Guess what??

Mina nya klocka kom i dag! *happy dance* Åh vad jag gillar den!! Ännu finare till solbrända armar i sommar. Riktigt nöjd!

Alldeles lagom med blingbling och väldigt jag! (märke Guess). Nu skulle man bara ha en väska som matchar till… ;-) (nej hittade ingen på Mulberry i London som jag föll pladask för – och då får det ju va´)

I kväll äter vi blomkålsgratäng (lchf) med…. ja vaddå?? Har ingen aning vad vi ska ha till. Några braiga tips? Plan B är några skivor kall god skinka och en avokadosallad. Och sen har vi lite gottgott på lut till kvällens avsnitt av Greys! Tror jag slår till på ett glas rött till maten, lillördag och allt. Woop woop!

Färgglada härliga formen kommer från Rice.

Nu ska jag torka håret på nybadad pigg tjej. Lite frukost i magen i morse och sen var hon som vanligt igen, skönt!

Ha en fin kväll!

 

0

0 reaktioner på “Guess what??”

 • alexandrat skriver:

  Jätte fin klocka, var har du köpt den någonstans?

 • kollberg1 skriver:

  jag har just hittat din fantastiska blogg och blir alldeles till mig av alla nya recept. en sak är jag bara så nyfiken på… vad är DH… typ DH grannarna osv..??

  • Victoria skriver:

   Hej och välkommen hit :)

   haha ja det är kanske inte så självklart. DH = Desperate Housewives. Vi träffas ett gäng ”fruar” i vårt bostadsområde och turas om att bjuda över alla på DH-kväll dvs vi ser på Desperate Housewives, skvallrar, pratar och fikar/äter/dricker gott :) urmysigt och så lär man känna grannarna och får se deras hus från insidan.

   Kram!

 • christine95 skriver:

  Hej,
  Jag gjorde blomkålsgratäng för ett tag sen och serverade tunna skivor rostbiff till. Enkelt och gott.

  Supersnygg klocka!
  /Christine

 • pelleplutt skriver:

  Jätte fin klocka och ur snygg form, kul att du skriver ut varifrån grejerna kommer! Det tackar man för.

 • byEmma skriver:

  Vad fin klocka. Jag gjorde en annan lämplig LCHF rätt för ett tag sen som jag rekommenderar:http://byemmak.blogspot.com/2012/02/sondag-pa-en-lordag.html . Hjälper dock inte ditt matdilemma ikväll men ett tips till en annan dag. ;)

  Hoppas att London var förträffligt. // Emma

 • lotte skriver:

  Gu så skönt att det inte blev någon maginfluensa!! Finns ju inget värre…
  Kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen