Skinn eller inte?

Hello!! Torsdag i dag. Fredag i morn. Känns inte alls tokigt. Gnatar på med lchf men det är tufft. Ja ni som testat vet, första veckan är inte kul! Men sen är det värt det.. Tur maten man äter är så gooood! Uppväger att man inte får moffa i sig sötsaker.

Snabblunch i går. Överbliven grillad kyckling som jag lät puttra i grdde. Skinnet med alla kryddor ger sååå god smak åt såsen, men sen skrapar man bort skinnet när man ska äta kycklingen (om man inte råkar tillhöra dem som tycker skinnet är gott, gör ni???!) Grekisk sallad till det och sen var jag mätt!

Tack för alla tips på sidor med partyartiklar. Kikade in på leilas sida först men tyckte det var väldigt dyrt?? Men sen googlade jag runt och hittade inget som tilltalade mig lika mycket så tillslut klickade jag hem lite därifrån ändå. Visar när det kommer!

Babysång och lunchdejt i city på schemat och i kväll nytt försök till födelsedagsfirande hos mina föräldrar.

Hörs kanske senare!

 1. Visst fanns det mycket fint på Leilas sida men håller med dig, det var rätt dyrt- man betalar nog en hel del för att det står hennes namn på 😉
  Lycka till med firandet ni i dag.
  Kram kram
  Lina

 2. Åhh det är så roligt att planera inför kalas, hjälpte till med ett barnkalas för en liten flicka för ngr veckor sedan. Cupcakes, kakor, vimplar, inbjudningskort mm. Allt gick i Barbie tema, ville så gärna testa att göra barbie kakor såhär blev dem. http://homeofm.blogspot.com/2012/02/kalas-kakor.html

  Laila har massor med fint, men som du säger så är de lite dyrt.
  Har du tänkt ngt tema? Lycka till!

  Ha en fin Torsdag!
  Kram

 3. Hej måste bara berömma din goda smak, i mångt och mycket. kommenterar inte så mkt, men läser din blogg dagligen

  Var har du köpt din fantastiskt snygga klocka? Hoppas du har lust att dela med dig… Hoppas också att du har fått ett bättre blodtryck

  Må gott….

 4. Jaaa, absolut skinn på kycklingen! Det är det allra gottaste! Det allra bästa i kycklingväg hemma hos mig är färsk, hel kyckling (delad i halvor) som man gör i ugnen, med massor av kryddor på så skinnet blir superknaprigt. Jag gjorde en sådan rätt igår, styckade en hel kyckling i ett antal delar, kryddade med örtkryddor, vitlök, soya och en hel pressad citron. In i ugnen tillsammans med klyftad rödlök, zucchini, morötter, paprika som gottar sig färdig med olja över och blandas med citronen och kycklingkyddor. Inte mycket kolhydrater och himla gott! kram Milla

 5. Hej Viktoria!
  Strongt gjort av dig att klara lchf soo far;-) kämpa vidare bara då det blir mycket lättare om några dagar. På lördag har jag kört lchf till punkt och pricka i en HEL månad. Har gått ner 3 kg sammanlagt, inte huga mycket , men hellre långsamt och låta det ta sin tid om man nu bestämmt sig för lchf som en någorlunda livs stil. Älskar lchf o den goda maten. Guuud så mycket gott man får äta hihi.

  Tack än en gång för en underbar blogg som du delar med dig av.
  Kram Helena

 6. En viktigare fråga är kanske snarare huruvida kycklingen levt ett bra liv eller inte. Bjärekyckling är exempelvis ett bra alternativ som finns tillgänglig i större butiker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..