Smörgåsbakelse eller smörgåstårta?

Ja men det verkade ju funka trots allt. Till och med dubbelt upp ;-) Det där ska vi nog få ordning på! Inte alltid man har ro och tid att sitta framför datorn om dagarna just nu och då underlättare det ju med mobil-app.

Ska strax åka en sväng till Ica Maxi och fylla på kylen. Dessutom köpa ingredienser till smörgåstårta som jag tänkte bjuda på till morgondagens DH-premiär! Några nykomlingar i DH-gänget blir vi oxå, kul! Klurar på om det ska bli smörgåsbakelser eller smörgåstårta, vad tycker ni?!

sm3

Bäst jag sätter fart, för jag måste ju städa oxå. Ser ut som ett klassiskt bombnedslag här hemma så jag har lite att stå i.. Och som ni vet är det inte min favoritsyssla direkt så jag kommer säkert dra på det med diverse ursäkter och springa runt med dammvippan i natt eller nåt.

Ha en fin start på veckan nu. Love måndagar!!

0

0 reaktioner på “Smörgåsbakelse eller smörgåstårta?”

 • Gud så gott det ser ut, jag ligger sjuk här hemma Och skulle tacksamt ta emot en sån där smörgåstårta ;) ÅH börjar DH i morgon, då ska jag vara bänkad i soffan!
  Ha en fin dag.
  Kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • Bellie skriver:

  Röstar på bakelser. mest för det e en smula snyggare att få en bakelse på tallriken :)

  Vill passa på att tacka för ”tipset” om vinetiketterna ni hade på ert bröllop. Beställde såna till skottdagen då jag och min sambo förlovade oss. Passade då på att skriva dit ”vill du gifta dig med mig” på etiketten (bäst att passa på när det e skottår och allt ;)). Han blev väldigt överaskad kan jag meddela :)

  Kram /Gabriella

 • Maariiia skriver:

  Jag tycker smörgåstårta. Bakelse blir så begränsat på något sätt, haha nu lät jag glupsk! Men så röstar jag ;)

  Jag är också mammaledig, med en liten 8,5 månaders, tycker att det riktigt svårt att få tid till städning då man blir avbruten precis hela tiden av en liten tjej som vill bli underhållen. Hur gör du?? Passar du på när Sebbe sover? Kram!

  • Victoria skriver:

   Nä man hinner verkligen ingenting numera, särksilt inte sen han lärde sig krypa och ställa sig upp mot allt. Så det blir helt enkelt inte såvärst städat nuförtiden, men vad gör det :)

   kram

 • al68 skriver:

  Sååå gott, när skall jag komma ; )

  Ha en underbar dag, fast städar inte för mycket ; )

  Kram kram

 • mallasgoda skriver:

  Jag tycker egentligen bakelse. Men det är ostbågens dag idag så det viktigaste är väl att köpa något med ostbågar på, för att fira liksom.

  http://mallasgoda.blogspot.com/2011/11/nyttig-smorgastarta-vegetarisk-recept.html

 • MinnaS skriver:

  Jag röstar för smörgåstårta, jag är nämligen på jakt efter ett bra recept på det!!! :)
  Jag vill att de ska vara sådär krämiga och goda som när man köper dem… Kramar Minna

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen