Med maten i fokus & bikinis i packningen

Jag vill ha sommar och sooool nu. Jag vill packa resväskan full med bikinis och solkräm och dra till varmare breddgrader! H&Ms nya katalog damp ner i brevlådan i går, fanns riktigt många snygga bikinis jag ska spana in! Inget jag vågar klicka hem dock, måste provas. Hittade faktiskt en bikini i London! (New Look)

Alldeles lagom volangig och härligt färgglad!

Många är nyfikna på London-shopping och Barkarby. Så nu får ni lite shoppingglimtar framöver. Och jo detta är en matblogg först och främst men även en livsstilsblogg – med maten i fokus. Jag älskar själv mixen i bloggar oavsett inriktning där man får en glimt av bloggarens vardag och intressen och därmed en liten bild av vem som skriver. Därför blandar jag in vardagsbestyr med min familj, inredning, köksprylar, shopping och vackra ting. Bara för att det är jag. En blogg växer ju och förändras med den som skriver, och även om det inte är en fullständig redogörelse för dennes liv så är det ju en del av verkligheten. Den del man väljer att visa. Men det där förstår väl de flesta vid det här laget 😉

Självklart kommer detta alltid vara en plats där jag samlar och delar med mig av recept jag hittar på, testar, blir bjuden på, lyckas eller misslyckas med. Produkter jag testar och restauranger jag besöker. Sånt som jag tycker är värt att dela med mig av. Och att spara för min egen skull.

Men är det något ni saknar och vill ha mer av så går det självklart bra att önska. Jag är inte omöjlig. 😉

Fruost i lchf-anda. Färsa jordgubbar med vispad grädde, finn crips med bregott och god sinka. Och en obligatorisk latte. Det ska va gott att leva!!

LOADING..