Fullproppad med godsaker

Riktigt mycket gott i denna tidning (ELLE- mat & vin)! Allt från goda bakverk till maträtter. Älskar att läsa mattidningar i jakt på inspiration och avkoppling men oftast är det faktiskt inte särskilt många recept som rivs ut och sparas. Men som sagt i denna fanns det massor som hamnar i receptlådan!

Älskar högtider av alla slag och ser verkligen fram emot påsken, pyntet och maten!!! Ska smygstarta med påskris efter helgen. Men det hamnar då icke i vatten här hemma, för pollenchock även inomhus kan jag klara mig utan. Kliar som det är av det som hunnit knoppa utomhus, och värre lär det bli. Våren är underbar – nästan jämnt.

Nu dagens första latte och glad musik i högtalarna!

0

0 reaktioner på “Fullproppad med godsaker”

  • hhanna1 skriver:

    Kan d inte ta kort på receptet på framsidan , dem macarons och lägga upp?:)

  • Håller med! Ibland hittar man ingenting i de där tidningarna. Jag tror att det är vårens alla fräscha rätter man är sugen på nu. Fick Buffé förra veckan och tyckte också där fanns massor gott! Får kanske köpa mig en Elle A la Carte!?

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen