Oh no!!!!!!!

Vaknade upp med hängig liten tjej här hemma som klagar på illamående och ligger som en ynklig hösäck i soffan. Bara det inte är magsjuka!!! Håll tummarna. Det var bara att ställa in dagens planer. Bla en intervju till en tidning, bebisplaydate och födelsedagsgrillfest (pappa fyller i dag – Grattis!!). 🙁

Laddar upp för en sjukstugedag med en mättande frukost.

Går riktigt bra att komma på banan igen, sockersuget börjar ge sig! I går kväll bjöd värdinnan för DH på chokladtårtor med mjuk vaniljglass och hallon till, vad gjorde jag? Jo jag började nästan grina först 🙂 men sen tog jag bara en hög hallon. Det ni!

Kidsen slappar framför barnkanalen (halleluja!) så jag passar på att surfa kalasprylar till Sebbes kalas. Nån som har tips på bra sida? Letar papperssugrör, cupcakesdekorationer, vimplar etc. i ljusblått tema.

 1. Hej victoria. Titta på Leilas nya shoppingsida, hon hade jätte fina sugrör o pynt till cupcakes! När min Maximus fyllde år så gjorde jag cupcakes, och vimplarna gjorde jag av en speciell färgar tejp (blå/randig) som jag beställde på nätet..minns inte sidan nu men typ panduro kanske.. och tejpen klistrade jag på tandpetare 🙂 Mycket uppskattat! Tror sidan hette typ Leilasgeneralstore.com

  Hoppas inte det är magsjukan!! Håller tummen 🙂 stor kram

 2. Jag var inne och surfade på Barnkalaset.se till Selmas 1-års dag som kommer snart och där fanns det verkligen MASSOR med saker! Bland annat kunde man sortera efter olika teman, färger eller vad man nu ville ha. Testa där! 🙂

 3. Krya på lilla Olivia, hoppas att det inte är magsjuka.

  Vi var på Väla i helgen, där hade dom en affär med ALLT till kalas i, dit skulle du åka, fast det är lite för långt ; ) Helt underbart rolig, skulle kunna gått där hur länge som helst.

  Kram kram

 4. Victoria! http://www.kakburken.se är ett hett tips!!! : ) Har inte beställt därifrån än, men ska ta och göra ett riktigt stort inköp lagom till alla vår-fikor och sommarbakverk!

  SÅ fina bakgrejer!

  Ha det fint!

 5. Hej!

  Först och främst, krya på sig lilla Olivia!

  En fråga – gjorde de berömda lakritskolorna häromdagen. Höll på att bli gaaaalen när jag skulle doppa kolorna – det blev alldeles för mycket choklad på dom 🙁 Hur gör du?? // Havrefras

  1. tack ♥ hon är redan piggare!

   För mycket choklad??? hur menar du?? för mycket som i att det rinner av eller för mycket som i att det inte blir gott?

   Om det är det första å brukar jag låta chokladen svalna något så den inte är så rinnig och kyla kolorna i kylen innan de doppas. Då stelnar chokladen fortare och rinner inte av och kladdar.

   kramis

   1. Hej igen, va skönt att hon börjar piggna till redan! 🙂

    jo, för mkt choklad – blev stora kluttar av allt sammans. Kolorna var kylda, likaså hade chokladen fått svalna av, men hade velat att det rann av lite mer. Kolorna var klippta till fyrkanter men tittar jag på resultatet så ser man inte alls att de är fyrkantiga små söta bitar 🙁 Jag släppte ner en kola i taget och fiskade upp dom med en gaffel – kanske helt fel?! Ska man stick i en tandpetare och doppa ner dom i chokladen så kan ju lite choklad rinna av också? Ska jag köra med varmare choklad ändå så att det rinner av mer? Jag la upp dom på ett bakplåtspapper, men det kanske också är galet? Ska man lägga upp dom på ett galler så överflöd av choklad kan rinna av? Ja du hör ju hur hemma jag är i köket! 😉 Men tack vare dig provar jag mig fram!! Tack för en inspirerande blogg! Kram

 6. Gör inte samma misstag som mig och beställ från Kalaslandet. Jag fick aldrig några grejer och ingen kontakt med företaget. Mailen bara studsar tillbaka och telefonnumret går till ett röstsvar. Så himla dåligt!

 7. barnens sjukor kan ibland stressa livet ur en för mindre 🙁 på vårt dagis har det gått olika sjukor nu sedan i oktober och det bara fortsätter 🙁 NÄR ska det sluta?

 8. Men fy vad trist, inte igen…. Men det verkar tyvärr vara vanligt att det tar om och om…
  Vill fråga en viktig fråga: Var det du som tipsade om billiga inbjudningskort man kan beställa på nätet?

 9. Bra jobbat där tjejen.
  Det går lättare och lättare ju fler gånger man står över.
  Skönt att lilltjejen är piggare redan.
  Kram kram
  Lina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..