Grattis älskade Sebbelutten på 1årsdagen!

I dag är ingen vanlig dag…tralalaaaa.. för det är Sebastians födelsedag.. trallalaaaa!!!

Kan ni fatta att den lille godbiten fyller 1 år i dag?! Det kan inte jag!!? Men för ett år sedan kom han till jorden, vår älskade älskade Sebbelutt.

alldeles ny ♥

22:a mars 2011, 2005 g tung (mja lätt) 44 cm lång och söt som en karamell.

1 år och 10 kilo senare är han världens goaste gladaste kille. Tror knappt jag har ett kort han inte ler på, för han är verkligen alltid på gott humör. Visst, kommer inte maten snabbt nog, eller är han trött eller förkyld så tryter humöret även på den bäste, men det ska mycket till.

Stora killen ♥

Vår lille Ferdinand som gärna pular för sig själv med sina prylar, testar, pillar och undersöker. Roar sig så gott på egen hand och trivs så uppenbart med livet. Tappar sällan humöret utan kämpar på tills han klarar vad han nu vill göra. Klättra i trappor och på stegar, plaska med vatten och leka i badkaret -med eller utan vatten- och busa med syrran stör högt i topp. Men allra allra mest älskar han musik. Han dansar och klappar och gungar och stampar. Så i dag ska vi göra det han gillar allra mest. Gå på sångstund 🙂 Och pussas hela dagen lång.

Älskade fina 1-åring! Får jag inte kalla dig min bebis längre nu? Jo. Du kommer alltid vara mammas bebis.

Jag älskar dig till månen och tillbaka!

Grattis på födelsedagen!!

LOADING..