The weddingday – lunchen

Vi gifte oss borgligt och i hemlighet – så när som på närmsta familjen och bästisarna med respektive – men ville ändå ha riktig festkänsla och bröllopstema. Lyckades efter många om och men hitta en kort men fin brudklänning (hitta en kort klänning som inte bara är slät och axelbandslös är inte lätt kan jag meddela) som jag bara älskade! Micke var stilig i kravatt & väst och barnen var söta som karameller ♥ Olivia i matchande klänning i spets med brunt sidenband och Sebbe i frackbody med rutig fluga och hängslebyxor. (klicka på resp länkar för inköpsställen)

Vi gifte oss kl 12.00 den 17/12, samma datum vi förlovade oss för 6 år sedan, i en vacker sal i rådhuset. Med oss hade vi barnen, våra föräldrar, Mickes bror, min bästis Linda med man och Mickes bästa kompis Pär med sambo. Efter vigseln hade vi bokat en egen sal på slottet där vi åt en 3-rätters bröllopslunch.

 Menyn såg ut så här:

skaldjurssoppa med tartar på pilgrimsmussla och lax, serverad med smördegspinne

pepparrullad oxfilé med potatisgratäng och pepparsås

sprakande glassbomb med bärkompott

Och efter lunchen (som tog hela eftermiddagen med tal, fotografering etc) åkte vi hem till oss där vi hade bjudit hem vännerna på coctailparty – trodde de 😉 Men mer om den festen en annan dag.

Alla foton tagna av: Emma Sandström - Adorable moments

♥♥♥

LOADING..