Vingåker tur o retur

Hej hej. Det blev en utflykt på landet, och besök på Vingåker Outlet. Var ute efter nåt speciellt som jag hittade, jippie! Gissa vad 🙂

20120325-150321.jpg

Sen hittade jag en massa som jag inte alls borde köpt.. Men bra att ha vid oväntat besök intalar jag mig 😉

20120325-150451.jpg

Lunch åt vi inne på stora outleten men vilket dåligt utbud, det fanns bara mackor av olika slag?!! Köpte en räkmacka och skippade brödet.. Goda räkor iallafall, tur det. Olivia tog en liten fralla med smör och ost. Jag vet inte vad det brukar kosta men tyckte det var dyrt. Vad tippar ni att en sån fralla kostar???

20120325-150710.jpg

Nu har vi packat in oss i bilen och rullar hemåt Örebro igen. Några som grillar i dag tro??!! 🙂

 1. Räkmackan tippar jag på 65-75 kr på och Olivias macka tja… 40 kr kanske.. Jag och mina tjejer fikade på IKEA 5ans kafe och betalde 51 kr för en dricka, 3 st chokladbollar 2 st ostfrallor, 2 bullar o 1 wienerbröd.. det är prisvärt! Tippar att du hittade nån skål du ”pratat om på Ittala..

 2. Kan det vara en marimekkor skål för 99:- =)
  Jag köpte en turkos i Höganäs för en vecka sedan! Riktigt bra pris!

 3. Jag rekommenderar dig att gå 300 m in till centrum och fika på Joan’s istället. Där har de i princip allt i matväg. Sallader, ala carté, pizza, mackor, fika etc. Jag som bor på orten har ju lite koll och Joan’s är bäst!

   1. Lovar att göra det nästa gång. Var liksom inte läge med två akuthungriga barn som höll på att få spel… Ska ge outleten ett barnfritt besök snart och passa på att kila dit då!!!

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..