Smörgåsbakelse eller smörgåstårta?

Ja men det verkade ju funka trots allt. Till och med dubbelt upp ;-) Det där ska vi nog få ordning på! Inte alltid man har ro och tid att sitta framför datorn om dagarna just nu och då underlättare det ju med mobil-app.

Ska strax åka en sväng till Ica Maxi och fylla på kylen. Dessutom köpa ingredienser till smörgåstårta som jag tänkte bjuda på till morgondagens DH-premiär! Några nykomlingar i DH-gänget blir vi oxå, kul! Klurar på om det ska bli smörgåsbakelser eller smörgåstårta, vad tycker ni?!

sm3

Bäst jag sätter fart, för jag måste ju städa oxå. Ser ut som ett klassiskt bombnedslag här hemma så jag har lite att stå i.. Och som ni vet är det inte min favoritsyssla direkt så jag kommer säkert dra på det med diverse ursäkter och springa runt med dammvippan i natt eller nåt.

Ha en fin start på veckan nu. Love måndagar!!

LOADING..