.

Blev lite kallt när solen försvann bakom husknuten så eftermiddagen spenderades inne på Marieberg Galleria i stället 🙂 Köpte lite sommarkläder till kidsen inför solsemestern (ja jag vet, ute i god tid 😉 ) Hämtade ut mitt paket från Me & I partyt oxå, får visa er sen, så himla söta grejer!

Nu ska vi hinna med morgonbestyren här innan Oliven ska till förskolan. Sen ska jag göra något så ovanligt som att skriva matsedel för veckan. Blivit alldeles för mycket kolhydrater på sistone, både känner mig och ser ut som en ballong! Och det vet vi ju hur man råder bot på, LCHF denna vecka it is!

Happy happy måndag!

 1. Åh va härligt att ni fått sova hela natten! Kan inte du sammanfatta lite hur ni gjort och hur det gått med hela sova hela natten-kuren? Funderar själv på att testa den på min 10 månaders som ännu inte bjudit på en enda hel natt och verkar vakna allt oftare.

  Tack för en inspirerande och härlig blogg, tittar in varje dag 🙂
  /Sandra

 2. Visst är det härligt när man känner vår i luften. Jag städade på vår altan igår där var jätte varm, längtar tills man kan ta frukosten och äta den är ute. Är sååå himla glad att vi byggde den, hela 35 kvm, så där är det gott om plats. Skall bara fika lite nya möbler till utealtanen med, så blir allt kanon. Härligt med måndag, idag är det mysfika med vänninan sen blir det träning, har kommit igång riktigt med den nu, sååå himla gott när man börja känna och se resultat ; )

  Ha en underbar måndag och vecka, kram kram

 3. Skönt att starta veckan helt utvilad!
  Jag skriver matsedel de flesta veckor, tycker att allting blir mycket smidigare då. Dessutom blir det större variation och vi slipper risken att servera läbbiga snabbmakaroner tre gånger per vecka 🙂
  Underbart härligt väder i Stockholm idag, hoppas att ni också har det!

 4. Vad roligt att plutten sov hela natten 🙂

  Spännande att se vad dina favoriter från me&i är,
  jag ser klädstången här hemma med provkollektionen hela dagarna så mina favoriter varierar från dag till dag.
  Men Blouse with dragonfly till mig själv är min favorit oavsett!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..