Maxad tallrik

Godkväll! Hoppas ni haft lika fantastiskt väder som vi. Här åkte utemöblerna fram faktiskt. Och genast påmindes vi om förra årets problem. Var tusan göra av stolsdynorna?!!! Måste införskaffa en sån där låda att förvara dem i i år, eller flera fakriskt för vi har så himla mycket dynor. Har ni tips på var man hittar snygga, prisvärda, bra sådana??

Ville mest bara kika in och säga hej. Alldeles för trött för att sätta igång datorn (mobilinlägg). Micke fixade middagen i kväll:

20120324-205640.jpg

Nu är jag MÄTT. Kan ha att göra med dagens kakbuffe oxå.. Skulle haft kalas även i morgon men fick ställa in då Olivia fick feber i kväll och Sebbe är bra snorig stackarn. 🙁

Ska se om jag kan få plats med en liten smörkolapannacotta till dessert, sen somnar jag nog i soffan. Recept på den och resten får bli i morgon.

Godkväll!

 1. Har följt dig några månader och vill bara säga att jag verkligen inspireras av din blogg! Den är en underbar mix av allt en småbarnsmamma som jag vill ha och läsa om! Har provat några av dina recept och om dem kan jag bara säga MUMS! Tack för att du gör min vardag lite godare!

   1. Det är ett överdragsskydd i vattenavisande material som passar precis till soffgruppen. Nu bor jag ju i Schweiz och har köpt det här men borde finnas i Svergie också. Är superbra, man bara drar över det på kvällen och kuddarna blir inte ens blöta i ösregn.

 2. Låter härligt med sol och ute möbler. Tyvärr var vädret inte så bra här hos oss idag. Vet att ikea har haft dynlådor, titta på hemsida. Själv har jag haft 2 olika plast varianter och båda har blåst sönder i olika stormar, dessutom regnade det in i dom…
  berätta gärna om du hittar någon bra modell.
  Kram Jessica / Kungsbacka

  1. Nej regna in får det verkligen inte göra! antar att man får vad man betalar för kanske.. Lovar att återkomma om vi hittar några bra!

   Kram

 3. Ja vilket väder vi haft i Örebro idag, härligt:) väntar med spänning på ditt inlägg om ert besök på ramsay’s restaurang när ni var i London!! Kram

 4. Godmorgon! Idag skiner solen, så då blir det att tvätta altan och ställa fram trädgårdsgrupperna. Vi köpte överdrags skydd till våran loungegrupp i rotting,. superbra. Orkade inte hålla på att ta in alla dynor…
  Vi köpte vårat på Bra sommar möbler. Ha en fin söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..