– Pausmusik –

Man måste ju ha extra energi för att orka städa.. En liten fikapaus redan innan 😉

Gofika från Bullvivan

Tror faktiskt inte ni kan gissa smaken på macaroonsen. Jag var tvungen att fråga 3 ggr om det verkligen stämde? Och tillslut gick tjejen i kassan och frågade sin kollega. Men jodå. Så vad är det tror ni? 🙂

  1. Jag och sambon var i Örebro i lördags för lite shopping, har inte vart där trots mina 3 år i Karlstad! 🙂 Men vi hade lite svårt att hitta något bra fik, vilket är det bästa cafét med dem godaste sakerna så vi vet tills nästa gång? 😀

    Kram Sara

    1. Fröken Borgrens Veranda på väster (bortanför stationen), helt klart bäst! 🙂 Mysigast, fräschast, trevligast personal och det viktigaste; godaste fikat!

    2. Bara Vara har SUPERGOTT fika, där är det också väldigt mysigt 🙂 Java är också ett bra fik/lunchställe! Väldigt poppis!

  2. Vill först och främst ge beröm för en superfin och bra blogg! Bor själv i Sörby och har tidigare bott i Almby så det är kul att se platser man känner igen 🙂

    Jag gissar på att de söta macaroonsen smakar passionfrukt?

  3. De ser jättegoda ut. Kanske mango..?

    Såg att du ska göra smörgåstårta idag och att det på bilden var krossade ostbågar på sidorna (klassiskt när det gäller smörgåstårta). Passar ju eftersom det är Cheese Doodle Day!
    På min blogg tipsar jag om ett annat recept med ostbågar i, Maria Montazamis ostbollar, du kanske har gjort dem tidigare?

    Hälsningar Christine
    http://www.matikvadrat.se

  4. Undrar var byrån/avlastningsbordet är köpt??
    Den man ser från inlägget i morse; Ett litet tips…

    Tror det är någon kaffesmak på macaronen, trots ”fel” färg 🙂

  5. Ostbågar;=)

    Jag fick jättemycket idéer från ert upplägg av bröllopet och tyckte det var en trevlig fördelning av familj och vänner, tack för alla goda råd och supergo mat!!

  6. haha vilka roliga smakförslag. riktigt sååååå exotiskt var det inte. men smaken var:
    apelsin med mörk choklad. Fick inte i hop det där med mörk choklad??? men i mitten av smörkrämen så var det en klick mörk chokladtryffel.

    🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..