Schlagerfinaaaaaaaaaaaal!!!!!

Dagen D, dags för stora finalen av melodifestivalen. Nååå vad tror ni? Vem hejar ni på? Vad äter ni? Vad dricker ni?! Här blir det bubbel på menyn. Får berätta mer om resten senare 😉

Här hejar vi på Loreen!

  1. Jag hejar på Loreen, hoppas och tror att hon vinner! Sen hoppas jag också att Molly kommer högt upp! Hade köpt massa naturgodis, som jag skulle äta ikväll… Men jag blev så sugen, så jag har ätit massor redan.. Nästan allt. Är man gravid så är man… 😉 Det får nog bli en skål med chips ikväll istället. Trevlig lördag!

  2. Hejsan!! Tror och hoppas att Loreen vinner i kväll, tycker också att Mollys bidrag är bra. Har inte bestämt riktigt än vad vi ska äta ikväll. Något med fläskfilé blir det i alla fall. Kanske ska testa Glenn Strömbergs dessert. Inget bubbel tyvärr, men ett eller två glas rött blir det nog också. Nu måste jag åka och handla.
    Kraaam Anette

  3. Tyvärr har jag haft flunsan hela veckan, så jäkla typiskt när det är jag alltid som håller i schlagerfinalsmiddagen:( får ta den längre fram istället, så jag o en kompis köper hämtmat, vet inte vad , kanske pizza, tycker många är bra, Molly, dead by april o Loreen men även David Lindgren, tippar på ranelid som sist. Ha en bra kväll!!!

  4. Åh så gott med skumpa, love it! Här blir det dock alkoholfritt i glaset, har arbetshelg… Men har förberett lite lchf-vänligt gottis – paprikabåtar med skagenröra och en brietårta bland annat. Enkelt och gott!
    Skål på dig =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..