Veckans lediga dag

Godmorgon! Sovit gott? 🙂

Tisdagar är min och kidsens lediga dag. Ingen förskola och inga aktiviteter eller tider att hålla. Skönt att ha en sån dag i veckan iallafall. Såsa runt i pyjamas halva dan och ta det lite som det kommer. Men nånting ska vi väl hitta på, alla 3 klättrar på väggarna annars.

Buuuuuhuhuuuu det var ju SISTA avsnittet av LOST vi såg i går. Vilka förväntningar på upplösningen, en miljard frågetecken och mysterium man ville ha svar på. Kan ju omöjligt gå att avsluta trodde jag men gillade faktiskt slutet även om jag nog måste smälta det lite. (Eloge till författarna som tydligen skrev slutet direkt efter pilotavsnittet och höll fast vid det! Många serier känns ju annars som de bara rullar och rullar och inte har något klart slut de går mot och det blir nån halvdan efterkonstruktion för att knyta i hop säcken) Finns visst flera forum där man diskuterar sista avsnittet, ska nog läsa lite så kanske allt klarnar, för lite rörigt var det allt i hela sista säsongen. Sorgligt att det är slut dock, känner mig alltid lite så där tom när en serie man verkligen följt i åratal går i graven. Fånigt jag veeeet 🙂

Ny smak på Ramlösa. Jag är svag för äpple (särskilt som jag inte tål att äta the real thing)så det här ser jag fram emot. Uppdaterar med smakbetyg lite senare. Nån som hunnit testa?

Äppel päppel..

 1. Lost har inte varit min favvo, kanske skall ge den en chans till . Idag är det tidig hemgång från jobbet, mys med lillkillen därefter träff med vänninan och käka lite god mat ute. Sen power walk innan DH-premiären ikväll, spännande.

  Ha en mysig dag med dina goa ungar, kram kram

 2. Jag följde Lost de första 2 säsongerna men sedan tyckte jag det ballade ur lite föör mycket. Men det jag såg var mycket bra 🙂 Har dock ingen aning om hur hela serien tillslut slutade, det vore kul att veta 🙂

  Och sist men inte minst, den där nya ramlösan…My. God. Så himla god. Helt klart en ny favorit 🙂 Smakar verkligen av riktigt grönt kiosk-äpple. Underbart! Den blir nog perfekt att svalka sig med under sommarens varma dagar. Ljuvligt!

  Den andra nya smaken med Björnbär & Hallon har jag dock ej testat ännu 🙂
  Hoppas du får en fin dag och att solen lyser på er lika mycket som den gör här i Linköping!

 3. Var besviken på lost-slutet, har gjort ett eget i huvudet istället ;-).

  Hur allergisk mot äpplen är du? Jag kan äta granny smith (de illgröna) om jag skalar dem. De flesta allergenerna sitter i skalet, eller precis under så är du inte superkänslig kan det funka (jag kan tex äta äppelpaj, äppelmos, konserverade persikor osv).

 4. Har aldrig följt Lost, så jag kan inte dela din sorg nu. 😉
  Men att ha en ledig dag i veckan håller jag med om att det är gott.

  Ha en fin fin dag!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..