Fredagens dagens

Godmorgon fredag! Stråååååålande väder och höga temperaturer utlovade. Vilken start på fredagen! Vi har inte kommit ner från övervåning än fast vi varit uppe sen strax efter 5. Att få en 4-åring att ta på sig tar sin tid kan jag lova… 17 klädbyten senare med omaka strumpor verkar vi äntligen vara på väg.

Min dagens dagens blev denna:

20120323-074658.jpg

Men mamma! Du tar väl på dig nåt finare sen? Det är ju fredag!!!

Får väl bli en ny dagens senare ;-)

Wooop wooop det är freeeeeeedag!!!

0

0 reaktioner på “Fredagens dagens”

 • casaofmia skriver:

  Jättesnygg outfit, har likadan kofta, hi hi, jag gillar verkligen byxorna! Önskar dig en riktigt mysig fredag

 • FilMa skriver:

  Snyggt tycker jag. Kanske tar mina chinos jag med i dag :) annars blir det ett par orangea jeans från H&M som jag äääälskar. Snygg var du i alla fall, som vanligt!

  Trevlig Helg!

 • nikita76 skriver:

  Ibland är det komiskt, tänkte just på den koftan du har på dig idag. Du har haft den i ett tidgare inlägg för länge sedan och jag tycker den är såå fin. Letat så länge efter en likadan. Så framför spegeln idag stog jag och tänkte att måste verkligen försöka leta upp en likadan på tradera eller så. Skulle passa så bra tänkte jag till kjolen jag har på mig idag, och alla vita (ljusa) härliga vår och sommar kläder mm.

  Kram och ha en härlig fredag i värmen och solen :-)

 • CarinaMR skriver:

  Och jag som tänkte ”oj, vilken snygg kofta” och så läser jag kommentaren under… :-) Smaken e som baken hihi! Ha en fin dag!

 • helenuz skriver:

  Fin utstyrsel tycker jag:-)
  Har själv inte bestäämt mig vad jag ska ha på mig än, vill ha nåt vårigt nu när det e så härligt väder ute.

  Hoppas du får en hääärlig fredag;-)

  Kram Helenuz

 • Sara F skriver:

  Fast det där var ju skitsnyggt :-) Var kommer byxorna ifrån?

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen