Guess what??

Mina nya klocka kom i dag! *happy dance* Åh vad jag gillar den!! Ännu finare till solbrända armar i sommar. Riktigt nöjd!

Alldeles lagom med blingbling och väldigt jag! (märke Guess). Nu skulle man bara ha en väska som matchar till… 😉 (nej hittade ingen på Mulberry i London som jag föll pladask för – och då får det ju va´)

I kväll äter vi blomkålsgratäng (lchf) med…. ja vaddå?? Har ingen aning vad vi ska ha till. Några braiga tips? Plan B är några skivor kall god skinka och en avokadosallad. Och sen har vi lite gottgott på lut till kvällens avsnitt av Greys! Tror jag slår till på ett glas rött till maten, lillördag och allt. Woop woop!

Färgglada härliga formen kommer från Rice.

Nu ska jag torka håret på nybadad pigg tjej. Lite frukost i magen i morse och sen var hon som vanligt igen, skönt!

Ha en fin kväll!

 

  1. jag har just hittat din fantastiska blogg och blir alldeles till mig av alla nya recept. en sak är jag bara så nyfiken på… vad är DH… typ DH grannarna osv..??

    1. Hej och välkommen hit 🙂

      haha ja det är kanske inte så självklart. DH = Desperate Housewives. Vi träffas ett gäng ”fruar” i vårt bostadsområde och turas om att bjuda över alla på DH-kväll dvs vi ser på Desperate Housewives, skvallrar, pratar och fikar/äter/dricker gott 🙂 urmysigt och så lär man känna grannarna och får se deras hus från insidan.

      Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..