London baby!

Godmorgon du soliga måndag, min namnsdag dessutom! Här kickar vi i gång en riktig LCHF-vecka, inget fusk. Måste bli kvitt sockersuget och helgens kolhydrarsfrossa gör mig helt vimmelkantig. Men gott var det 🙂

Hoppsan det där började jag skriva i morse, sen gick visst hela dan innan jag hann sätta mig här igen. Nu så. London var fantastiskt. Vädret milt och vårigt, färgglada blommor, gröna gräsmattor, blommande körsbärsträd och alldeles ljuvligt. Strosade runt i affärer tills fötterna glödde 🙂 Shoppade, åt, shoppade, åt, shoppade, åt och ett och annat pubbesök här och där. Fullt med folk på uteserveringarna, nu längtar vi tills det är dags i Sverige! Åt en himla massa intesågodmat, man hamnar ju alltid i såna där turistfällor med trött personal och friterad dassig meny, fast man vet bättre. Men det gör inget för vi var ju på en Gordon Ramsay restaurang och den maten uppvägde allt. Jag ägnar det besöket ett eget inlägg!

Vi åkte fre-sön och det är lite kort kan jag tycka. Särskilt om man inte varit där förut! Så satsa åtminstonde på tors-sön (eller andra veckodagar). Nu hann vi bara med shopping och mat, ingen seightseeing eller museer, musikaler eller fotbollsmatcher eller vad man nu skulle vilja hitta på. Dessutom hann vi bara halva Oxford street!

Men iallafall, sååå skönt att komma i väg och jag bara älskar London. Allways! Reste tillsammans med goda vännerna Stina & Johan – a.k.a grannarna. 🙂  Bodde på Best Western Mostyn Hotell. Har bott där förut och kan varmt rekomendera det. Nytt och fräscht, ligger ett skutt upp från Oxford street, god frukost (för att vara engelsk) där man får beställa vad man vill så lagar de (tex eggs benedict) och trevlig personal. Gratis wi-fi och goda karameller i lobbyn 🙂 Här kommer lite bilder från vår weekend.

Återkommer som sagt med besöket på Gordon Ramsays Maze Grill! Nu ska här fixas lchf-middag och sen ska jag sätta mig på händerna, så sötsugen är jag!

Trevlig Victoria-kväll på er!

 1. löv löv löv lööööööööv london!!!
  Vad är det med London? Frossar alltid när jag är där också *S*
  Åh nu syns det ju på Stina!! Hälsa dem! puss!

 2. Så härligt med en weekendresa, men visst vill man alltid stanna lite längre 🙂
  Starbucks, så gott, man blir ju riktigt sugen. Men nästa onsdag är det vi som sticker in till Malmö och stillar suget, det har vi väntat länge på!
  Ser fram mot Gordon-inlägget, spännande.

 3. Åh så härligt ni verkar ha haft 🙂 Måste fråga du har sån fin jacka på dig, var är den i från? Ny? Är ute efter precis sån modell men har inte hittat någon.
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram

 4. Grattis på namnsdagen!! 😀
  Vilken härlig helg ni haft då…. Det hade inte suttit fel! Här ska jag åka till Värmland imorgon medans sambon precis landade i Indien, liiiiite skillnad på jobb kan man säga 😉
  Jag ska också köra lite LCHF ett tag nu, igen. Åt precis en omelett med fyllning av handskalade räkor, lök, grädde och några tomatbitar. Till det en dinkelfralla och ett litet glas vitt. 🙂

  Stor kram

  1. Vad är en dinkelfralla??!

   ja lite olika på breddgrader, men det är ju vår-varmt i sverige nu så det är inte helt tokigt det heller!!!

   kram!

   1. Hehe… något trött när jag skrev det. Surdegsfralla menar jag! Mina favoriter, finns i frysdisken och värms snabbt i ugnen.
    😀

 5. Jag har bott i London i 8 år och har inte tröttnat än. New York eller Paris kan inte jämföra sig med London eller England över huvud taget, måste ha med engelsmännen att göra:-)

  1. Engelsmän är bra mysiga, älskar dialekten och artigheten!!! New york eller Paris har jag inte bsäkt så kan tyvärr inte uttala mig om det 🙂

   kram!

 6. Så härligt det är med London, snart åker vi ser verkligen fram emot det. Den här gången med barnen ska verkligen bli kul att få visa dem London, de gillar nämligen också att shoppa och se saker. Längtar!!!

  Om du sitter på nått bra tips på nån butik eller rest så hojta till 🙂

  Grattis på Victoria-dagen

  Kram kram

  1. Vad kul! Ska ni besöka madamme tussauds? vet inte vad dina barn gillar men ett besök på Disney store och leksaksbutiken.Hamleys. Sen måste ni till PRIMARK, som ett litet ullared typ. Allt är sjukt billigt!!! Finns mkt fina barnkläder för inga pengar alls. Köpte tex tights, solhatt, klänning, jumpsuite, badbyxor etc och de kostade ca 20 kr/plagget!

   Gordons Maze grill var sååååå gott, men det är en köttrestaurang och kanske inget för barn..

   ha det så uuuuuunderbart!

   kram

 7. Fråga – varför äter du LCHF?? Det är ju inte så att du behöver det. Såg dig på Malmöträffen och du är ju som en liten fågelunge. Väldigt smal. Blir lite provocerad….

  1. För att MÅ bra!!!! Inte gå ner i vikt. Finns många många fördelar med lchf mer än att gå ner i vikt. Hoppas det inte provocerar att eftersträva att må bra 😉

   Kram!!!

 8. Åhhh London!! Jag älskar London! Skulle nog kunna åka dit exakt hur många gånger som helst 😀 Tar ju liksom aldrig slut på grejer att göra, se och shoppa!

 9. Ah vad skoj att ni varit i England och halsat pa. Det har ar definitivt den basta tiden pa aret att aka och den basta tiden att bo i England. Varen ar lang och oftast ratt sa varm. Hoppas ni hade lika fint vader i London i helgen som vi hade i Bristol!
  Hm, ja det ar nog latt att man slinker in pa en san dar typisk resturangkedja nar man ar i London och dar smakar ju all mat likadant. Kul med Gordon Ramsey besok dock! Har du provat Jamie Olivers resturanger ocksa? Det ligger en har precis vid mitt jobb och jag gillar verkligen den. Annorlunda och lite rolig mat och harlig atmostfar pa resturangen dessutom.

  Kram!

 10. Grattis i efterskott på namnsdagen (Min mamma påminde mig, heter det i andra namn).

  London ska jag och en vän åka till i maj, första gången för mig!
  Ska bli kul 😀

 11. Underbart! Nu fick jag inspo och lyckades övertala sambon, så efter jobb blir det hem & boka en weekend 🙂 Härmar och tar samma hotell som er, lät som ett bra hotell! Ser framemot ditt inlägg om Gordons Maze, de vill man ju passa på att besöka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..