Smörgåsbakelse eller smörgåstårta?

Ja men det verkade ju funka trots allt. Till och med dubbelt upp 😉 Det där ska vi nog få ordning på! Inte alltid man har ro och tid att sitta framför datorn om dagarna just nu och då underlättare det ju med mobil-app.

Ska strax åka en sväng till Ica Maxi och fylla på kylen. Dessutom köpa ingredienser till smörgåstårta som jag tänkte bjuda på till morgondagens DH-premiär! Några nykomlingar i DH-gänget blir vi oxå, kul! Klurar på om det ska bli smörgåsbakelser eller smörgåstårta, vad tycker ni?!

sm3

Bäst jag sätter fart, för jag måste ju städa oxå. Ser ut som ett klassiskt bombnedslag här hemma så jag har lite att stå i.. Och som ni vet är det inte min favoritsyssla direkt så jag kommer säkert dra på det med diverse ursäkter och springa runt med dammvippan i natt eller nåt.

Ha en fin start på veckan nu. Love måndagar!!

 1. Jag röstar för smörgåstårta, jag är nämligen på jakt efter ett bra recept på det!!! 🙂
  Jag vill att de ska vara sådär krämiga och goda som när man köper dem… Kramar Minna

 2. Sååå gott, när skall jag komma ; )

  Ha en underbar dag, fast städar inte för mycket ; )

  Kram kram

 3. Jag tycker smörgåstårta. Bakelse blir så begränsat på något sätt, haha nu lät jag glupsk! Men så röstar jag 😉

  Jag är också mammaledig, med en liten 8,5 månaders, tycker att det riktigt svårt att få tid till städning då man blir avbruten precis hela tiden av en liten tjej som vill bli underhållen. Hur gör du?? Passar du på när Sebbe sover? Kram!

  1. Nä man hinner verkligen ingenting numera, särksilt inte sen han lärde sig krypa och ställa sig upp mot allt. Så det blir helt enkelt inte såvärst städat nuförtiden, men vad gör det 🙂

   kram

 4. Röstar på bakelser. mest för det e en smula snyggare att få en bakelse på tallriken 🙂

  Vill passa på att tacka för ”tipset” om vinetiketterna ni hade på ert bröllop. Beställde såna till skottdagen då jag och min sambo förlovade oss. Passade då på att skriva dit ”vill du gifta dig med mig” på etiketten (bäst att passa på när det e skottår och allt ;)). Han blev väldigt överaskad kan jag meddela 🙂

  Kram /Gabriella

   1. Haha ja det blev ett ja och bröllop nästa år, men i vilken form e ännu inte bestämt. 🙂 Men den som friar bestämmer väl 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..