Fullproppad med godsaker

Riktigt mycket gott i denna tidning (ELLE- mat & vin)! Allt från goda bakverk till maträtter. Älskar att läsa mattidningar i jakt på inspiration och avkoppling men oftast är det faktiskt inte särskilt många recept som rivs ut och sparas. Men som sagt i denna fanns det massor som hamnar i receptlådan!

Älskar högtider av alla slag och ser verkligen fram emot påsken, pyntet och maten!!! Ska smygstarta med påskris efter helgen. Men det hamnar då icke i vatten här hemma, för pollenchock även inomhus kan jag klara mig utan. Kliar som det är av det som hunnit knoppa utomhus, och värre lär det bli. Våren är underbar – nästan jämnt.

Nu dagens första latte och glad musik i högtalarna!

  1. Håller med! Ibland hittar man ingenting i de där tidningarna. Jag tror att det är vårens alla fräscha rätter man är sugen på nu. Fick Buffé förra veckan och tyckte också där fanns massor gott! Får kanske köpa mig en Elle A la Carte!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..